- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
canım iyi olmana sevindim duş almak iyi geliyor haa hıı güzel tavsiye unutmamak lazım sancı geldiğinde ölümüne çimelim o zamanbu arada dün daha var senin doğuma falan dedik üstüne bugün hasta olunca korktum
ne üzerine düşünüyorsun cnm iş? ben de hep kendi işletmemi kurmayı hayal ederim ama desteğe ihtiyacım var, ve tabii ki iyi bir ortağa.inşallah canım ya umarım kurarım umarım sende denizcim
kamuda A grubu kadron varsa iyi ama B grubunda maalesef işimiz gerçekten zor ben başımın çaresine bakıcam şartlar ne kadar iyi olursa olsun kafam rahat olur inşallah ama para lazım tabi ben,mk, hayal ama hayat hayalleri gerçekleştirmek için var zaten
malesef bize değilYarın tatil değil mi tatlım
Burnuma tuzlu su çektikçe nefesim daha iyi oluyor, bi zararı olmaz umarım, abartmıyorum gerçi. Enerji olarak da daha iyiyim. Amin, Allah razı olsun, ne kadar yakınız bilmiyorum ama keşke görüşsek de versem sana daDaha iyiyim cnm baya dinlendim bugün de. Sen nasıl oldun? Ellerine sağlık, Allah evinize bol bereket nasip etsin Allah kabul etsin Folikimmmm. Çok yorma kendini Yarınsen üniv.de mi hocasın
bnm de birkaç gündür oluyo, yatarken, otururken, duş alırken, gezerken hep taş gibi havada ve yukarıda. göğsümün tam altında. ben hasta olmama bağlamıştım ama...Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
bu mesajdan bahsediyordun sanırım dimi, görmemiştim evet, profilinden buldum sinsice girip
ben çalışabilir raporunu 26 ekim pzt aldığım için son iş günümün 30 kasım pzt olduğunu söyledi kadın doğumdaki sekreter kız. ben 20 kasımda yıllık izne çıkıyorum. ama 30 kasımda dr'a gidip çalışamaz alıcam ve aynı gün bunu işyerime götürücem, doğru mudur?
olaya açıklık kazandırmışsın nihayet
aaaaa anladımmm, D Dekalpy ise farklı söyledi, o zmn ben bunu hem iş yerime hem hastaneme sorayım da açıklığa kavuşturayım kendi adıma. peki şu sgk'ya bildirme işi?Valla folikcim, ben ÇALİŞABİLİR raporumu şişli etfalden aldim, rapor ızerinde acıkca izin başlama tarihi 23 kasım pazartesi die yazıyo, ordaki kadin da bana "eğer dayanabilir de doğuma 3 hafta kalana kadar yanı 23 kasıma kadar calişabilşrsen, bi daha hastaneye gelip de ÇALİŞAMAZ raporu almana gerek yok kı gelsen de veremeyiz, oyle bi rapor yok" dedi "sadece 23 kasıma kadar dayamazsan gel, ozaman çalisamaz raporu düzenleyenilirim" dedi
kendi işimle ilgili folikcim ziraat hayvancılık üzerine daha çok mandra üretimi istiyorum ama çok para lazım çokkkk umarım senin de hayallerin gerçek olur sen ne üzerine düşünüyorsun kuzumne üzerine düşünüyorsun cnm iş? ben de hep kendi işletmemi kurmayı hayal ederim ama desteğe ihtiyacım var, ve tabii ki iyi bir ortağa.
malesef bize değilaslında 1 güne daha o kadar ihtiyacım var ki...
Burnuma tuzlu su çektikçe nefesim daha iyi oluyor, bi zararı olmaz umarım, abartmıyorum gerçi. Enerji olarak da daha iyiyim. Amin, Allah razı olsun, ne kadar yakınız bilmiyorum ama keşke görüşsek de versem sana daevet ünv.de okutmanım.
bnm de birkaç gündür oluyo, yatarken, otururken, duş alırken, gezerken hep taş gibi havada ve yukarıda. göğsümün tam altında. ben hasta olmama bağlamıştım ama...
olmaz mı cnm yaa.. taş kesildim resmen.. kabızlıkla başım beladaydı 1 haftadır o kadar düzenli wc ye çıkıyorum.. doğuma yakın vücut kendini temizlio diolar. o takıldı aklıma. bi de garip sancılarım başladı. neyseki yarın kontrolüm varKizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
meltemcivil leylam355 derinsu06 @huzurluvemutlu @fani2606
Şu an çok şükür iyiyim arkadaşlar çok sağolun artık sona yaklaşıyoruz kolay dogumlarimiz olsun hepimizin. Meltemcim alttan muayene doğumu başlatir diye korktum ama dediğin gibi artık izin vermeliyiz ne olur ne olmaz yalnız hakikaten duş almak sanciya çok iyi geliyormuş kızlar tecrübeyle sabit bugün ölümüne çimdim :))
ayy allah korusun ya ama öyle doğum olmasın ya öyle bir kadıncağız var arabada doğum yapıyor izledin mi :)Evet canım yaa sancı gelince bir an ne oluyor falan dedim kivrana kivrana kahvaltı yaptım arabaya binince de en ufak bir sarsintida bastım yaygarayi :))) ödüm koptu çocuğumu torpidonun oraya dogurucam diye :))
Cnm bana dr öyle söyledi bende şaşırdım şimdi :/ acaba yanlış mı anladım diye. ben haftaya ptesi gidip alcam çalışamaz raporu o zmn sorayım tekrar
Sağol kuzum, hepimizin bebişlerine maşallah :)Meltemciiiimm. Sana da 41 kere maşallah tatlım 41 i deviriyosun şimdi gördümm
@DerinDemirkaya melteme katılıyorum hamileliğimizin başından beri burda inan ki nelerle boğuştuk çok şükür bu zamanlara geldik. Acısyla tatlısıyla hep birbirimize destek olduk. az bir zman kaldı moralini yüksek tutup sağlıkla alırsın bebegini kucağına İnşallahneye sıkılırsan neye mutlu olursan yaz biz hep burdayız bilenlerimiz yardım edrr bilmeyenler dua eder destek olur hiç mrk etme
kumasları nasıl?sırf lohusa pıjaması dıye fıyatları cok pahalı yahuBen internetten Şahin'lerden aldım canım
Keske o arabada dogum kapan kadin kadar kolay dogum yapabilsek,pirt diye cikartiveriyor masalkah.onu izleyince cesaretlenmistim benayy allah korusun ya ama öyle doğum olmasın ya öyle bir kadıncağız var arabada doğum yapıyor izledin mi :)
bu arada snacıda olsa ağrıda olsa sende benim gibi yemek yemeden kalkmamışsın o masadan süpersin
Lavaboya cıkamadığım zaman hariç olmuyor tatlim Başini kıcını bi yere sıvrıltıyor ama kısa zmanda geciyor.Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
ayy allah korusun ya ama öyle doğum olmasın ya öyle bir kadıncağız var arabada doğum yapıyor izledin mi :)
bu arada snacıda olsa ağrıda olsa sende benim gibi yemek yemeden kalkmamışsın o masadan süpersin
Evet ama sabahlıkla 99 tl morlu bi model var onu aldım ben begendim ürünlerini acıkcasıkumasları nasıl?sırf lohusa pıjaması dıye fıyatları cok pahalı yahu
ama begendım bırkaç model
Daha iyi olmana çok sevindim cnmm bnmne üzerine düşünüyorsun cnm iş? ben de hep kendi işletmemi kurmayı hayal ederim ama desteğe ihtiyacım var, ve tabii ki iyi bir ortağa.
malesef bize değilaslında 1 güne daha o kadar ihtiyacım var ki...
Burnuma tuzlu su çektikçe nefesim daha iyi oluyor, bi zararı olmaz umarım, abartmıyorum gerçi. Enerji olarak da daha iyiyim. Amin, Allah razı olsun, ne kadar yakınız bilmiyorum ama keşke görüşsek de versem sana daevet ünv.de okutmanım.
bnm de birkaç gündür oluyo, yatarken, otururken, duş alırken, gezerken hep taş gibi havada ve yukarıda. göğsümün tam altında. ben hasta olmama bağlamıştım ama...
Bunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
ama o kadının allah bilir kaçıncı çocuğudur be pınar bende hayranlıkla izlemiştim eşide gayet soğuk kanlıydı hem araba kullanıp hem video ya almış bir arada kadının pijamasını indirdi bebek rahat çıksın diye hehe ben gece wc için uyansam eşim ne oldu sancın mı var hastaneye gidelim mi diye benden önce yataktan fırlıyor deneyim sıfır bizimkilerdeKeske o arabada dogum kapan kadin kadar dogum yapabilsek,pirt diye cikartiveriyor masalkah.onu izleyince cesaretlenmistim ben
Benimkinde deneyim bolama o kadının allah bilir kaçıncı çocuğudur be pınar bende hayranlıkla izlemiştim eşide gayet soğuk kanlıydı hem araba kullanıp hem video ya almış bir arada kadının pijamasını indirdi bebek rahat çıksın diye hehe ben gece wc için uyansam eşim ne oldu sancın mı var hastaneye gidelim mi diye benden önce yataktan fırlıyor deneyim sıfır bizimkilerde
ohh afiyet olsun tatlım bende olsam tabak bitmeden kalkmazdımAhahha hakkaten illa karnimi doyurucam tabagimi sildim SüpürDüm çayımı da içtim bi güzel :))) yok canım izlemedim doğum videolarina pek bakamiyorum da :) ama cesaretimi toplarım izlerim merak ettim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?