- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Elbette yok Mevlam yeterki saglikla getrsin ama insan istemeden dusunyor napcaksinC
canım daha döner ya benim doktor bu işi konuşmak boş dedi. Sezeryan için gün verilmiş kadın normsl doğurmuş :) hayırlısı neyse o olur inşaallah. Bu işin garantisi yok
Kızlar çok fenayim yaa birazdan hastaneye gidicem büyük ihtimalle. eşimle dışarı çıkmıştik kahvaltı yapamadım agridan sonra arabaya binince daha kötü oldum durdurduk arabayi başladım ağlamaya sancı dedikleri bu olsa gerek ama beş dk sonra bicak gibi kesildi şu an iyiyim aynı ağrı tekrar gelirse hiç beklemicem gidicem hemen
Biz 5 kardeş büyüdük kalabalık bir ailenin ne kadar eğlenceli olduğunu biliyorum. Allah gonlunuze göre versin. Ben ilden fazla düşünmüyorum. Pek hamarat biri değilim. İkisine ancak yeterim. Yaşımda çok genç degil. Mesleğim var buyusunler ben de tekrar gelir elde etmeyi düşünüyorum. Evlatlarim için işten tamamen ayrılmış durumdayım. Annenin bebeğini kendi buyutmesi gibisi yok bence.Canım ne güzel ikiz gibi büyüyecekler bende kızımda çok istedim bir türlü olmadı inşallah bu sefer normal olursa üçüncüyü çok ara vermeden istiyorum kalabalık aile olmak istiyoruz eşim imkanlar el verirse dördüncüyü bile düşünüyor okadarda olmaz heralde senin adına evet zor olucak fakat ilerde iyiki böyle olmuş diyecek herkes
Haklısın canim birdaha olmaz:) ben iyiyim cok agirlastim sadece her hareketim olay oluyor gözümde:)) sen napiyosun calismaya devam miArkadasim hem evde izindesin hem de bizi ihmal ediyorsun :)
Bizler iyiyiz tatlim, iki arkadas doğum yapti, sen nasilsn, agrilarin ne durumda?
Gecmiş olsun tatlim, ne dediler hastanede? Şimdi nasilsn?
Renklerin ahengi konsepti yaptim bebişime :)O da farklı bir tarz olmuştur işte :)
Canım hiç korkma benim ilk kızdada vardı previa bundada vardı çok şükür çıktı yukarı ilkinde sezeryan oldum şimdi normal diyor dr üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr aynen kan gerekicek ama artık kanı durduran ilaçlarda var dedi ve gerçekten dr uzman olması çok önemli bende çok korkmuştum ama dr çok rahatlattı bu durumda olanlar doğuma hem jinekolog hemde hemotologla doğuma girmeliymiş sende dr iyice konuş nette yazılanları okuyup canını sıkma
Canım elinden geldiği kadar içini ferah tutmaya çalış. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah. Hepimiz günlerimizi başımıza ne geleceğini bilmeden geçiriyoruz. Bugün bir sıkıntımız olmasa bile yarın ne durumda olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın.
Nasil kurtulursun bilemiyorum ama ben evlenene kadar hep yün yorganla yattım, annem bizi hep yün yorgan be yün dösekte yatrdi, hiç koku falan olmadi tatlim.Kizlar size bi sorum var kayinvalidem bebise yun yorgan diktirdi getirdi koyden yorgan yapmadan 2 kere yikamislar yunleri ama yorgan geldi bi koku var yorganda 1 haftadir havalandiriyorum bir turlu cikmadi azaldi ama hala kokuyor ben daha once yun yorgan kullanmadim boyle kokmasi normal mi yada bu kokudan nasıl kurtulurum.
Canm iletilerini okudum ama tam anlayamadım, sorun plasentanın asagida olmasi mi acaba?
Hadi bakalim nurco inş işe yarar da yaramaz efe döner :)Sagol cnm evet bahsetmistin oda sagolsun eklemis) ben yarin basliyim Allah in izniyle olur insaalah
benim dr m istanbulda doc dr arda lembet tavsiye ederim. bu arada dr ler tum olasiliklari der ve cogunlukla olmaz o kotu ihtimaller. inanin ufak bir operasyon oncesi bile imzalatilan kagitta olum ihtimali bile yaziyor lutfen uzulmeyin.
Sorma cnm bnm yaramazlikta doruk noktadayiz geceleri beni perisan ediyor donemiyorum kaplumbaga gibiyimHadi bakalim nurco inş işe yarar da yaramaz efe döner :)
Bu arada 15 iş günümüz kaldi, nasil bi duygu :)
Haklısın canim birdaha olmaz:) ben iyiyim cok agirlastim sadece her hareketim olay oluyor gözümde:)) sen napiyosun calismaya devam mi
Sorma cnm bnm yaramazlikta doruk noktadayiz geceleri beni perisan ediyor donemiyorum kaplumbaga gibiyimHadi bakalim nurco inş işe yarar da yaramaz efe döner :)
Bu arada 15 iş günümüz kaldi, nasil bi duygu :)
Sağol tatlım yaa sancı düzensiz çıktı alttan açıklığa baktirmak istemedim sancim da geçmişti zaten şimdi iyiyim çok şükür ama arabada dogurucam diye panikledim bi de sancı cok agrili olunca ömrüm den ömür gitti diyebilirim
bilmem bende anlamadım. o değil bide katil begenmiyorumHa ha :) bi alemsin ayşe'm :) kiralik katili napcaksn ?
evet canım plesanta aşağıda ve çok riskliymiş doğum
rahim alınabilinirmiş plesanta içeride kalabilirmiş gibi
bu aşamaları geçtim iyi bi dr bulamadım
asıl sorun bu
oo senin işin zor kuzum bakanlık baştan kokuşmuş durumda allah kolaylık versin bakanlık bünyesinde işten anlamayan o kadar çok memur var ki mühendislerin işini yapmaya çalışan gerçi kamuda bütün bakanlıklar böylede işleyiş antika yani anlayacağıncevre ve şehircilik
Sorma cnm bnm yaramazlikta doruk noktadayiz geceleri beni perisan ediyor donemiyorum kaplumbaga gibiyim) 15 gn kaldi cok sukur diyorum heyecan basiyor dun bi kasim annesi olacak is arkimin grmcesi dogurdu bebek cok tatliydi suyu azmis sezeryan olmus bende gunumuz yaklastikca heyecanlaniyorum 44 gn kaldi dyorum esim de glyor viyak viyak basliyacak gelsin artik diye ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?