2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
C

canım daha döner ya benim doktor bu işi konuşmak boş dedi. Sezeryan için gün verilmiş kadın normsl doğurmuş :) hayırlısı neyse o olur inşaallah. Bu işin garantisi yok
Elbette yok Mevlam yeterki saglikla getrsin ama insan istemeden dusunyor napcaksin hayirlisi bakalim takipteyiz dedi dr um

Gecmiş olsun tatlim, ne dediler hastanede? Şimdi nasilsn?

Biz 5 kardeş büyüdük kalabalık bir ailenin ne kadar eğlenceli olduğunu biliyorum. Allah gonlunuze göre versin. Ben ilden fazla düşünmüyorum. Pek hamarat biri değilim. İkisine ancak yeterim. Yaşımda çok genç degil. Mesleğim var buyusunler ben de tekrar gelir elde etmeyi düşünüyorum. Evlatlarim için işten tamamen ayrılmış durumdayım. Annenin bebeğini kendi buyutmesi gibisi yok bence.

Arkadasim hem evde izindesin hem de bizi ihmal ediyorsun :)
Bizler iyiyiz tatlim, iki arkadas doğum yapti, sen nasilsn, agrilarin ne durumda?
Haklısın canim birdaha olmaz:) ben iyiyim cok agirlastim sadece her hareketim olay oluyor gözümde:)) sen napiyosun calismaya devam mi

Gecmiş olsun tatlim, ne dediler hastanede? Şimdi nasilsn?

Sağol tatlım yaa sancı düzensiz çıktı alttan açıklığa baktirmak istemedim sancim da geçmişti zaten şimdi iyiyim çok şükür ama arabada dogurucam diye panikledim bi de sancı cok agrili olunca ömrüm den ömür gitti diyebilirim

merhabalar canım, ilgin için teşekkür ederim
aslında çok ağlak biri değilim aksine çok güçlüyümdür ama dr arayışı beni çok yordu. güvendiğim bi dr bulsam bu kadar dert etmicem. riskli gebelik uzmanı diye enaz 300-400 lira muayene ücreti öedeyip gidiyorsun, sunduğu senaryo aynı. rahim alınabilir, anne kaybı yaşanabilir vs vs doğum 8-10 bin arası.. kan hazırlığı yapın gibi
dese ki böyle vakalarda var ama üstesinden geliriz
bende bi ohhh çekicem. dr dan sonra bir de internete girince insan kafayı yiyor.

kan pıhtılaşması mı var sende canım, arkadaşım 2 bebeğini kaybetti şimdi tatlı mı tatlı bir oğlu var3-4 aylık oldu. hamilelik boyunca iğne vurdu, clexan dı ismi sanırım. bir de corasprin kullandı her gece...
düzenli hergün 1 tane kivi yedi, 38+5 haftalıkken doğum yaptı, hiç kan gerekmedi
sen de içini ferah tut

teşekkür ederim canım
bu günümüze de çok şükür, bebeğimle bu sınavı sağlıkla halledelim de başka hiçbişi istemiyorum...
normal gebelikte en azından kötü bir süreç gelişse de anlık gelişiyor, öncesinde rahmin alınabilir plesanta içeride kalırsa 1 ay sonra yine sezeryan olur önceden bilmem kaç ünite kan hazırlığınız olsun denilmiyor
bunun gibi senaryolarla savaşılmıyor

güzel Allahım hepimize sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin

Nasil kurtulursun bilemiyorum ama ben evlenene kadar hep yün yorganla yattım, annem bizi hep yün yorgan be yün dösekte yatrdi, hiç koku falan olmadi tatlim.

benim dr m istanbulda doc dr arda lembet tavsiye ederim. bu arada dr ler tum olasiliklari der ve cogunlukla olmaz o kotu ihtimaller. inanin ufak bir operasyon oncesi bile imzalatilan kagitta olum ihtimali bile yaziyor lutfen uzulmeyin.

canım izmir de iyi bir dr arıyorum.. umarımsöyleneneler sadece olasılık olarak kalır
nolur duanızı esirgemeyin olr mu
Güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Hadi bakalim nurco inş işe yarar da yaramaz efe döner :)
Bu arada 15 iş günümüz kaldi, nasil bi duygu :)
Sorma cnm bnm yaramazlikta doruk noktadayiz geceleri beni perisan ediyor donemiyorum kaplumbaga gibiyim ) 15 gn kaldi cok sukur diyorum heyecan basiyor dun bi kasim annesi olacak is arkimin grmcesi dogurdu bebek cok tatliydi suyu azmis sezeryan olmus bende gunumuz yaklastikca heyecanlaniyorum 44 gn kaldi dyorum esim de glyor viyak viyak basliyacak gelsin artik diye ))

Haklısın canim birdaha olmaz:) ben iyiyim cok agirlastim sadece her hareketim olay oluyor gözümde:)) sen napiyosun calismaya devam mi

Cok sevindim iyi olmana, tansiyonun normale dönmüş snrm. Evde dinlenmek gibisi yok, benm de 3 haftam var daha Allaha sukur sagliğim şimdilik yerinde, hala günlük yuruyuslerimi yapabiliyorum, o yüzden çalişmaya devam :)

Hadi bakalim nurco inş işe yarar da yaramaz efe döner :)
Bu arada 15 iş günümüz kaldi, nasil bi duygu :)
Sorma cnm bnm yaramazlikta doruk noktadayiz geceleri beni perisan ediyor donemiyorum kaplumbaga gibiyim ) 15 gn kaldi cok sukur diyorum heyecan basiyor dun bi kasim annesi olacak is arkimin grmcesi dogurdu bebek cok tatliydi suyu azmis sezeryan olmus bende gunumuz yaklastikca heyecanlaniyorum 44 gn kaldi dyorum esim de glyor viyak viyak basliyacak gelsin artik diye ))

Ayy kuzum benm boyle sancılar olacak artık malesef, zamanımız yaklaşiyor. Alttan muayeneye de snrm artık izin vermeliyiz , ben de cmt dr uma sorayım, acile gidersem alttan mıayene etmek isterlerse izin vereyim mi die.

evet canım plesanta aşağıda ve çok riskliymiş doğum
rahim alınabilinirmiş plesanta içeride kalabilirmiş gibi
bu aşamaları geçtim iyi bi dr bulamadım
asıl sorun bu

Evet bu asamada sana moralman destek olacak bi doktorun yanında olmasi cok onemli. chnb arkadasın onerdiği arda lembet i bçok arkadas baya ovdu burada Eger gtmediysen ona da bi gözük istersen
Bi de lütfen pozitif düşünmeye caliş, biliyorum cok zor, ozellikle doktorlar ihtimalleri sanki mutlaka gerceklesebilirmiş gibi anlattıktan sora daha da zor, ama bebeğinle konus lütfen, herseyin iyi olacağini, onu cok sevdiğini soyle. En kotu hastalıklardan biri olan kanseri bile yenmede moralin ne kadar onemli bi paremetre oldugu bilimsel olarak kanitlandi artık. Allahım bebeğini sana, seni bebeğine bağişlasin.

cevre ve şehircilik
oo senin işin zor kuzum bakanlık baştan kokuşmuş durumda allah kolaylık versin bakanlık bünyesinde işten anlamayan o kadar çok memur var ki mühendislerin işini yapmaya çalışan gerçi kamuda bütün bakanlıklar böylede işleyiş antika yani anlayacağın

Allahm bize de bebişimizin gül kokusunu koklamayı nasip etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…