2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Balçovadayım ben canım

merhaba ben de narlıderedyim hangi hastane ve dr agidiyorsunuz İzmir'e yeni tasındım kimseyi tanımıyorum yardımcı olabilir misiniz
bir de benim en son adet tarihim 21 mart, 22 nisanda beta hcg 264 çıktı. dr her sey normal dedi 2 mayısda gel ultrasonla bakalım dedi am buradakiler okuyunca kafam karıstı beta ya 2 gunde bir bktırmak mı gerekiyor

Benim karnim bildigin armut gibi oldu pantolonlarin dugmesi kapanmiyor sanirim rahmimiz portakal buyuklugune geldigi icin.annem sen cok siscen heralde 3 aylik gibi duruyo karnin dio :)))
Ayyy sorma ya aynen benimde bakıyordumda acayip şişmiş yaa...İnş. çok şişmeyizz yaaaa:S
Pantolanlarım benide sıkıyor 1 haftadır aynı pantalonu giyiyorum rahat edim diye

Yabkizlar hakketen kafayivyiycem 2 hastane aradim avcilarda biri diyorki kalp atisni disari vermiyoruz bebege zararli .... ya bi tek banami denk geliyor r siz hepiniz dinlediniz ((
Canım nerde oturuyorsun sen.Benim gittiğim hastanede de veriyorlar..Beylikdüzü medılıfe

Günaydıınnn, hayırlı cumalar kızlar
Benimde kot pantolonların düğmesi zor kapanıyor Kilo almamışım ama şişkinlik var, ilk düğme açık geziyorum ben de üzerini kıyafetle kapatarak
hahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...
Erken şiştik galibaa yaaa...İnş. çok şişmeyiz canım

Günaydın Kızlarr..Kısmetse bende salı günü gideceğim doktora...:)Kalp atışlarını duymak için Çok heyecanlıyım...Günlerde geçmek bilmiyor...Şuan kasık agrılarım vs yok..Uyku hallerimde biraz geriledi...Ama çok şişkinim ve iştahlıyım gayet...
Umarım herşey yolundadır minikcanımlaa:)

hahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...
Erken şiştik galibaa yaaa...İnş. çok şişmeyiz canım
İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştim
Bünyeyle alakalı sanırım, bir arkadaşım 5 aylık hamileydi hala karnı çıkmamıştı mesela.
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi

Canım ne mutlu sana .. biz henüz keseyi göremedik. karından ultrasonla kacıncı hafta gördünüz keseyi ?

selam kızlar yenıden saglık ocagına gıttım gebelıgımı bıldırdım 3 tup kan ve ıdrar aldılar tahlıl ıcın pazartesı cıkcakmıs sonuclar

KIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım

lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok

Evet yatiyorum hep cok bunaldimmm.kac gun surdu
benimki gun degil bir iki wcye gittigimde bitti parca dustugunden degerimde 13 ciktiginda doktor buyuk ihtimal dusuk dedi ama sukur degimmis bol bol dinlen sende ben 3 haftadir gunum uzanmakla geciyo mecbur katlanacaz

korkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcınde

korkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcınde
doktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen

doktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen
canım bak netten buldum senın ıcın bebegıne gecme ıhtımalı cok dusuk oku

Bebeğe ne gibi zararlar verebilir?
Enfeksiyon ilk 3 ayda bebeğe %15 gibi düşük oranda geçebilir. İkinci trimesterde bebeğe geçiş oranı %30, üçüncü trimesterde geçiş oranı %60'tır. Fakat ilk trimesterde bebeğe geçen enfeksiyon daha ciddi sorunlar yaratır. İleri aylarda geçen enfeksiyon daha az sorunlara sebep olur.
Gebelik oluşmadan önce geçirilen enfeksiyon gebelik açısından risk yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…