canım fuat akercan, yakup erata, hakan kanıt, tahir Ergüder,Mert Kazandı, ali özdemir ve bikaç riskli gebelik uzmanına gittim. bi namık demir kaldı.. içlerinden yine yakup bey olabilir geldi ama yüzde yüz içime sinmedi çünkü aynı şeyleri o da söyledi.. yakup beye gidip memnun olan birileri olsa güzel olur en azından tecrübesini dinlemiş olurum. sizinkisi sanırım reşat bozoklar
canım geçmiş olsun iki gündür yazdıklarını okuyorum ama ne yazacağımı seni nasıl telkin edeceğimi bilemedim sanırım kendinde araştırma yapmışsın sağlık durumunla ilgili ama şuna inan internet de yazılan makaleler senin için ve hepimiz için sadece bilgi kirliliği seni sadece üzer lütfen okuma o yazıları dr ismine gelince bende izmirdeyim riskli gebelik uzmanı tavsiyesi istersen prof. dr. Yakup Erata var Alsancak ta kliniği var ama dokuz eylülde hoca aynı zamanda perinatolog ve evet dediğin gibi çok pahalı ki normal dr kontrolleri dünya kadar masraflı iken birde bu tarz dr kontrolleri ekstra pahalı ama inan bebeğin rıskıyla gelir derler ben buna çok inanıyorum sende inan senin için her daim dua ederim tabikide
benim babamda emekli memur. hemde kac sene yöneticilik yaptı. babama anlatıyorum olanları benden daha cok sinirleniyor. gecen kapat şirketi. yazık ugraşma bunlarla işten gücten anlamaz bunlar dedi şok oldum. ben kaç senedir ugraşıyorum bunlarla. adama bi iki tanesini anlattım delirdio kadar haklısınki bende kamuda mühendisim ve inan bazen yapılan işlemlerden ben bile utanıyorum haksız yersiz ve anlamsız oluyor hemde tamamına yakını iş bilmeyen insanlarla çalışmak çok zor gerçekten ama işley,ş baştan aşağı değişmeli sistem çok eski eski çalışanlar artık gitmeli bence belki bu bile güzel bir başlangıç olur herkes için
gebelık bolumnde plasenta previa baslıgını okudun mu canım?aslında cok da kotu senaryolar yok.
tabı kı ıhtımaller var ama saglıklı gorunen bebekler de bıle neler neler cıkabılıyor.
belkı de cok endıselı oldugun ıcın doktorlrdan memnun kalmıyorsun.sen kendını rahat tut nolursun,hersey bebegıne de yansıyor ,hep ıyıyı dusun.
Benim aldığım nevresim takımı bu:Aaa bakayım ona, teşekkür ederim canım.
Ins cnm hayrlisyla kavusurm kizima insSaol canım az sabret cennet kokulu melegini bol bol opeceksin müthiş bir şey :)
canım senin yazını gördüğümden bu yana araştırıyorum durumunu. ufak tefek komplikasyonlar olabiliyormuş. dün bir dogum hikayesi okudum. bebiş kanama oldugu için erken doguyordu, bir hafta küvezde kalıyordu sonra eve cıkıyordu. cok şükür annede bebişte iyidi. inan kime ne olcagını kimse bilemez. sıkıntısız bir hamilelik gecirdim. ama bana ve bebegime neler olacagını Allah tan başka kimse bilemez. benimde devamlı aklımda. ama canımı sıkmıyorum. cünkü şu oturdugum yerden 5 dakika sonra sag cıkacagıma kimse garanti veremez. canını sıkma Allah ım ol derse herşey hayırlısı ile hiç sıkıntısız şekilde olur. sadece dua et. hepimizin elinden inanmak ve iyi düşünmekten başka bişey gelmez. ben Allah ın izni ile sıkıntısız şekilde atlatacagınıza gerçekten yürekten inanıyorum.canım aksine dün görüştüğüm dr bu kadar pozitif ve güleryüzlü bir hastam olmamıştı previa nın ne olduğundan haberin var mı dedi:))
var dedim ve biz bu durumu kızımla sorunsuz halletcez dedim
adam rahim alınmasından girip 2. sezeryan ameliyatından çıktı bebek kendini kurtarır ama anne için net konuşulmayabilinir dedi işte bu içime işledi kızımı bensiz düşünmek canımı çok acıttı
ordan çıkınca sessiz sessiz ağladım,
ne telefonlara baktım ne eşimin yüzüne... o araba kullanıyordu baktım onun da gözünde yaş akıyo
ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan sustuk sadece
anlıyacağın karı koca psikolojimizi mahfettiler.
üstelik dr lardan biri aslında çokta riskli görünmüyor ama dedi ama dan sonrası berbattı
anlamadım çok para almak için mi, kendilerini kahraman gibi göstermek için mi bu durum çözemedim
Bna 3 aylkkn kiza benziyr dudak yapisi dedi kiz cikti kac doktra gttysm kiz dendiGüle güle kullan canım. Ben de english home dan %50 indirimle aldım. Nevresim takımı (50 TL), yorgan (70 TL), yastık (35 TL) Toplam 155 TL den 77,5 TL ye gelmiş oldu.
Bana da 12 haftalıkken erkek, 16 haftalıktan itibaren bütün kontrollerde de kız dendi.
:)
canım senin yazını gördüğümden bu yana araştırıyorum durumunu. ufak tefek komplikasyonlar olabiliyormuş. dün bir dogum hikayesi okudum. bebiş kanama oldugu için erken doguyordu, bir hafta küvezde kalıyordu sonra eve cıkıyordu. cok şükür annede bebişte iyidi. inan kime ne olcagını kimse bilemez. sıkıntısız bir hamilelik gecirdim. ama bana ve bebegime neler olacagını Allah tan başka kimse bilemez. benimde devamlı aklımda. ama canımı sıkmıyorum. cünkü şu oturdugum yerden 5 dakika sonra sag cıkacagıma kimse garanti veremez. canını sıkma Allah ım ol derse herşey hayırlısı ile hiç sıkıntısız şekilde olur. sadece dua et. hepimizin elinden inanmak ve iyi düşünmekten başka bişey gelmez. ben Allah ın izni ile sıkıntısız şekilde atlatacagınıza gerçekten yürekten inanıyorum.
lutfen moralini bozma dua et sadaka ver. izmirde nicki nickin dr si fuat akercan var. serkan güçlü bunlar da perinatolog izmirden arkadaslar memnundur.canım izmir de iyi bir dr arıyorum.. umarımsöyleneneler sadece olasılık olarak kalır
nolur duanızı esirgemeyin olr mu
Güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
İyiyiz cnm bebiş kafayı iyice aşağı yaslamış o yzden özellikle geceleri zor geçiyor bnm de ve sık wc de cabası. Son 2 haftam aslında ama bu hafta çalışıp bırakacağım. Daha doğum şekli belli olmadı nst de hiç girmedim haftaya kontrole gitmeden önce nst gir dedi dr bakalım nolcakAmin canım benim inşallah hepimiz saglikla alalım kucaklarimiza. Valla bana kalsa daha erken gelsin denizcim dr.la pazarlik yapmaya calistim resmen biraz daha erken olsun diye ama anne karnında ne kadar cok kalsa o kadar iyi olur dedi dr.um ben cok agirlastim artik yataktan kalkmak bile eziyet olmaya basladi sende durumlar nasil bebisin nasıl
evet canım iki kuzenim onda doğum yaptı ve çok memnunlardı senin için sormamı istediğin bir şey varsa yaz bana ben ikisinede sorarım ikiside sadece yurtdışından doğum için türkiyeye geldi ve çok memnun ayrıldılar ama sezeryan doğum yapıldı normal yapmadıteşekkür ederim canım benim, şuan gece gündüz, işinde çok iyi bir dr a rastlıyayım diye dua ediyorum, inan bana işin maddi boyutunu geçtik artık, dr seçmek için muayenelere ödediğimizin haddi hesabı yok ama hiç umrumuzda değil o kısmı.
yakup bey le görüştüm canım egepolde doğum yaptırıyormuş o da biraz korkuttu onda doğum yapan tanıdığın var mı, henüz yakup bey de doğum yapan birine rastlamadım
O zaman kızdır canımdetaylıda kız demıslerdı
ay canım ne demek mesgul etmek. yanlış bişey soylemedim inşaallah. bu tarz forumlarda derdimizi sıkıntımızı paylaşmak için sorularımıza cevap bulmak için deneyimlerden faydalanmak için bir araya gelmiyormuyuz zaten. ben izmirde değilim doktor konusunda yardımcı olamıyorum ama canını sıkmanı istemiyorum. sadece demek istedigim allah ın izni ile anne olcaz. cok cok cok güclü olmamız lazımAllah razı olsun canım ne güzel insanlarsınız güzel Allahım sizin de gönlünüze göre versin.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.dün eşim de senin dediğini söyledi güzel Allahımdan başka kimse bilemez diye...
şu, yürekten inanıyorum dediğin cümlen beni mest etti.. inşallahhhhhhhh canım benim inşallah
niyetim burayı meşgul etmek değildi sadece izmir de iyi bir dr tavsiyesi arıyordum.
tekrar çokkkk teşekkür ederim
Allah razı olsun
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
ya bende baban gibi düşünüyorum ama çok şaşırmadım çünkü bu tarz memuruslar her yerde ve tüm kurumlarda var maalesef ve çok fazla haklısın inana bana ama yapılacak pek de bir şey yok maalesef biz yeni nesil mühendi,sleriz sözüm ona ama ben bile acaba bunlar gibi mi oldum köreldim mi diye arada kendimi sorgularım hanibenim babamda emekli memur. hemde kac sene yöneticilik yaptı. babama anlatıyorum olanları benden daha cok sinirleniyor. gecen kapat şirketi. yazık ugraşma bunlarla işten gücten anlamaz bunlar dedi şok oldum. ben kaç senedir ugraşıyorum bunlarla. adama bi iki tanesini anlattım delirdihepsini anlatsam şirketin yerinde yeller eser heralde
lutfen moralini bozma dua et sadaka ver. izmirde nicki nickin dr si fuat akercan var. serkan güçlü bunlar da perinatolog izmirden arkadaslar memnundur.
Ha ha yutmuştur canım bizde kızda eşim kesinmi dedi dr 100 100 dedi pipi kayboldu kız çıktıbende ıkılıde pipi gormustum ama yok olduayrıntılıda kukusunu gosterdı doktor o pıpı nere gıttı hala merak edıom
izmirdesiniz sanirim,fuat akercana gidiyordum ben perinatalog onun dogum fiyati biraz daha uygunmerhabalar canım, ilgin için teşekkür ederim
aslında çok ağlak biri değilim aksine çok güçlüyümdür ama dr arayışı beni çok yordu. güvendiğim bi dr bulsam bu kadar dert etmicem. riskli gebelik uzmanı diye enaz 300-400 lira muayene ücreti öedeyip gidiyorsun,
sunduğu senaryo aynı. rahim alınabilir, anne kaybı yaşanabilir vs vs doğum 8-10 bin arası.. kan hazırlığı yapın gibi
dese ki böyle vakalarda var ama üstesinden geliriz
bende bi ohhh çekicem. dr dan sonra bir de internete girince insan kafayı yiyor.
kan pıhtılaşması mı var sende canım,
arkadaşım 2 bebeğini kaybetti şimdi tatlı mı tatlı bir oğlu var3-4 aylık oldu. hamilelik boyunca iğne vurdu, clexan dı ismi sanırım.
bir de corasprin kullandı her gece...
düzenli hergün 1 tane kivi yedi, 38+5
haftalıkken doğum yaptı, hiç kan gerekmedi
sen de içini ferah tut
Aynen sizin gibi dusunuyorum.. Allah kolaylik versin az kaldi hayirlisiyla bakalim nasil olcak:)Tepkiler oluyor. Bana da çok söylenen oldu. Selime acimadin mi falan diye. Ama aynen senin gibi yalnız bir çocuk büyütmek istemedim. Bulunduğum yerde çok yalnız kalacaktı oğlum. Zaten kardessiz bir çocuk düşünmüyordum. Madem ikinciyi yapi caz biran önce yapıp ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Evet zor olacak bunu görmeyecek kadar kör değiliz elbet bir düşüncemiz göze aldığımız birşeyler var. Ama sonrası ınş.müthiş olacak dört kişilik sıcacık bir yuva. Oğlumun yalnız kalmasını anne babaya bağımlı hissetmesini istemedim. Bunda elestrilecek bir yan görmüyorum. Allah size de kolaylık versin. Az sabır sonrası güzel olacak:)
ay canım ne demek mesgul etmek. yanlış bişey soylemedim inşaallah. bu tarz forumlarda derdimizi sıkıntımızı paylaşmak için sorularımıza cevap bulmak için deneyimlerden faydalanmak için bir araya gelmiyormuyuz zaten. ben izmirde değilim doktor konusunda yardımcı olamıyorum ama canını sıkmanı istemiyorum. sadece demek istedigim allah ın izni ile anne olcaz. cok cok cok güclü olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?