izmirdesiniz sanirim,fuat akercana gidiyordum ben perinatalog onun dogum fiyati biraz daha uygun
Canını hiç sıkma, içini ferah tut. Doktorlar bütün riskleri anlatmak zorundalar. Anlatmaları, hepsinin gerçekleşeceği anlamına gelmiyor. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yapacaksın inşallah. Sen de bebeğin de iyi olacak. İyi düşün, herşey iyi olsun. Hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey yolunda olan bir hamilelikte bile risk vardır. Sen kendini olumlu durumlara adapte et. Dualarımız seninle.canım aksine dün görüştüğüm dr bu kadar pozitif ve güleryüzlü bir hastam olmamıştı previa nın ne olduğundan haberin var mı dedi:))
var dedim ve biz bu durumu kızımla sorunsuz halletcez dedim
adam rahim alınmasından girip 2. sezeryan ameliyatından çıktı bebek kendini kurtarır ama anne için net konuşulmayabilinir dedi işte bu içime işledi kızımı bensiz düşünmek canımı çok acıttı
ordan çıkınca sessiz sessiz ağladım,
ne telefonlara baktım ne eşimin yüzüne... o araba kullanıyordu baktım onun da gözünde yaş akıyo
ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan sustuk sadece
anlıyacağın karı koca psikolojimizi mahfettiler.
üstelik dr lardan biri aslında çokta riskli görünmüyor ama dedi ama dan sonrası berbattı
anlamadım çok para almak için mi, kendilerini kahraman gibi göstermek için mi bu durum çözemedim
Anladim canim,insallah gonlune gore icine sinen bir doktor bulursun.bide sabahattin altinyurt varmis ona gittinmievet alttan muayene etmek istedi, banada gittiğim tüm dr lar alttan muayenenin çok riskli olduğunu söylemişlerdi durumu tetiklermiş bu yüzden izin vermeyince o da topa girmedi sanırım
Benim aldığım nevresim takımı bu:
Nevresim ve yastık kılıfı desenli, yastık düz yeşil.
Normal canım havalandır zamanla çıkıcak ama azıcık kalırKizlar size bi sorum var kayinvalidem bebise yun yorgan diktirdi getirdi koyden yorgan yapmadan 2 kere yikamislar yunleri ama yorgan geldi bi koku var yorganda 1 haftadir havalandiriyorum bir turlu cikmadi azaldi ama hala kokuyor ben daha once yun yorgan kullanmadim boyle kokmasi normal mi yada bu kokudan nasıl kurtulurum.
canım benim leylacım bu konuya duyarsız kalmıycae
evet canım iki kuzenim onda doğum yaptı ve çok memnunlardı senin için sormamı istediğin bir şey varsa yaz bana ben ikisinede sorarım ikiside sadece yurtdışından doğum için türkiyeye geldi ve çok memnun ayrıldılar ama sezeryan doğum yapıldı normal yapmadı
canım benim bu günkü paylaşımlarını okudum inşallah içine sinen bir doktor bulman için dua ediyorum...buradaki arkadaşların da bildikleri dahilinde senin durumuna duyarsız kalmayacaklarına emindim....neolur üzme kendini geçecek bu günler ...Allah razı olsun canım ne güzel insanlarsınız güzel Allahım sizin de gönlünüze göre versin.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.dün eşim de senin dediğini söyledi güzel Allahımdan başka kimse bilemez diye...
şu, yürekten inanıyorum dediğin cümlen beni mest etti.. inşallahhhhhhhh canım benim inşallah
niyetim burayı meşgul etmek değildi sadece izmir de iyi bir dr tavsiyesi arıyordum.
tekrar çokkkk teşekkür ederim
Allah razı olsun
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
leylacım sen ne kadar duyarlısın kuzenlerini arayıp arkadaşımızı rahatlatacak kadar ...sana bir kez daha hayran oldum..öpüyorum seni ve diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızı...e
evet canım iki kuzenim onda doğum yaptı ve çok memnunlardı senin için sormamı istediğin bir şey varsa yaz bana ben ikisinede sorarım ikiside sadece yurtdışından doğum için türkiyeye geldi ve çok memnun ayrıldılar ama sezeryan doğum yapıldı normal yapmadı
Anladim canim,insallah gonlune gore icine sinen bir doktor bulursun.bide sabahattin altinyurt varmis ona gittinmi
canım benim leylacım bu konuya duyarsız kalmıyca
canım benim bu günkü paylaşımlarını okudum inşallah içine sinen bir doktor bulman için dua ediyorum...buradaki arkadaşların da bildikleri dahilinde senin durumuna duyarsız kalmayacaklarına emindim....neolur üzme kendini geçecek bu günler ...
Benim dr tam öyle çıktı gittiğim hastanede riskli gebelik dr var ama elektrik alamadım ondan dr beni çok güzel motive ediyoro kadar samimi oldukki cuma günkü kontrolümde dr doğuma girmişti çok zor bir doğum gerçekleştirmiş birbirimize sarılıp destek olacak kadar samimi olduk bende herhangi bir kan hastalığı çıkmadı sadece önlem için başladı iyiki başlamış 9 haftadan sonrasını göremiyordummerhabalar canım, ilgin için teşekkür ederim
aslında çok ağlak biri değilim aksine çok güçlüyümdür ama dr arayışı beni çok yordu. güvendiğim bi dr bulsam bu kadar dert etmicem. riskli gebelik uzmanı diye enaz 300-400 lira muayene ücreti öedeyip gidiyorsun, sunduğu senaryo aynı. rahim alınabilir, anne kaybı yaşanabilir vs vs doğum 8-10 bin arası.. kan hazırlığı yapın gibi
dese ki böyle vakalarda var ama üstesinden geliriz
bende bi ohhh çekicem. dr dan sonra bir de internete girince insan kafayı yiyor.
kan pıhtılaşması mı var sende canım, arkadaşım 2 bebeğini kaybetti şimdi tatlı mı tatlı bir oğlu var3-4 aylık oldu. hamilelik boyunca iğne vurdu, clexan dı ismi sanırım. bir de corasprin kullandı her gece...
düzenli hergün 1 tane kivi yedi, 38+5 haftalıkken doğum yaptı, hiç kan gerekmedi
sen de içini ferah tut
Canını hiç sıkma, içini ferah tut. Doktorlar bütün riskleri anlatmak zorundalar. Anlatmaları, hepsinin gerçekleşeceği anlamına gelmiyor. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yapacaksın inşallah. Sen de bebeğin de iyi olacak. İyi düşün, herşey iyi olsun. Hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey yolunda olan bir hamilelikte bile risk vardır. Sen kendini olumlu durumlara adapte et. Dualarımız seninle.
Allah tazı olsunnnnnnnnnnnn
çokkkk teşekkür ederim
hepiniz ne güzel insanlarsınız, güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşaallah hepimiz sağlıkla ve zamanında bebeklerimize kavuşuruz. Herkes hakkında hayırlısı olsun.
Dokuz eylulde prof ve perinatalog diye biliyorum bir arastir istersen,yok ismini ilk kez duydum riskli gebelik uzmanı mı o da
Canını hiç sıkma, içini ferah tut. Doktorlar bütün riskleri anlatmak zorundalar. Anlatmaları, hepsinin gerçekleşeceği anlamına gelmiyor. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yapacaksın inşallah. Sen de bebeğin de iyi olacak. İyi düşün, herşey iyi olsun. Hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey yolunda olan bir hamilelikte bile risk vardır. Sen kendini olumlu durumlara adapte et. Dualarımız seninle.
İnşaallah hepimiz sağlıkla ve zamanında bebeklerimize kavuşuruz. Herkes hakkında hayırlısı olsun.
Dokuz eylulde prof ve perinatalog diye biliyorum bir arastir istersen,
Açık bir kapta türk kahvesi koy iki güne alır ben öyle yaptımMobilya kokusu var canım anca 15 güne uçar o koku
canım nicki nickin de başlarda riskli bir durumu vardı ,çok şükür atlattı...bi de izmir de onun tecrübelerinden faydalanmanı öneririm...Allah razı olsun canım benim
ne güzel insanlarsınız hepiniz, güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
çokkk teşekkür ederim
canım kaç sene önce 700 tl falan maaş alıyorum. daha yeni mezunum patronum beleşe calış dese ögreneyim diye tavım yani. annem geldi ben sana 1000 tl vereyim kpss ye calış dedi babam yalvardı memur ol dedi. ama ben işini düzgün yapan memura yapılan baskıyı gördüm. gelen hediyeleri kabul etmiyor diye kadının arkasından laf soylendigini gördüm. babama yukardakilerin işini yapmadıgı için tayini cıkarıldıgını onların istedigine ihaleyi vermedigi için dava acıldıgını gördüm. o zamanlar kesinlikle memur olmuycam dedim. o yüzden işini düzgün yapan memurada üzülmüşümdür ve saygım sonsuzdur. onlara karşı hata yapmaktan cok korkarım.ya bende baban gibi düşünüyorum ama çok şaşırmadım çünkü bu tarz memuruslar her yerde ve tüm kurumlarda var maalesef ve çok fazla haklısın inana bana ama yapılacak pek de bir şey yok maalesef biz yeni nesil mühendi,sleriz sözüm ona ama ben bile acaba bunlar gibi mi oldum köreldim mi diye arada kendimi sorgularım hani
e
Allah sendende razı olsun canım benimcanımsın benim yanlış bişey söylemek ne demek
ben durumdan rahatsızım sayfaları gereksiz işgal ediyorsam diye
o kadar iyi geldiniz ki bana
güzel Allahım hepinizin gönlüne göre versin
gerçekten çokkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmm
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?