2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canını hiç sıkma, içini ferah tut. Doktorlar bütün riskleri anlatmak zorundalar. Anlatmaları, hepsinin gerçekleşeceği anlamına gelmiyor. Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yapacaksın inşallah. Sen de bebeğin de iyi olacak. İyi düşün, herşey iyi olsun. Hiçbir zaman hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey yolunda olan bir hamilelikte bile risk vardır. Sen kendini olumlu durumlara adapte et. Dualarımız seninle.

İnşaallah hepimiz sağlıkla ve zamanında bebeklerimize kavuşuruz. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

evet alttan muayene etmek istedi, banada gittiğim tüm dr lar alttan muayenenin çok riskli olduğunu söylemişlerdi durumu tetiklermiş bu yüzden izin vermeyince o da topa girmedi sanırım
Anladim canim,insallah gonlune gore icine sinen bir doktor bulursun.bide sabahattin altinyurt varmis ona gittinmi

Normal canım havalandır zamanla çıkıcak ama azıcık kalır

canım benim leylacım bu konuya duyarsız kalmıyca
canım benim bu günkü paylaşımlarını okudum inşallah içine sinen bir doktor bulman için dua ediyorum...buradaki arkadaşların da bildikleri dahilinde senin durumuna duyarsız kalmayacaklarına emindim....neolur üzme kendini geçecek bu günler ...

leylacım sen ne kadar duyarlısın kuzenlerini arayıp arkadaşımızı rahatlatacak kadar ...sana bir kez daha hayran oldum..öpüyorum seni ve diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızı...

canım, yüreğime ilk su serpenim, duana hep çok ihtiyacım var
sende benim dualarımdasın

Benim dr tam öyle çıktı gittiğim hastanede riskli gebelik dr var ama elektrik alamadım ondan dr beni çok güzel motive ediyoro kadar samimi oldukki cuma günkü kontrolümde dr doğuma girmişti çok zor bir doğum gerçekleştirmiş birbirimize sarılıp destek olacak kadar samimi olduk bende herhangi bir kan hastalığı çıkmadı sadece önlem için başladı iyiki başlamış 9 haftadan sonrasını göremiyordum

Allah razı olsun canım benim
ne güzel insanlarsınız hepiniz, güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
çokkk teşekkür ederim

canım kaç sene önce 700 tl falan maaş alıyorum. daha yeni mezunum patronum beleşe calış dese ögreneyim diye tavım yani. annem geldi ben sana 1000 tl vereyim kpss ye calış dedi babam yalvardı memur ol dedi. ama ben işini düzgün yapan memura yapılan baskıyı gördüm. gelen hediyeleri kabul etmiyor diye kadının arkasından laf soylendigini gördüm. babama yukardakilerin işini yapmadıgı için tayini cıkarıldıgını onların istedigine ihaleyi vermedigi için dava acıldıgını gördüm. o zamanlar kesinlikle memur olmuycam dedim. o yüzden işini düzgün yapan memurada üzülmüşümdür ve saygım sonsuzdur. onlara karşı hata yapmaktan cok korkarım.

canım bu benim için çok güzel haber,
benimde zaten zorunlu sezeryan olmak zorunda
38. haftayı bekliycek, memnun olmnaları şimdilik yeterli, ilerleyen zamanlarda bu konu da seni rahatsız edebilirim
HARİKASINNNNN
çok teşekkür ederimmmm
çok hem deeeeeee
Allah razı olsun

Allah sendende razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…