2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

gebelık bolumnde plasenta previa baslıgını okudun mu canım?aslında cok da kotu senaryolar yok.
tabı kı ıhtımaller var ama saglıklı gorunen bebekler de bıle neler neler cıkabılıyor.
belkı de cok endıselı oldugun ıcın doktorlrdan memnun kalmıyorsun.sen kendını rahat tut nolursun,hersey bebegıne de yansıyor ,hep ıyıyı dusun.

teşekkür ederim canım benim, şuan gece gündüz, işinde çok iyi bir dr a rastlıyayım diye dua ediyorum, inan bana işin maddi boyutunu geçtik artık, dr seçmek için muayenelere ödediğimizin haddi hesabı yok ama hiç umrumuzda değil o kısmı.
yakup bey le görüştüm canım egepolde doğum yaptırıyormuş o da biraz korkuttu onda doğum yapan tanıdığın var mı, henüz yakup bey de doğum yapan birine rastlamadım

benim babamda emekli memur. hemde kac sene yöneticilik yaptı. babama anlatıyorum olanları benden daha cok sinirleniyor. gecen kapat şirketi. yazık ugraşma bunlarla işten gücten anlamaz bunlar dedi şok oldum. ben kaç senedir ugraşıyorum bunlarla. adama bi iki tanesini anlattım delirdi hepsini anlatsam şirketin yerinde yeller eser heralde

canım aksine dün görüştüğüm dr bu kadar pozitif ve güleryüzlü bir hastam olmamıştı previa nın ne olduğundan haberin var mı dedi:))
var dedim ve biz bu durumu kızımla sorunsuz halletcez dedim
adam rahim alınmasından girip 2. sezeryan ameliyatından çıktı bebek kendini kurtarır ama anne için net konuşulmayabilinir dedi işte bu içime işledi kızımı bensiz düşünmek canımı çok acıttı
ordan çıkınca sessiz sessiz ağladım,
ne telefonlara baktım ne eşimin yüzüne... o araba kullanıyordu baktım onun da gözünde yaş akıyo
ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan sustuk sadece
anlıyacağın karı koca psikolojimizi mahfettiler.
üstelik dr lardan biri aslında çokta riskli görünmüyor ama dedi ama dan sonrası berbattı
anlamadım çok para almak için mi, kendilerini kahraman gibi göstermek için mi bu durum çözemedim

canım senin yazını gördüğümden bu yana araştırıyorum durumunu. ufak tefek komplikasyonlar olabiliyormuş. dün bir dogum hikayesi okudum. bebiş kanama oldugu için erken doguyordu, bir hafta küvezde kalıyordu sonra eve cıkıyordu. cok şükür annede bebişte iyidi. inan kime ne olcagını kimse bilemez. sıkıntısız bir hamilelik gecirdim. ama bana ve bebegime neler olacagını Allah tan başka kimse bilemez. benimde devamlı aklımda. ama canımı sıkmıyorum. cünkü şu oturdugum yerden 5 dakika sonra sag cıkacagıma kimse garanti veremez. canını sıkma Allah ım ol derse herşey hayırlısı ile hiç sıkıntısız şekilde olur. sadece dua et. hepimizin elinden inanmak ve iyi düşünmekten başka bişey gelmez. ben Allah ın izni ile sıkıntısız şekilde atlatacagınıza gerçekten yürekten inanıyorum.

Bna 3 aylkkn kiza benziyr dudak yapisi dedi kiz cikti kac doktra gttysm kiz dendi

Allah razı olsun canım ne güzel insanlarsınız güzel Allahım sizin de gönlünüze göre versin.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.dün eşim de senin dediğini söyledi güzel Allahımdan başka kimse bilemez diye...

şu, yürekten inanıyorum dediğin cümlen beni mest etti.. inşallahhhhhhhh canım benim inşallah

niyetim burayı meşgul etmek değildi sadece izmir de iyi bir dr tavsiyesi arıyordum.
tekrar çokkkk teşekkür ederim
Allah razı olsun
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım izmir de iyi bir dr arıyorum.. umarımsöyleneneler sadece olasılık olarak kalır
nolur duanızı esirgemeyin olr mu
Güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
lutfen moralini bozma dua et sadaka ver. izmirde nicki nickin dr si fuat akercan var. serkan güçlü bunlar da perinatolog izmirden arkadaslar memnundur.

İyiyiz cnm bebiş kafayı iyice aşağı yaslamış o yzden özellikle geceleri zor geçiyor bnm de ve sık wc de cabası. Son 2 haftam aslında ama bu hafta çalışıp bırakacağım. Daha doğum şekli belli olmadı nst de hiç girmedim haftaya kontrole gitmeden önce nst gir dedi dr bakalım nolcakBence dr un haklı ne kdr dursa o kdr iyi o yüzden içini ferah tut cnm kendini yormamaya çalış dinlen iyice, bende izne çıkınca her şeyi yavaş yavaş halletcem, bol bol dinlenicem, bebişler büyüdü çok dikkat etmeliyiz

e
evet canım iki kuzenim onda doğum yaptı ve çok memnunlardı senin için sormamı istediğin bir şey varsa yaz bana ben ikisinede sorarım ikiside sadece yurtdışından doğum için türkiyeye geldi ve çok memnun ayrıldılar ama sezeryan doğum yapıldı normal yapmadı

ay canım ne demek mesgul etmek. yanlış bişey soylemedim inşaallah. bu tarz forumlarda derdimizi sıkıntımızı paylaşmak için sorularımıza cevap bulmak için deneyimlerden faydalanmak için bir araya gelmiyormuyuz zaten. ben izmirde değilim doktor konusunda yardımcı olamıyorum ama canını sıkmanı istemiyorum. sadece demek istedigim allah ın izni ile anne olcaz. cok cok cok güclü olmamız lazım

ya bende baban gibi düşünüyorum ama çok şaşırmadım çünkü bu tarz memuruslar her yerde ve tüm kurumlarda var maalesef ve çok fazla haklısın inana bana ama yapılacak pek de bir şey yok maalesef biz yeni nesil mühendi,sleriz sözüm ona ama ben bile acaba bunlar gibi mi oldum köreldim mi diye arada kendimi sorgularım hani

lutfen moralini bozma dua et sadaka ver. izmirde nicki nickin dr si fuat akercan var. serkan güçlü bunlar da perinatolog izmirden arkadaslar memnundur.

canım sadakayı hatırlatman çok iyi oldu Allah razı olsun
fuat beye gittim alttan muayene etmek istedi ki bu durumda alttan muayene intiharla eşdeğer, alttan muayene edemeyince de çok topa girmedi.
serkan beye de gittim sakin biri, soğuk ve mesafeli onunla ilgili bi karar veremedim
serkan beye giden var mı acaba onu tecrübelerini almak çok iyi olur. serkan bey kan pıhtılaşmasında çok iyiymiş
previa çok sık rastlanan bir durum olmadığı için dr ların da tecrübesi nasıl bilmiyorum
şuan elimde serkan bey ve yakup bey var ama ikisi de yüzde yüz içime sindi mi
hayır((((
namık demir e de randevu almak neredeyse imkansız

izmirdesiniz sanirim,fuat akercana gidiyordum ben perinatalog onun dogum fiyati biraz daha uygun

Aynen sizin gibi dusunuyorum.. Allah kolaylik versin az kaldi hayirlisiyla bakalim nasil olcak:)

canımsın benim yanlış bişey söylemek ne demek
ben durumdan rahatsızım sayfaları gereksiz işgal ediyorsam diye

o kadar iyi geldiniz ki bana
güzel Allahım hepinizin gönlüne göre versin
gerçekten çokkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmm
Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…