bu gün eşimle eve dönerken sessiz sessiz ağladım....kızkardeşim aradı telefona bakmadım
ama yine de neden ben demedim, o esnada tekme attı içeriden
şükür ki ordasın dedim içimdesin...sen korkma yeter ki dedim
zor bir süreç,
ne güzel forumdakiler kıyafetiydi ayakta durma testiydi, ay erkenmi gelir acaba muhabbettiyle vakit dolduruyolar
ben geceleri dua ediyorum sürekli, ne zaman yatakta doğrulsam eşim sıçrıyor
evet şükür bu haftalara geldik
bu gün kısa bi an doğumda bana bişey olursa diye geçirdim
bu çok acıttı beni
şuanda habire tekme atıyor kızım
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...iyi ki varsın....iyi ki
Allah razı olsun....dilerim bunlar uzak bir anı olur ve daha güzel duygularımızı paylaşırız burdan
gerçekten çok sağol
Cevap yazdm kuzum ama gormedn snrm. Bence izne ayrılmak istediğin günün içinde doktora gidip raporu yazdrmalisin.
Benim de kiz ayrintilidada kiz dediler anamm sonra erkek falanmis koparim artikbende ıkılıde pipi gormustum ama yok olduayrıntılıda kukusunu gosterdı doktor o pıpı nere gıttı hala merak edıom
Geçmiş olsun canım çok. İyi olmana sevindim.
Sağolasın tatlım, evetBebeği hala dönmeyen arkadaşlar için elimdeki kitaptan bazı bilgi ve egzersizler..
Daha öncemeltemcivil ile paylaşmıştım.
Hatırladığım kadarıylaefe keremin annesi ve @kanepecim vardı..
Inşallah sizinde en yakın zamanda döner ve sağlıkla doğar bebişleriniz..
hayirlisi ile gelsin kuzucuklar:))Benimde canım çok zor günlerden geçtim ailem çok kızdı bir tane çocuğun var daha ne istiyorsun bütün herkes canına kastınmı var diye söylenmişti fakat bir çocuk hiç çocuk rabbim nasip ederse bundan sonrada devam edicem kalabalık aile olmak istiyorum
Bende özledim canım bundan sonra daha fazla görüşürüz dogum yapan arkadaşlarin bebeklerinin iyi olduguna sevindim ins en kisa surede cikarlar hastaneden. Bebisin hazirliklari tmm canim ama eve soyle güzel bi temizlik lazim ona baslicam yavas yavas artık ise gitmiyorum cok iyi geldi gerçekten cok agirlastim çünkü artik allah calisan annelere yardim etsin valla ben dayanamadim canim. Corasprini biraktim ama tansiyonumda bi yukselme olmadi dinlenmek iyi geliyor sanirim. Bende de haberler bunlar tatlim. sen hic kendine haksızlık etme izne ayrıldıktan sonra hemencecik bitiriverirsin herseyi merak etmeçakılcım ne haber özledik seni ya bizde iki arkadaş erken doğum yaptı fidanay ve pink prenses ama bebekleri çok iyi kuvözdeler şimdilik
az kaldı o zaman doğuma umarım hazırlıklar bitmiştir ben hala sürünüyorum yıkama faslından çıkamadım bir türlü uyuşuk bir anneyim hala işe gidiyorum belki ondan da böyle olabilirim sen evde dinleniyorsun galiba artık, tansiyonun nasıl umarım normal seyrinde gidiyordur
Artık son noktayi koydum:))Biliyorum basindan gecenleri canim,sendeki de ne cocuk askiymis denemedigin sey,basina gelmeyen kalmamis,gercekten masallahin var
Amin canım benim inşallah hepimiz saglikla alalım kucaklarimiza. Valla bana kalsa daha erken gelsin denizcim dr.la pazarlik yapmaya calistim resmen biraz daha erken olsun diye ama anne karnında ne kadar cok kalsa o kadar iyi olur dedi dr.um ben cok agirlastim artik yataktan kalkmak bile eziyet olmaya basladi sende durumlar nasil bebisin nasılHoşgeldin tekrar cnmm ayy çkk az kalmışş sağlıkla kucağına al kızını inşşş çakılcım
Cnm cok sagol telden grdigimden erkenden goremiyorum zor oluyor ; ( ama yapicam insallah ellerine saglik ekledinBebeği hala dönmeyen arkadaşlar için elimdeki kitaptan bazı bilgi ve egzersizler..
Daha öncemeltemcivil ile paylaşmıştım.
Hatırladığım kadarıylaefe keremin annesi ve @kanepecim vardı..
Inşallah sizinde en yakın zamanda döner ve sağlıkla doğar bebişleriniz..
Ayy valla bunlari gördükçe korkuyorumAmanınnnn :))) Face grubunda doğuma giden gidene
Sagol cnm evet bahsetmistin oda sagolsun eklemisSağolasın tatlım, evetefe keremin annesi ne senn bu egzersizlerden bahsetmiştim.
Ins doner cnm ya bakalim 37 kadar bekliyorum bende olmadi sezeryan napalim saglikli olsunlardaHimm ins seninki de doner canim ben bugun 32 deyim gittim doktora gene donmemisti doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner diye tahmin ediyorum dedi ins dedim 37 ye kadar bekliycez dedi hayirlisi bakalim canim
Allah o sabri veriyor emin olun. Çünkü bebekler çok sevimli :)Benim planimda o yonde. Ömrü hayatımda gostermedigim sabri göstermek istiyorum. Yoksa bebislerin bizim herseyimizden etkilendigine yüzde yüz inanıyorum. İnşaallah bende başarılı olurum
Icmedigim su kalmadi of fitil verdi kadin cok igrenc ya hic sevmyorum ; ( cok fena akntim oluyor bu zikkim enfeksyondanHayırlısı canım maşallah bebişine sende bol su iç enfeksiyonun için
Arkadasim hem evde izindesin hem de bizi ihmal ediyorsun :)Kizlar uzak kaldim sizden hepiniz iyisinizdir inşallah aceleci davranip dogan bebis vsr mi grubumuzda bize dr.muz 30 kasim dedi ameliyat tarihine
Hayirlisi sabirla 37 yi bekliyorum en son ozamanda donmesse sezeryan kesi lescek iste bakcazMasallah cnm bebişe daha zmaan var dönebilir hemen bozma moralini
Ha ha :) bi alemsin ayşe'm :) kiralik katili napcaksn ?Bende bayılıyorum oglusumu rüyamda görmeyeama bugün işler ilginclesti. Rüyamda kiralık katil arıyorum ve beğenmiyordum Bu hamilelere uymaz diyip tek tek eliyordum geçen bı kac memura sinirlendim kadınlarla denk gelemedim bir türlü herşey içimde kaldi. Onlara çok kizmisim sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?