2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bilmem bende anlamadım. o değil bide katil begenmiyorumuyurken cok zorlanıyorum, bide yatmadan önce criminal mind izledim bide bizim memurlara kızdım. hepsi birden beni piskopata cevirmiş haberim yok
Dikkat et kız, bebeği sayko yapma :)

umarım çakılcım erken gelen bebeklerin heeeeepppp güzel haberlerini alırız bütün bebeklerin güzel haberlerini alalım ben temizlik işini hallettim bebek eşyaları da tamamen yıkanıp bitti mi bir tek ütü kalıyor sanırım bu hafta son kez çalışacağım bende artık dayanamıyorum işe gitmek oradaki insanlara tahammül etmek çok zor gelmeye başladı
ben coraspini 36. hafta bırakıcam dr öyle söyşem,şt, ama benim kızım sanki çabuk gelecek gibi umarım zamanında gelir korkmaya başladım erkenci olacak diye

bilmem bende anlamadım. o değil bide katil begenmiyorumuyurken cok zorlanıyorum, bide yatmadan önce criminal mind izledim bide bizim memurlara kızdım. hepsi birden beni piskopata cevirmiş haberim yok
bende bu aralar The Whispers dizisine takıntılı vaziyette geziyorum çok güzel izlemediysen tavsiye ederim

Ayy kuzum benm boyle sancılar olacak artık malesef, zamanımız yaklaşiyor. Alttan muayeneye de snrm artık izin vermeliyiz , ben de cmt dr uma sorayım, acile gidersem alttan mıayene etmek isterlerse izin vereyim mi die.
canım bu saatten sonra alttan muayneye her seferınde ızın verılmelı gecen facedekı aralık annelerı sayfasında bı arkadasta ızın vermemıs hep bırlıkte yazdık gerı gıt hastaneye dıye ıyıkı demısız açıklıgı varmıs durdurlar

canım izmir de iyi bir dr arıyorum.. umarımsöyleneneler sadece olasılık olarak kalır
nolur duanızı esirgemeyin olr mu
Güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bende izmirdeyim cinarli hastanesinde reşat diye bi Dr.var kendisinin özel muaysneside var benim burada koşum tavsiye etti ve bi kaç arkadaştan daha duymuştum bide ben alsancaga bi Dr.gittim buradan bi arkadaş tavsiye etmişti oda iyi bi Dr.yakup erata netten bakabilirsiniz

çok teşekkür ederim canım, evet moral çok önemli ama biliyor musun dr aradığımız için nerdeyse 2 günde bir yeni bi dr a gidiyorum artık bünyem kaldırmıyor, ve ne zaman ağlamaya başlasam içerden tekmeyle ben burdayım diyor kızım...
canım ben izmir de dr arıyorum, istanbulda olsam bu kadar zorlanmazdım. riskli gebelik uzmanı burda bir elin parmağını geçmiyor hem fiyatları uçuk hem çok olumlu konuşmuyolar,
E be adam hem profsun hem riskli gebelik uzmanısın hem dünyanın parasını istiyorsun... gel de strese girme
bazen kendimi toparlamam zor oluyor ama genelde çok güler yüzlü ve pozitif biri olduğum için toparladığım da oluyor.. yine de zor bir süreç güzel Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah..
hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı esirgemeyin olur mu...

canım fuat akercan, yakup erata, hakan kanıt, tahir Ergüder,Mert Kazandı, ali özdemir ve bikaç riskli gebelik uzmanına gittim. bi namık demir kaldı.. içlerinden yine yakup bey olabilir geldi ama yüzde yüz içime sinmedi çünkü aynı şeyleri o da söyledi.. yakup beye gidip memnun olan birileri olsa güzel olur en azından tecrübesini dinlemiş olurum. sizinkisi sanırım reşat bozoklar

K kaplan2535 geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?

clarita
2 de yetmez, 3 de yetmez, ver Allahım ver diyorsun yani.

canım geçmiş olsun iki gündür yazdıklarını okuyorum ama ne yazacağımı seni nasıl telkin edeceğimi bilemedim sanırım kendinde araştırma yapmışsın sağlık durumunla ilgili ama şuna inan internet de yazılan makaleler senin için ve hepimiz için sadece bilgi kirliliği seni sadece üzer lütfen okuma o yazıları dr ismine gelince bende izmirdeyim riskli gebelik uzmanı tavsiyesi istersen prof. dr. Yakup Erata var Alsancak ta kliniği var ama dokuz eylülde hoca aynı zamanda perinatolog ve evet dediğin gibi çok pahalı ki normal dr kontrolleri dünya kadar masraflı iken birde bu tarz dr kontrolleri ekstra pahalı ama inan bebeğin rıskıyla gelir derler ben buna çok inanıyorum sende inan senin için her daim dua ederim tabikide

tatlım anlayamayabilir. ben mesleki acıdan bütün ülkeyi gezdim memurların cok yanlışını gördüm bende cok yanlış yaptım. önemli olan bir araya gelip insan gibi cözüm üretmek. diyorum ya gercekten bi yanlışımız varsa ceza yazsınlar eyvallah hakettik derim. ama triple ugraşmak töbe karşıki dagları ben yarattım havaları ile olmaz bu işler. cidden meslekten sogutuyorlar insanı

o kadar haklısınki bende kamuda mühendisim ve inan bazen yapılan işlemlerden ben bile utanıyorum haksız yersiz ve anlamsız oluyor hemde tamamına yakını iş bilmeyen insanlarla çalışmak çok zor gerçekten ama işley,ş baştan aşağı değişmeli sistem çok eski eski çalışanlar artık gitmeli bence belki bu bile güzel bir başlangıç olur herkes için

Dikkat et kız, bebeği sayko yapma :)
gecen bizim cocuklardan biri ayşe hanım efe felaket bişey olcak diyo. o ne demek dedim cevap vermedi. firmaya gidiyorum ben diye kactı. yarın sorcam ben onagecen bir firmamdada cocuk çevre izni diyerek dogacak bu gidişle biraz dinlenin diye dalga gecti benle

Allahm bize de bebişimizin gül kokusunu koklamayı nasip etsin cnm.
Amin cnm amin insallah saglikla gelsinler biranonce cok heyecan basmaua basladi dun tirnak makasi felan aldok ay minnacik bi duygulandim heyecanlandim yaklastikca bende panikliyoru. Yaaa

Annem bana n11.comdan almış daha gelmedi nevresim yorgan yastık beraber tk 69 liraya bakalım gelince görcem nasıl
Güle güle kullan canım. Ben de english home dan %50 indirimle aldım. Nevresim takımı (50 TL), yorgan (70 TL), yastık (35 TL) Toplam 155 TL den 77,5 TL ye gelmiş oldu.

kız benım 11 hftalıkken buna erkek dedıler ayrıntılıda kız dediler sonradan doneklık yaparsa yandık pembe gıyımlı erkek :S
Bana da 12 haftalıkken erkek, 16 haftalıktan itibaren bütün kontrollerde de kız dendi.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…