- 15 Ekim 2014
- 52
- 16
- 18
- 40
Balçovadayım ben canım
Ayyy sorma ya aynen benimde bakıyordumda acayip şişmiş yaa...İnş. çok şişmeyizz yaaaa:SBenim karnim bildigin armut gibi oldu pantolonlarin dugmesi kapanmiyor sanirim rahmimiz portakal buyuklugune geldigi icin.annem sen cok siscen heralde 3 aylik gibi duruyo karnin dio :)))
Canım nerde oturuyorsun sen.Benim gittiğim hastanede de veriyorlar..Beylikdüzü medılıfeYabkizlar hakketen kafayivyiycem 2 hastane aradim avcilarda biri diyorki kalp atisni disari vermiyoruz bebege zararli .... ya bi tek banami denk geliyor r siz hepiniz dinlediniz((
ÜGünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür hic bir sorunum yok birde şu sırt ağrısı olmasa yatırmıyor Sabahları şekilden şekile gidiyorum ama bunada şükür
Sesi disari vermiyormus aletleri bozukmus iyimi ?
hahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...Günaydıınnn, hayırlı cumalar kızlar
Benimde kot pantolonların düğmesi zor kapanıyorKilo almamışım ama şişkinlik var, ilk düğme açık geziyorum ben de üzerini kıyafetle kapatarak
sağlık ocaginda ucretsiz yaptirabilirsin.hem hastanedeki gibi sira da olmuyorCnm bu testleri bnde yaptircam devlet hastanesindemi yaptrdn özelde mi ve fiyatı nedir?
İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştimhahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...
Erken şiştik galibaa yaaa...İnş. çok şişmeyiz canım
Naptin yatirdinmi tahlilleri?
İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştim
Bünyeyle alakalı sanırım, bir arkadaşım 5 aylık hamileydi hala karnı çıkmamıştı mesela.
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi[/
Canım mrb bişey sorabilir miyim ? hamilelik takvimi o0lustururken satın ilk günümü son günümü yazılıyor ? benim sat ilk gün 22 mart.. öyle girince 6 haftalık cıkıyor ama 6 haftalık değil ki 5.haftanın içindeyiz .. bi yardımcı olabilir misin ?İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştim
Bünyeyle alakalı sanırım, bir arkadaşım 5 aylık hamileydi hala karnı çıkmamıştı mesela.
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi
Canım ne mutlu sana .. biz henüz keseyi göremedik. karından ultrasonla kacıncı hafta gördünüz keseyi ?Günaydın Kızlarr..Kısmetse bende salı günü gideceğim doktora...:)Kalp atışlarını duymak için Çok heyecanlıyım...Günlerde geçmek bilmiyor...Şuan kasık agrılarım vs yok..Uyku hallerimde biraz geriledi...Ama çok şişkinim ve iştahlıyım gayet...
Umarım herşey yolundadır minikcanımlaa:)
Canım 5+2 di gördüğümüzde...Görüceksiniz inş. canımCanım ne mutlu sana .. biz henüz keseyi göremedik. karından ultrasonla kacıncı hafta gördünüz keseyi ?
benimki gun degil bir iki wcye gittigimde bitti parca dustugunden degerimde 13 ciktiginda doktor buyuk ihtimal dusuk dedi ama sukur degimmis bol bol dinlen sende ben 3 haftadir gunum uzanmakla geciyo mecbur katlanacazEvet yatiyorum hep cok bunaldimmm.kac gun surdu
korkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcındeKIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım
lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok
doktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfenkorkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcınde
canım fotosu varmı kesenın atsan baksam bı ıcınde yapı varsa korkmadoktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen
canım bak netten buldum senın ıcın bebegıne gecme ıhtımalı cok dusuk okudoktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?