- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
He he :) hakli ama ayse artık dinlen brZgecen bizim cocuklardan biri ayşe hanım efe felaket bişey olcak diyo. o ne demek dedim cevap vermedi. firmaya gidiyorum ben diye kactı. yarın sorcam ben onagecen bir firmamdada cocuk çevre izni diyerek dogacak bu gidişle biraz dinlenin diye dalga gecti benle
hahha yok kız ne sacmasıbende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
bacım onufolikim aslında ben olayı açıklamıştım ama sanırım bir karışıklık olmuş biri bükülecek diye anlayınca karışmış ama düzeldiğini düşünmene sevindim
sen nasıl oldun şekerim, daha çabuk toparladın sanırım bana göre, ben de daha iyiyim tabi ama öğretmen olduğum için yarın ayakta kalıp ders anlatacağımı düşünmek kabus gibi geliyorGeçmiş olsun cnmmalesef bünyelerimiz iyice hassaslaştı dinlen bol c vitamini al ama en iyisi dinlenmek
Merhaba bende mert kazandı ya gittim benim bebiş de amniyosentez bile yapıldı hersey yolunda çok sükür sadece plesenta bilobata var benim de sezeryan , plesenta çift lop lu merak etme , burasada yalcın kimya ya gitmiştik asla tavsiye etmem alttan muayene etti ve teshisi yanlış raporu yanlış bide üstüne 6 aylık hamileydim çocugu aldırmayı düşünüyor musunuz dedi 2 gün agladık mert bey e gidene kadarcanım imza günlüğü dediğin hamilelik takvimi mi
onu yaptım ama
38. hafta dolar dolmaz sezeryan olacağı için benim için çok bişi ifade etmicek
aralık 15-25 arası yani
inşallah :)
Allah razı olsun canım ne güzel insanlarsınız güzel Allahım sizin de gönlünüze göre versin.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.dün eşim de senin dediğini söyledi güzel Allahımdan başka kimse bilemez diye...
şu, yürekten inanıyorum dediğin cümlen beni mest etti.. inşallahhhhhhhh canım benim inşallah
niyetim burayı meşgul etmek değildi sadece izmir de iyi bir dr tavsiyesi arıyordum.
tekrar çokkkk teşekkür ederim
Allah razı olsun
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
yasemin güle güle kullansın oğlun canım ben sirkeli suyla sildim kokusu daha çabuk çıkarmış annem tavsiye etmişti ve gerçekten daha çabuk çıktı belki denemek istersin :)
Açık bir kapta türk kahvesi koy iki güne alır ben öyle yaptım
yarın tatil değil mi tatlımbacım onuelifeva demişti bak yukarıda alıntıladım, yanlış anlaşılma derken yani biriniz başka dediniz diğeriniz başka, ondan oldu karışıklık. ama yine de uğraşıp nokta koymuşsun olaya. tebrik ettim cnm
sen nasıl oldun şekerim, daha çabuk toparladın sanırım bana göre, ben de daha iyiyim tabi ama öğretmen olduğum için yarın ayakta kalıp ders anlatacağımı düşünmek kabus gibi geliyoraşure yaptım bi de ben bugün oyalandım, şifa niyetine
Daha iyiyim cnm baya dinlendim bugün de. Sen nasıl oldun? Ellerine sağlık, Allah evinize bol bereket nasip etsin Allah kabul etsin Folikimmmm. Çok yorma kendini Yarınbacım onuelifeva demişti bak yukarıda alıntıladım, yanlış anlaşılma derken yani biriniz başka dediniz diğeriniz başka, ondan oldu karışıklık. ama yine de uğraşıp nokta koymuşsun olaya. tebrik ettim cnm
sen nasıl oldun şekerim, daha çabuk toparladın sanırım bana göre, ben de daha iyiyim tabi ama öğretmen olduğum için yarın ayakta kalıp ders anlatacağımı düşünmek kabus gibi geliyoraşure yaptım bi de ben bugün oyalandım, şifa niyetine
rica ederim tatlım karışıklık çözmek bizim işimiz olsun elifcim de yanlış anlamışdır çözüldüye sorunbacım onuelifeva demişti bak yukarıda alıntıladım, yanlış anlaşılma derken yani biriniz başka dediniz diğeriniz başka, ondan oldu karışıklık. ama yine de uğraşıp nokta koymuşsun olaya. tebrik ettim cnm
Meltemciiiimm. Sana da 41 kere maşallah tatlım 41 i deviriyosun şimdi gördümmNe demek meşgul etmek, burada hepimiz paylaşim ve dertlesme icin variz Herkes derdini anlatıyo bilenler de bildiği kadar cevaplıyo, sakın oyle düşünme ve ne zaman için sıkılsa yaz buraya ltfn
canım iyi olmana sevindim duş almak iyi geliyor haa hıı güzel tavsiye unutmamak lazım sancı geldiğinde ölümüne çimelim o zamanmeltemcivil leylam355 derinsu06 @huzurluvemutlu @fani2606
Şu an çok şükür iyiyim arkadaşlar çok sağolun artık sona yaklaşıyoruz kolay dogumlarimiz olsun hepimizin. Meltemcim alttan muayene doğumu başlatir diye korktum ama dediğin gibi artık izin vermeliyiz ne olur ne olmaz yalnız hakikaten duş almak sanciya çok iyi geliyormuş kızlar tecrübeyle sabit bugün ölümüne çimdim :))
suan hıçbirsey kalmamış sıtedeBen suwen den aldım cnm kampanya vardi
ne zaman?benım otururken değil de iş yaparken ayakta ya da yururken oluyorKizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
Ben internetten Şahin'lerden aldım canımgecelik pıjama aldınız mı?nerden aldınız kızlar?
O kadar mı kotusun aylacim yaOf kızlar nasıl birşey bu hayır anlamıyorum kulaklarımdan dolayı saati saatine antibiyotik kullanıyor prospektüsünü okudum üst ve alt solunum yolu enfeksiyonu yazıyor altı üstü bir oy kullanmaya gittim geldim durum felç salya sümük gidiyorum gözlerimden bile yaş akıyor bu antibiyotik işe yaramıyor desem kulaklarım geçmezdi neden grip oldum
Cnm geçmiş olsun bende 2 senedir bel fıtığı var hamileliğin başından beri ağrım olmadı ama cuma günü üzüntü ve strese bağladım ben gece yürüyemedim ve eşim yardımcı oldu bütün gece yan yatıp bacaklarımı karnıma doğru Hafif bükerek uyudum ertesi günde dinlendim ve geçti. Sende bol bol dinlen beline yük bindirecek pozisyonda oturma ve yatma sakınDün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?