2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim de aynı canım kalçamda fıtık var gibi ağrıyor sertleşme çok oluyor
Dün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasin

Muhtemelen calişmayı bırakmak istediğimiz aynı gün içerisinde rapor almak gerekir diye biliyorum tatlım.
bu mesajdan bahsediyordun sanırım dimi, görmemiştim evet, profilinden buldum sinsice girip
Cevap yazdm kuzum ama gormedn snrm. Bence izne ayrılmak istediğin günün içinde doktora gidip raporu yazdrmalisin.
ben çalışabilir raporunu 26 ekim pzt aldığım için son iş günümün 30 kasım pzt olduğunu söyledi kadın doğumdaki sekreter kız. ben 20 kasımda yıllık izne çıkıyorum. ama 30 kasımda dr'a gidip çalışamaz alıcam ve aynı gün bunu işyerime götürücem, doğru mudur?
bu bacak pozisyonun dan bahsediyorum diz kırma bacak bükme nereden çıktı
olaya açıklık kazandırmışsın nihayet

amin canım ya ağlama benim gözyaşlarım zaten hazırda hemen akıyor hem de tv deki çizgi filmlere bile akıyor inan bende çok üzüldüm ve duygulandım hep birlikte aşacağız bu sorunları herkes için dua ediyorum sağlıkla atlatalım bu süreci sanırım bebekler kucakları doldurduğunda çok daha mutlu olacağız az kaldı hepimiz özellikle sen ve derin atlatacaksınız daha güzel şeyler paylaşacağız kv ler. gelen akrabe, eş dost, bebeklerin gazı dikişlerimiz.......ooo bu liste uzar gider
hepimiz çok iyiyiz gerçekten burada paylaşmadan hiç bir şey almadım da yapmadım da yapacağım ve yaptığım her şeyde hepinizin emeği var büyüklere tek bir soru bile sormadım sizler sayesinde çok sağ olun kızlar hep birlikte olalım

umarım ayşe umarım canım dediğin gibi olur güzel kalpli arkadaşım

Oyle bi imkanin varsa kullan tabi canim biz artik cok yorulmaya gelmeyiz dikkat et kendine
bakalım eşimle konuşuypruz şimdi alsammı diye ama sanki bir hafta daha gitsem dedim oda evde dinle dei ama sabah ola hayrola belki salıya dr giderim belli olmaz belkide normal iznimden kullanırım çok kararsızım çakıl haber veririm son durumdan :)

folikim aslında ben olayı açıklamıştım ama sanırım bir karışıklık olmuş biri bükülecek diye anlayınca karışmış ama düzeldiğini düşünmene sevindim

Amiin canım güzel dileklerin için,inşallah çok güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle....

Yok benim Dr.Gaziemir sifada nurdan yildiz ama reşat beye kim gittiyse çok memnun kalmis yan Komşum hala ona gidiyor kontrollerine bile yani gebelik olayi falanca yok şuan için ben birkete gittim.yakup beye esimde bende memnun kalmistik

Geçmiş olsun cnm malesef bünyelerimiz iyice hassaslaştı dinlen bol c vitamini al ama en iyisi dinlenmek

rahim agzi yetmezligi topiginden duydum serkan beyi. asil pir namik demir ama o da acil bir sey olsa telefonunu vermiyor dedi kizlar. deneyim ne previada bilmem. ayrica mert kazandi baska bir arkadas da meltem serter yuntende başarılı oldu ama inlar rahim agzi yetmezligi hastalariydi. previa topigi yok mu orada belki yardimci olurlar.

Allah inşallah nasip etsin kendi işini kurmanı güzel kalpli Leylamüzme kendini seninle uğraşanlar elbet bulacaklar yaptıklarını

Ben de senn gibi düşünüyorum elifcim, sancim ağrim olur da acilen kadın doğum hastanesine gidersem izin vericem, önceden gerek yok die sadece usg ye girip çikmiştim hastaneden Ana artık kritik döneme girdik.

Allah inşallah nasip etsin kendi işini kurmanı güzel kalpli Leylamüzme kendini seninle uğraşanlar elbet bulacaklar yaptıklarını
inşallah canım ya umarım kurarım umarım sende denizcim
kamuda A grubu kadron varsa iyi ama B grubunda maalesef işimiz gerçekten zor ben başımın çaresine bakıcam şartlar ne kadar iyi olursa olsun kafam rahat olur inşallah ama para lazım tabi ben,mk, hayal ama hayat hayalleri gerçekleştirmek için var zaten

canim kizlar da demis ben de demistim. dr ler her ihtimalini soyluyor. ben zorunlu kurtaj oldum anestezi verecekler kagit imzalattilar ölüm de yaziyordu ihtimallerde. ben de rahim agzi yetmezlugi var 13. haftada karnimdan 4 yerden kesilerle kamerayla girilup ustten rahim dikildi benim 25 haftaluk kaybim var bu sebeptendi. girerken yine imza attirdilar amelyatta bebegin kese delinebilir bebek kaybi olabilir diye. yani cigu ihtimalleri soyluyor dr ler. o yuzden çok da dinleme onlari. dedigim gibi dua et sadaka ver kaza belayi savar. ben kendime 4444 tefriciye bitirdim kendi basina. bunlar rahatlatir. namik demir de ilsa hangi dr ye gitsen bu ihtimalleri soylemek zorunda. tibbi olarak

Keske izmirde sacma doktorlarla ugrasacagına bi-iki kere istanbula gelseydin tatlim Neyse hala gec kalmiş sayılmazsn bence, için rahat etmeyecekse iyice güzel bi dr arastr ve gel derim ben Ama onemli olan senn için nasil rahat edecekse oyle yapman
İnan her gece kendi bebeğimle beraber tüm bebek bekleyen annelere de dua ediyorum Allah yardımcın olsun tatlim

meltemcivil leylam355 derinsu06 huzurluvemutlu fani2606

Şu an çok şükür iyiyim arkadaşlar çok sağolun artık sona yaklaşıyoruz kolay dogumlarimiz olsun hepimizin. Meltemcim alttan muayene doğumu başlatir diye korktum ama dediğin gibi artık izin vermeliyiz ne olur ne olmaz yalnız hakikaten duş almak sanciya çok iyi geliyormuş kızlar tecrübeyle sabit bugün ölümüne çimdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…