2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet canım yaa sancı gelince bir an ne oluyor falan dedim kivrana kivrana kahvaltı yaptım arabaya binince de en ufak bir sarsintida bastım yaygarayi :))) ödüm koptu çocuğumu torpidonun oraya dogurucam diye :))

ne üzerine düşünüyorsun cnm iş? ben de hep kendi işletmemi kurmayı hayal ederim ama desteğe ihtiyacım var, ve tabii ki iyi bir ortağa.
Yarın tatil değil mi tatlım
malesef bize değil aslında 1 güne daha o kadar ihtiyacım var ki...
Daha iyiyim cnm baya dinlendim bugün de. Sen nasıl oldun? Ellerine sağlık, Allah evinize bol bereket nasip etsin Allah kabul etsin Folikimmmm. Çok yorma kendini Yarın sen üniv.de mi hocasın
Burnuma tuzlu su çektikçe nefesim daha iyi oluyor, bi zararı olmaz umarım, abartmıyorum gerçi. Enerji olarak da daha iyiyim. Amin, Allah razı olsun, ne kadar yakınız bilmiyorum ama keşke görüşsek de versem sana da evet ünv.de okutmanım.
Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
bnm de birkaç gündür oluyo, yatarken, otururken, duş alırken, gezerken hep taş gibi havada ve yukarıda. göğsümün tam altında. ben hasta olmama bağlamıştım ama...

Valla folikcim, ben ÇALİŞABİLİR raporumu şişli etfalden aldim, rapor ızerinde acıkca izin başlama tarihi 23 kasım pazartesi die yazıyo, ordaki kadin da bana "eğer dayanabilir de doğuma 3 hafta kalana kadar yanı 23 kasıma kadar calişabilşrsen, bi daha hastaneye gelip de ÇALİŞAMAZ raporu almana gerek yok kı gelsen de veremeyiz, oyle bi rapor yok" dedi "sadece 23 kasıma kadar dayamazsan gel, ozaman çalisamaz raporu düzenleyenilirim" dedi

aaaaa anladımmm, D Dekalpy ise farklı söyledi, o zmn ben bunu hem iş yerime hem hastaneme sorayım da açıklığa kavuşturayım kendi adıma. peki şu sgk'ya bildirme işi?

kendi işimle ilgili folikcim ziraat hayvancılık üzerine daha çok mandra üretimi istiyorum ama çok para lazım çokkkk umarım senin de hayallerin gerçek olur sen ne üzerine düşünüyorsun kuzum

Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
olmaz mı cnm yaa.. taş kesildim resmen.. kabızlıkla başım beladaydı 1 haftadır o kadar düzenli wc ye çıkıyorum.. doğuma yakın vücut kendini temizlio diolar. o takıldı aklıma. bi de garip sancılarım başladı. neyseki yarın kontrolüm var

Ben de oyle zannediyordum , bebeğe zarar verir die korkuyordum ama artık kocaman oldu sıpalar, bişey olmazmiş tatlim :)
Ha ha :) çimmek deyimi bilen biri garip geldi :)

Evet canım yaa sancı gelince bir an ne oluyor falan dedim kivrana kivrana kahvaltı yaptım arabaya binince de en ufak bir sarsintida bastım yaygarayi :))) ödüm koptu çocuğumu torpidonun oraya dogurucam diye :))
ayy allah korusun ya ama öyle doğum olmasın ya öyle bir kadıncağız var arabada doğum yapıyor izledin mi :)
bu arada snacıda olsa ağrıda olsa sende benim gibi yemek yemeden kalkmamışsın o masadan süpersin

aaaaa anladımmm, D Dekalpy ise farklı söyledi, o zmn ben bunu hem iş yerime hem hastaneme sorayım da açıklığa kavuşturayım kendi adıma. peki şu sgk'ya bildirme işi?
Cnm bana dr öyle söyledi bende şaşırdım şimdi :/ acaba yanlış mı anladım diye. ben haftaya ptesi gidip alcam çalışamaz raporu o zmn sorayım tekrar

Sağol kuzum, hepimizin bebişlerine maşallah :)
İyi ki toplaştık burada :)

Keske o arabada dogum kapan kadin kadar kolay dogum yapabilsek,pirt diye cikartiveriyor masalkah.onu izleyince cesaretlenmistim ben

Ahahha hakkaten illa karnimi doyurucam tabagimi sildim SüpürDüm çayımı da içtim bi güzel :))) yok canım izlemedim doğum videolarina pek bakamiyorum da :) ama cesaretimi toplarım izlerim merak ettim bak

Daha iyi olmana çok sevindim cnmm bnm ellerine sağlık düşünceli arkadşım söylemen bile yetti Bnm de ara ara taş gibi oluyor ama kısa süreli

Bunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
Sgk ya iş yerin bildiriyor die biliyorum tatlim.

Keske o arabada dogum kapan kadin kadar dogum yapabilsek,pirt diye cikartiveriyor masalkah.onu izleyince cesaretlenmistim ben
ama o kadının allah bilir kaçıncı çocuğudur be pınar bende hayranlıkla izlemiştim eşide gayet soğuk kanlıydı hem araba kullanıp hem video ya almış bir arada kadının pijamasını indirdi bebek rahat çıksın diye hehe ben gece wc için uyansam eşim ne oldu sancın mı var hastaneye gidelim mi diye benden önce yataktan fırlıyor deneyim sıfır bizimkilerde

Benimkinde deneyim bol,bana diyorki hastaneye goturmezsem evde dogurursun zaten

Ahahha hakkaten illa karnimi doyurucam tabagimi sildim SüpürDüm çayımı da içtim bi güzel :))) yok canım izlemedim doğum videolarina pek bakamiyorum da :) ama cesaretimi toplarım izlerim merak ettim bak
ohh afiyet olsun tatlım bende olsam tabak bitmeden kalkmazdım zaten benim yemek yemem gherkes sinir olmaya başladı tatlıda yok diyet yemekleri off sonrasında ne yemek yicem var ya siparişler vermeye başladım bile anneme
bunu izle güzel bir çekim olmuş ama bende öteki doğum videolarını asla izlemiyorum çok korkunçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…