2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım çok. İyi olmana sevindim.

Canım elinden geldiği kadar içini ferah tutmaya çalış. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah. Hepimiz günlerimizi başımıza ne geleceğini bilmeden geçiriyoruz. Bugün bir sıkıntımız olmasa bile yarın ne durumda olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın.

hayirlisi ile gelsin kuzucuklar:))

Bende özledim canım bundan sonra daha fazla görüşürüz dogum yapan arkadaşlarin bebeklerinin iyi olduguna sevindim ins en kisa surede cikarlar hastaneden. Bebisin hazirliklari tmm canim ama eve soyle güzel bi temizlik lazim ona baslicam yavas yavas artık ise gitmiyorum cok iyi geldi gerçekten cok agirlastim çünkü artik allah calisan annelere yardim etsin valla ben dayanamadim canim. Corasprini biraktim ama tansiyonumda bi yukselme olmadi dinlenmek iyi geliyor sanirim. Bende de haberler bunlar tatlim. sen hic kendine haksızlık etme izne ayrıldıktan sonra hemencecik bitiriverirsin herseyi merak etme

Hoşgeldin tekrar cnmm ayy çkk az kalmışş sağlıkla kucağına al kızını inşşş çakılcım
Amin canım benim inşallah hepimiz saglikla alalım kucaklarimiza. Valla bana kalsa daha erken gelsin denizcim dr.la pazarlik yapmaya calistim resmen biraz daha erken olsun diye ama anne karnında ne kadar cok kalsa o kadar iyi olur dedi dr.um ben cok agirlastim artik yataktan kalkmak bile eziyet olmaya basladi sende durumlar nasil bebisin nasıl

Cnm cok sagol telden grdigimden erkenden goremiyorum zor oluyor ; ( ama yapicam insallah ellerine saglik ekledin

Kizlar size bi sorum var kayinvalidem bebise yun yorgan diktirdi getirdi koyden yorgan yapmadan 2 kere yikamislar yunleri ama yorgan geldi bi koku var yorganda 1 haftadir havalandiriyorum bir turlu cikmadi azaldi ama hala kokuyor ben daha once yun yorgan kullanmadim boyle kokmasi normal mi yada bu kokudan nasıl kurtulurum.

Himm ins seninki de doner canim ben bugun 32 deyim gittim doktora gene donmemisti doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner diye tahmin ediyorum dedi ins dedim 37 ye kadar bekliycez dedi hayirlisi bakalim canim
Ins doner cnm ya bakalim 37 kadar bekliyorum bende olmadi sezeryan napalim saglikli olsunlarda

Benim planimda o yonde. Ömrü hayatımda gostermedigim sabri göstermek istiyorum. Yoksa bebislerin bizim herseyimizden etkilendigine yüzde yüz inanıyorum. İnşaallah bende başarılı olurum
Allah o sabri veriyor emin olun. Çünkü bebekler çok sevimli :)

Kizlar uzak kaldim sizden hepiniz iyisinizdir inşallah aceleci davranip dogan bebis vsr mi grubumuzda bize dr.muz 30 kasim dedi ameliyat tarihine
Arkadasim hem evde izindesin hem de bizi ihmal ediyorsun :)
Bizler iyiyiz tatlim, iki arkadas doğum yapti, sen nasilsn, agrilarin ne durumda?

Ha ha :) bi alemsin ayşe'm :) kiralik katili napcaksn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…