Dün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasinbenim de aynı canım kalçamda fıtık var gibi ağrıyor sertleşme çok oluyor
bu mesajdan bahsediyordun sanırım dimi, görmemiştim evet, profilinden buldum sinsice giripMuhtemelen calişmayı bırakmak istediğimiz aynı gün içerisinde rapor almak gerekir diye biliyorum tatlım.
ben çalışabilir raporunu 26 ekim pzt aldığım için son iş günümün 30 kasım pzt olduğunu söyledi kadın doğumdaki sekreter kız. ben 20 kasımda yıllık izne çıkıyorum. ama 30 kasımda dr'a gidip çalışamaz alıcam ve aynı gün bunu işyerime götürücem, doğru mudur?Cevap yazdm kuzum ama gormedn snrm. Bence izne ayrılmak istediğin günün içinde doktora gidip raporu yazdrmalisin.
olaya açıklık kazandırmışsın nihayet
amin canım ya ağlama benim gözyaşlarım zaten hazırda hemen akıyor hem de tv deki çizgi filmlere bile akıyor inan bende çok üzüldüm ve duygulandım hep birlikte aşacağız bu sorunları herkes için dua ediyorum sağlıkla atlatalım bu süreci sanırım bebekler kucakları doldurduğunda çok daha mutlu olacağız az kaldı hepimiz özellikle sen ve derin atlatacaksınız daha güzel şeyler paylaşacağız kv ler. gelen akrabe, eş dost, bebeklerin gazı dikişlerimiz.......ooo bu liste uzar giderteşekkür ederim canm ilk yazdığım gün de söylediğim gibi hepinizin hakkında paylaşımlarınızdan yola çıkarak fikirler edinmiştim..senin ve birçok arkadaşımın çoğu konuda duyarlı ,yardımsever paylaşımlarınızı okudum..bu benm çok hoşuma gitti..inan şu an gözlerim dolu dolu yazılanları takip ediyorum senin duyarlılığını görünce de iyice aktı gözlerimden yaşlar.. ..derin arkadaşımızn yazdıklarından çok etkilendim...ağlaması,,eşinin ağlaması içime oturdu...zten hormonlar şu an tavan...onun bir nebze bile rahatlaması beni de rahatlatıyor.(bu arada aynı durum bende de var ama benim doktorum beni çok rahatlatıyor)sizin desteğinizi gördükçe de çook seviniyorum...çünkü şu an çaresizliğini görüyorum ...Yüce Allahın onun da sıkıntılarını bir an önce gidermesi için dua ediyorum...
umarım ayşe umarım canım dediğin gibi olur güzel kalpli arkadaşımah kuzum Allah yardımcın olsun. umarım yakın zamanda istedigin gibi kendi işini kurarsın. cok cok calışıcan, gecen gündüzün belli olmuycak, kafan devamlı meşgul olcak ama emeginin meyvesini aldıkca ferahlıycan gururlancan
bakalım eşimle konuşuypruz şimdi alsammı diye ama sanki bir hafta daha gitsem dedim oda evde dinle dei ama sabah ola hayrola belki salıya dr giderim belli olmaz belkide normal iznimden kullanırım çok kararsızım çakıl haber veririm son durumdan :)Oyle bi imkanin varsa kullan tabi canim biz artik cok yorulmaya gelmeyiz dikkat et kendine
folikim aslında ben olayı açıklamıştım ama sanırım bir karışıklık olmuş biri bükülecek diye anlayınca karışmış ama düzeldiğini düşünmene sevindimbu mesajdan bahsediyordun sanırım dimi, görmemiştim evet, profilinden buldum sinsice girip
ben çalışabilir raporunu 26 ekim pzt aldığım için son iş günümün 30 kasım pzt olduğunu söyledi kadın doğumdaki sekreter kız. ben 20 kasımda yıllık izne çıkıyorum. ama 30 kasımda dr'a gidip çalışamaz alıcam ve aynı gün bunu işyerime götürücem, doğru mudur?
olaya açıklık kazandırmışsın nihayet
Amiin canım güzel dileklerin için,inşallah çok güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle....amin canım ya ağlama benim gözyaşlarım zaten hazırda hemen akıyor hem de tv deki çizgi filmlere bile akıyor inan bende çok üzüldüm ve duygulandım hep birlikte aşacağız bu sorunları herkes için dua ediyorum sağlıkla atlatalım bu süreci sanırım bebekler kucakları doldurduğunda çok daha mutlu olacağız az kaldı hepimiz özellikle sen ve derin atlatacaksınız daha güzel şeyler paylaşacağız kv ler. gelen akrabe, eş dost, bebeklerin gazı dikişlerimiz.......ooo bu liste uzar gider
hepimiz çok iyiyiz gerçekten burada paylaşmadan hiç bir şey almadım da yapmadım da yapacağım ve yaptığım her şeyde hepinizin emeği var büyüklere tek bir soru bile sormadım sizler sayesinde çok sağ olun kızlar hep birlikte olalım
Yok benim Dr.Gaziemir sifada nurdan yildiz ama reşat beye kim gittiyse çok memnun kalmis yan Komşum hala ona gidiyor kontrollerine bile yani gebelik olayi falanca yok şuan için ben birkete gittim.yakup beye esimde bende memnun kalmistikcanım fuat akercan, yakup erata, hakan kanıt, tahir Ergüder,Mert Kazandı, ali özdemir ve bikaç riskli gebelik uzmanına gittim. bi namık demir kaldı.. içlerinden yine yakup bey olabilir geldi ama yüzde yüz içime sinmedi çünkü aynı şeyleri o da söyledi.. yakup beye gidip memnun olan birileri olsa güzel olur en azından tecrübesini dinlemiş olurum. sizinkisi sanırım reşat bozoklar
Geçmiş olsun cnmOf kızlar nasıl birşey bu hayır anlamıyorum kulaklarımdan dolayı saati saatine antibiyotik kullanıyor prospektüsünü okudum üst ve alt solunum yolu enfeksiyonu yazıyor altı üstü bir oy kullanmaya gittim geldim durum felç salya sümük gidiyorum gözlerimden bile yaş akıyor bu antibiyotik işe yaramıyor desem kulaklarım geçmezdi neden grip oldum
rahim agzi yetmezligi topiginden duydum serkan beyi. asil pir namik demir ama o da acil bir sey olsa telefonunu vermiyor dedi kizlar. deneyim ne previada bilmem. ayrica mert kazandi baska bir arkadas da meltem serter yuntende başarılı oldu ama inlar rahim agzi yetmezligi hastalariydi. previa topigi yok mu orada belki yardimci olurlar.canım sadakayı hatırlatman çok iyi oldu Allah razı olsun
fuat beye gittim alttan muayene etmek istedi ki bu durumda alttan muayene intiharla eşdeğer, alttan muayene edemeyince de çok topa girmedi.
serkan beye de gittim sakin biri, soğuk ve mesafeli onunla ilgili bi karar veremedim
serkan beye giden var mı acaba onu tecrübelerini almak çok iyi olur. serkan bey kan pıhtılaşmasında çok iyiymiş
previa çok sık rastlanan bir durum olmadığı için dr ların da tecrübesi nasıl bilmiyorum
şuan elimde serkan bey ve yakup bey var ama ikisi de yüzde yüz içime sindi mi
hayır((((
namık demir e de randevu almak neredeyse imkansız
Allah inşallah nasip etsin kendi işini kurmanı güzel kalpli Leylamya canım çok tatlısın ve düzen kaç sene öncesiyle şimdiki arasında inan fark yok hala kötü ben azıcık maddi olarak rahatlasam hemen kendi işimi kurucam inan bende yıldım hamile halimle benimle bile uğraştılar geçici görevle uzak yerlerde aylarca çalıştım şimdi merkezdeyim ama benim bütün enerjimi aldıktan sonra geldim sen düşün artık ne kadar ah aldıklarını
Ben de senn gibi düşünüyorum elifcim, sancim ağrim olur da acilen kadın doğum hastanesine gidersem izin vericem, önceden gerek yok die sadece usg ye girip çikmiştim hastaneden Ana artık kritik döneme girdik.canım bu saatten sonra alttan muayneye her seferınde ızın verılmelı gecen facedekı aralık annelerı sayfasında bı arkadasta ızın vermemıs hep bırlıkte yazdık gerı gıt hastaneye dıye ıyıkı demısız açıklıgı varmıs durdurlar
inşallah canım ya umarım kurarım umarım sende denizcimAllah inşallah nasip etsin kendi işini kurmanı güzel kalpli Leylamüzme kendini seninle uğraşanlar elbet bulacaklar yaptıklarını
canim kizlar da demis ben de demistim. dr ler her ihtimalini soyluyor. ben zorunlu kurtaj oldum anestezi verecekler kagit imzalattilar ölüm de yaziyordu ihtimallerde. ben de rahim agzi yetmezlugi var 13. haftada karnimdan 4 yerden kesilerle kamerayla girilup ustten rahim dikildi benim 25 haftaluk kaybim var bu sebeptendi. girerken yine imza attirdilar amelyatta bebegin kese delinebilir bebek kaybi olabilir diye. yani cigu ihtimalleri soyluyor dr ler. o yuzden çok da dinleme onlari. dedigim gibi dua et sadaka ver kaza belayi savar. ben kendime 4444 tefriciye bitirdim kendi basina. bunlar rahatlatir. namik demir de ilsa hangi dr ye gitsen bu ihtimalleri soylemek zorunda. tibbi olarakcanım aksine dün görüştüğüm dr bu kadar pozitif ve güleryüzlü bir hastam olmamıştı previa nın ne olduğundan haberin var mı dedi:))
var dedim ve biz bu durumu kızımla sorunsuz halletcez dedim
adam rahim alınmasından girip 2. sezeryan ameliyatından çıktı bebek kendini kurtarır ama anne için net konuşulmayabilinir dedi işte bu içime işledi kızımı bensiz düşünmek canımı çok acıttı
ordan çıkınca sessiz sessiz ağladım,
ne telefonlara baktım ne eşimin yüzüne... o araba kullanıyordu baktım onun da gözünde yaş akıyo
ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan sustuk sadece
anlıyacağın karı koca psikolojimizi mahfettiler.
üstelik dr lardan biri aslında çokta riskli görünmüyor ama dedi ama dan sonrası berbattı
anlamadım çok para almak için mi, kendilerini kahraman gibi göstermek için mi bu durum çözemedim
Keske izmirde sacma doktorlarla ugrasacagına bi-iki kere istanbula gelseydin tatlim Neyse hala gec kalmiş sayılmazsn bence, için rahat etmeyecekse iyice güzel bi dr arastr ve gel derim ben Ama onemli olan senn için nasil rahat edecekse oyle yapmançok teşekkür ederim canım, evet moral çok önemli ama biliyor musun dr aradığımız için nerdeyse 2 günde bir yeni bi dr a gidiyorum artık bünyem kaldırmıyor, ve ne zaman ağlamaya başlasam içerden tekmeyle ben burdayım diyor kızım...
canım ben izmir de dr arıyorum, istanbulda olsam bu kadar zorlanmazdım. riskli gebelik uzmanı burda bir elin parmağını geçmiyor hem fiyatları uçuk hem çok olumlu konuşmuyolar,
E be adam hem profsun hem riskli gebelik uzmanısın hem dünyanın parasını istiyorsun... gel de strese girme
bazen kendimi toparlamam zor oluyor ama genelde çok güler yüzlü ve pozitif biri olduğum için toparladığım da oluyor.. yine de zor bir süreç güzel Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah..
hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı esirgemeyin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?