2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm arkadaslar nasılsınız bebislerin hareketleri nasıl ben şuan 35+3 oldum çok heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum ilk gebelik ve eşim yurt dışında

ıkınma kendılıgınden gelen bısey canım dogal olarak tutmak ıstesende tutamıyosun zaten
maden doğal oluyosa ne diye IKKINNN diye bağırıyolar kız. hem büyük tuvaletini yapar gibi extra güç sarfettiren şey değil mi? şurda kalmış kaç günüm kaçhaftam daha ıkkınmayı bilmiom

Bir sorum daha olacak vajinada arada bir bir sızlama hissediyormusunuz birde 2 kere sütyen uzerinde sağ göğüsten süt gibi bisey sızdı 2 damla kadar onun dışında çok şükür kızım hareketli ama otururken pozisyon degistirirken altta ağırlık hissediyorum onun dışında bir şikayetim yok kontrolum pazartesi günü kızım sürekli makat duruşuyla duruyordu

Ahh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de bu aralar çok şiddetli sancilarim oluyor hatta dün doguruyorum sandım zaten sancı gelince ikinma hissi de geliyor cnm 10 dk da bir wc ye gidip ikiniyodum bugün pek sancim olmadı bu saate kadar

tatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezse
Benden de hastane biberon ve kaşık istedi. Fakat biberonda rahat karıştırılmaz diye mama tabağı da aldım.

ay olmasın amann... elektrik şokunu anımsatıyor bana hemde tüm alt karında. galiba böle bişi. nst de çıktı sancı. çok şükür rahim ağzı kapalı dedi dr. yani sancıya devam.. her sancıda doğuruyom galiba hissine devam bakalım nereye kadar.

Selam kizlar.sona yaklaşmaya başladık şükürler olsun.benim sol göğsümün altinda sizlama ve agri oluyo sol tarafıma yattigimda.o yüzden sağ agirlikli yatiyorum.sizde böyle bir durum var mı acaba.

Selam kizlar.sona yaklaşmaya başladık şükürler olsun.benim sol göğsümün altinda sizlama ve agri oluyo sol tarafıma yattigimda.o yüzden sağ agirlikli yatiyorum.sizde böyle bir durum var mı acaba.
benim hangi tarafa yatarsam yatıyım göğüs altımda batma ve ağrı oluyo.kaburgalarım batıyo.sadece sırtüstü yatarsam batmıyo ama o şekilde de bebeğe oksijen gitmiyo diye yatamıyorum.

maden doğal oluyosa ne diye IKKINNN diye bağırıyolar kız. hem büyük tuvaletini yapar gibi extra güç sarfettiren şey değil mi? şurda kalmış kaç günüm kaçhaftam daha ıkkınmayı bilmiom
bazı durumlarda ıkınman yetmezse ıkın derler canım onun harıcınde ıkınma dogal olarak gelen bısey normal dogum başlı başına buyuk tuvaletını yapar gıbı oluyo ama kendın ıkınmıyosun dogal olarak gelıo o an sana ıkınma dur deseler durduramazsın o sekılde

Benim niyetimde 6 aydan sonra odayı ayırmak. Ama 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Geceleri benim için çok mu zor olur?

kızlar ya sızde agız ıcı yarası yaşayan varmı dilim felaket durumda sanki sıcak bişeyle yakmısım gıbı yemek yıyemıyorum acısından

Bnm daha belli değil normal de olabilir ilk bebek henüz. Senin neden kesin sezeryan?? Ayy tarih de belli çok daha heyecanlı bekleyiş seninki Sağlıkla kucağına alırsın inşşşallah cnm
amin canım inşallah hem korku hemde basur olduğundan dr.sen istesende hiç tavsiye etmem birçok olumsuz şeyi anlattı zaten midem çok kötü oldu anlatırken hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

benim hangi tarafa yatarsam yatıyım göğüs altımda batma ve ağrı oluyo.kaburgalarım batıyo.sadece sırtüstü yatarsam batmıyo ama o şekilde de bebeğe oksijen gitmiyo diye yatamıyorum.
Bende kalp de 100 ün üzerinde atiyo genelde.kalbe de yükleniyorum sola yatınca.korkudan ve agridan sag tarafimi tercih ediyorum

Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
Ben de alacagım ama karar vermedım.avent ıyı dıyorlar ama o da tekli,işyerınde rahat olmaz dıye dusunuyorum.
Medela ve mamajoo ya da bakacagım.

eşine söyle bebek doğduktan sonra da mola veremeyecek:))) o zaman bir de uykusuzluk eklencek:)
dilerim perşembe günü çokkk güzel haberlerle dönersin canım.

ben normalde de çok su içerim bu duruma iyi geldiğine bende şaşırdım artık kimden ne duyarsam yapmaya çalışıyorum söyleyen prof olunca vardır bi bildiği diyor insan,
bence sende mutlaka suyu arttır, bi miktar belirle kafanda ve mutlaka o miktarı tuttur. ben 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum.. ama bu durumla alakalı olduğunu bilmeden içmeye başlamıştım
canım bebeğin kilosu filan nasıl benimki 10 gün ilerde
sen sona doğru yaklaştın hayırlısıyla, dört gözle hayırlı haberlerini duayla bekliyor olcam bende
bizim her şey yolunda giderse ki inşallah
15 aralık-24 aralık arası doğum olcak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…