2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
leylacım sen ne kadar duyarlısın kuzenlerini arayıp arkadaşımızı rahatlatacak kadar ...sana bir kez daha hayran oldum..öpüyorum seni ve diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızı...
rica ederim selincim ya hepimiz dertleşmek birbirimize yardım etmek için konuşuyoruz paylaşıyoruz asıl ben sana hayran oldum çok tatlısın ve incesin

not aldım ismini canım çokkkk teşekkür ederim
Ne demek canim yaa keske elimizden fazlasi gelsede derdine derman bulabilsek ama olsun bizlerin duasi bile yeter,gonlunu ferah tut,doktorlar her zaman en kotu ihtimalden bahsediyorlar,tip cok ilerledi hastanelerimiz ve doktorlarimiz cok iyi.bilmiyorum ne dusunuyorsun bu konuda ama eger bu kadar riskli bir durum sozkonusuysa bence universite hastanesinde yap dogumunu.profun muayenehaneden hastasi ol ne istiyorsa dogum parasini verin ama universite hastanesinde yaptirsin dogumunu.hicbir ozel hastane universite hastanesi kadar tam tesekullu degil

rica ederim ya sen canını sıkma gerekirse özelden tel veririm öylede konuşuruz sen yeterki iyi ol mutlu ve rahat ol inan aşılmayacak bir sorun değil sen sadece şu internet denen bilgi kirliliğini okuma yeter bence gerisini elbirliğiyle hallederiz

Of kızlar nasıl birşey bu hayır anlamıyorum kulaklarımdan dolayı saati saatine antibiyotik kullanıyor prospektüsünü okudum üst ve alt solunum yolu enfeksiyonu yazıyor altı üstü bir oy kullanmaya gittim geldim durum felç salya sümük gidiyorum gözlerimden bile yaş akıyor bu antibiyotik işe yaramıyor desem kulaklarım geçmezdi neden grip oldum

ya canım çok tatlısın ve düzen kaç sene öncesiyle şimdiki arasında inan fark yok hala kötü ben azıcık maddi olarak rahatlasam hemen kendi işimi kurucam inan bende yıldım hamile halimle benimle bile uğraştılar geçici görevle uzak yerlerde aylarca çalıştım şimdi merkezdeyim ama benim bütün enerjimi aldıktan sonra geldim sen düşün artık ne kadar ah aldıklarını

şuan ne söyliyeceğimi bilemedim
güzel Allahım o güzel gönlüne göre versin herşeyiiiii
çok sağol canım benim
şu dr u bir bulayım beraber burda inşallah gün sayalım sonra
yanımda olsan sımsıkı sarılırdımmmmm

canım sen rahat ol ben herzaman gelirim bak izmirden bir arkadaş daha olduk ohh biz de kalabalık olduk lü
tfen geli,şmelerden bizi habersiz bırakayım deme hep çok güzel haberler ver derincim

Hayirlisiyla gelsinler inşallah canim bu haftada sabret o zaman izne ayrılınca cok rahatlicaksin.

Çok geçmiş olsun canım valla uzun süredir giremiyorum forumü okuyunca sancı filan heycan yaptım valla iyisidir umarım şimdi

Hayirlisiyla gelsinler inşallah canim bu haftada sabret o zaman izne ayrılınca cok rahatlicaksin.
evet ya belki bu hafta kalan izinlerimden bile kullanırım ya sıkıldım artık iş miş hak getire bebek gelecek ve ben dinlenmiş olmak istiyorum zaten ruhen hepimiz yorgunuz birazcık da olsa bedenlerimizi dinlenmeye alalım artık başka çare kalmadı çünkü

rica ederim selincim ya hepimiz dertleşmek birbirimize yardım etmek için konuşuyoruz paylaşıyoruz asıl ben sana hayran oldum çok tatlısın ve incesin
teşekkür ederim canm ilk yazdığım gün de söylediğim gibi hepinizin hakkında paylaşımlarınızdan yola çıkarak fikirler edinmiştim..senin ve birçok arkadaşımın çoğu konuda duyarlı ,yardımsever paylaşımlarınızı okudum..bu benm çok hoşuma gitti..inan şu an gözlerim dolu dolu yazılanları takip ediyorum senin duyarlılığını görünce de iyice aktı gözlerimden yaşlar.. ..derin arkadaşımızn yazdıklarından çok etkilendim...ağlaması,,eşinin ağlaması içime oturdu...zten hormonlar şu an tavan...onun bir nebze bile rahatlaması beni de rahatlatıyor.(bu arada aynı durum bende de var ama benim doktorum beni çok rahatlatıyor)sizin desteğinizi gördükçe de çook seviniyorum...çünkü şu an çaresizliğini görüyorum ...Yüce Allahın onun da sıkıntılarını bir an önce gidermesi için dua ediyorum...

Canım duanız herşeye bedel,
dediğin konuyu bizde eşimle detaylıca planladık
bence durumum çok riskli değil
dr lar da o an neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz diyorlar
kanama olduğu anda komplikasyon başlıyor, yani kanama olmaması lazım

aslında ben 2 dr la beraber süreci kapatmayı düşünüyorum
bu yüzden ege üniversitesini düşündük
ama orası için previa güzel bir inceleme konusu yani eşittir asistanlara güzel bir inceleme konusu olacaksın ki
buna ne ruhen ne bedenen hazır değilim
şifa hastanesini düşündük
orada da doğum yapana rastlayamadım.. memnunlar mı değiller mi bilmiyorum

yakup bey egepolle anlaşmalıymış ve orda sözü çok geçiyormuş güya 38 tane yenidoğan ünitesi varmış egepolde..

dokuzeylülde bi kanama durumunda çok uzak kalır

bu arada dün moralim çok bozukken foruma bakıyordum, not almışım ismini umarım yanlış almamışımdır sünnet konusunu sen sormuştun değil mi...
kuzenimin 3,5 aylık oğlu var
3 aylık tan sonra izmir de tüm hastaneler genel anezteziyle sünnet yapıyor
bizde o kadar küçük çocuk için çok korktuk genel anezteziden ve çokkkk saçma geldi.
bu kadar basit işlem için ameliyathane de genel aneztezi çok ürküttü ama 3 ayı geçince genel yapıyorlar.
sadece özel dr lar lokal yapıyor
en favori isim Aydın Mevsim
fiyatı yanlış hatırlamıyorsan 1300 ya da 1500 gibi bişiydi. izmir de ki özeller bu fiyat
dr lardan biri dedi ki doğar doğmaz yapsaydınız çocuğun sinirleri gelişmediği için çok kolay olacaktı
3 aydan sonra genel anezteziye giriyor
6 aydan sonra da çokkkk zor oluyor bebek için
emekliyormuş..
biz de 17 ekim de yaptık ilk gün sıkıntısı oldu lokal yaptırdık. şimdi geçti bitti
üzerimizden de büyük yük kalktı

bu konuyu soran sen değilsen açıklama komik oldu ama en azından soran kişinin işine yarar inşallah

aynı sorunu yaşayıp derdim derdiymiş gibi sahiplenen güzel yüreklimmmm
ahhh söyleyecek ne çok söz var

içimde söyleyemediğim ne çok kelimem var hepiniz için
canım benim
canım...

ah kuzum Allah yardımcın olsun. umarım yakın zamanda istedigin gibi kendi işini kurarsın. cok cok calışıcan, gecen gündüzün belli olmuycak, kafan devamlı meşgul olcak ama emeginin meyvesini aldıkca ferahlıycan gururlancan

Aynen canim zaten kendimi yormaya hic gelmiyor hemen agrilar başlıyor benim bebis donmedi hala o da kaburgama cok baski yapıyor canim uzun sure oturamiyorum devamli yatma istegi var. O zaman bu hafta cabucak gecsin de sende izne ayril dinlen bol bol evde olmak bazen sıkıcı olsa da genel olarak guzel :)

Oyle bi imkanin varsa kullan tabi canim biz artik cok yorulmaya gelmeyiz dikkat et kendine

Dogru hatirlamissin tatim ben sormustum sunnet konusunu.soylediklerini not aldim zamani geldiginde yaptiricaz insallah.
Imza gunlugu yapsana kendine

Dogru hatirlamissin tatim ben sormustum sunnet konusunu.soylediklerini not aldim zamani geldiginde yaptiricaz insallah.
Imza gunlugu yapsana kendine

canım imza günlüğü dediğin hamilelik takvimi mi
onu yaptım ama
38. hafta dolar dolmaz sezeryan olacağı için benim için çok bişi ifade etmicek
aralık 15-25 arası yani
inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…