maden doğal oluyosa ne diye IKKINNN diye bağırıyolar kız. hem büyük tuvaletini yapar gibi extra güç sarfettiren şey değil mi? şurda kalmış kaç günüm kaçhaftam daha ıkkınmayı bilmiomıkınma kendılıgınden gelen bısey canım dogal olarak tutmak ıstesende tutamıyosun zaten
Ben almadım. İhtiyaç olursa sonra alırım.Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
sancım var bi kaç gündür. öle ki gelince kendimi istemsiz kasıyorum bacaklarım birbirine yapışıp geçmesini bekliyorum.yaklaşık 10 saniye falan sürüyor. ama sancı gelince ıkınacaksınız diyorlar ya. o nasıl mümkün olacak yaa
Benden de hastane biberon ve kaşık istedi. Fakat biberonda rahat karıştırılmaz diye mama tabağı da aldım.tatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezse
ay olmasın amann... elektrik şokunu anımsatıyor bana hemde tüm alt karında. galiba böle bişi. nst de çıktı sancı. çok şükür rahim ağzı kapalı dedi dr. yani sancıya devam.. her sancıda doğuruyom galiba hissine devam bakalım nereye kadar.Ahh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de bu aralar çok şiddetli sancilarim oluyor hatta dün doguruyorum sandım zaten sancı gelince ikinma hissi de geliyor cnm 10 dk da bir wc ye gidip ikiniyodum bugün pek sancim olmadı bu saate kadar
Ben cumartesi günü hazırladım. 34+3 de :)Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Mina minder 12tl mi hangi mina buGenelde mina babyden yaptim alisverisimi.emzirme minderinide ordan 12 lira civarinda aldim sanirim
benim hangi tarafa yatarsam yatıyım göğüs altımda batma ve ağrı oluyo.kaburgalarım batıyo.sadece sırtüstü yatarsam batmıyo ama o şekilde de bebeğe oksijen gitmiyo diye yatamıyorum.Selam kizlar.sona yaklaşmaya başladık şükürler olsun.benim sol göğsümün altinda sizlama ve agri oluyo sol tarafıma yattigimda.o yüzden sağ agirlikli yatiyorum.sizde böyle bir durum var mı acaba.
bazı durumlarda ıkınman yetmezse ıkın derler canım onun harıcınde ıkınma dogal olarak gelen bısey normal dogum başlı başına buyuk tuvaletını yapar gıbı oluyo ama kendın ıkınmıyosun dogal olarak gelıo o an sana ıkınma dur deseler durduramazsın o sekıldemaden doğal oluyosa ne diye IKKINNN diye bağırıyolar kız. hem büyük tuvaletini yapar gibi extra güç sarfettiren şey değil mi? şurda kalmış kaç günüm kaçhaftam daha ıkkınmayı bilmiom
Benim niyetimde 6 aydan sonra odayı ayırmak. Ama 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Geceleri benim için çok mu zor olur?İlk üç ay kucağa alışma diye bir şey olmuyor rahat olun.Olsa benim oğlum alisirdi. Zaten ortalama 5.ayda dönmeye, oturmaya, 7-8.ayda emeklemeye başlıyor istesenizde kucaginizda durmazlar :)
En az ilk üç ay aynı odada olmanızı öneririm. Okuduğum bilgilerde bu yönde. Park yatak ise tam bir kurtaci. Tatile çıktığınızda herhangi bir yere kalmaya gittiğinizde eğer bebeğiniz kendi kendine uyuyan bir bebekse başkasının yatağında uyuması pek mümkün olmayacaktır. Düşünün emekleyecek, ayağa kalkacak. Bıraktınız bir yatak üstüne uyandığı gibi yataktan düşer. Bende chicco nun var. Kurup kaldırması 2 dk sürmüyor çok pratik ve az yer kaplıyor. İnsan yaşadıkça tabi anlayıp ihtiyaçları belirliyor. Siz belki bebeginizi emzirerek ya da sallayarak uyutacaksiniz. Size bağımlı bir uykuya dalış olacağı için ben pek onermem elbette. Oğluma verdiğim en büyük hediye kendi kendine uyumayı bilmesi. 6 aylıkken odayı ayırdık. Direk yatağı ve uyku arkadaşlarıyla geçtiği ve öncesinde odasında vakit geçirdiği için yadırgama olmadı. Bizim de direk yan oda yine de telsiz edindik kafam daha rahat. En ufak hapsirigini duyuyordum. Oğlum doğduktan sonra çoğu şeyi öğrendim. Sizde yaşadıkça eminim bambaşka şeyler öğrenecek ve iyi bir anne olacaksınız :)
amin canım inşallah hem korku hemde basur olduğundan dr.sen istesende hiç tavsiye etmem birçok olumsuz şeyi anlattı zaten midem çok kötü oldu anlatırken hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBnm daha belli değil normal de olabilir ilk bebek henüz. Senin neden kesin sezeryan?? Ayy tarih de belli çok daha heyecanlı bekleyiş seninkiSağlıkla kucağına alırsın inşşşallah cnm
Bende kalp de 100 ün üzerinde atiyo genelde.kalbe de yükleniyorum sola yatınca.korkudan ve agridan sag tarafimi tercih ediyorumbenim hangi tarafa yatarsam yatıyım göğüs altımda batma ve ağrı oluyo.kaburgalarım batıyo.sadece sırtüstü yatarsam batmıyo ama o şekilde de bebeğe oksijen gitmiyo diye yatamıyorum.
Ben de alacagım ama karar vermedım.avent ıyı dıyorlar ama o da tekli,işyerınde rahat olmaz dıye dusunuyorum.Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
Bende biraz önce basladim bitince çekip aticam :)Ben cumartesi günü hazırladım. 34+3 de :)
iyi olmana çook sevindim canım benim,buraya takılmak iyi geliyor insana ,bir de alışınca vazgeçemiyorsun da..ben de iyiyim çok şükür fazla yorulmamaya çalışıyorum benim de eşim sağ olsun iş,yemek konusunda çok yardımcı oluyor.Bazen diyor bu günler bitsin elimi hiçbir şeye sürmeyeceğimo da bu süreçte çok yoruldu,ona da üzülüyorum..benim de perşembe günü randevum var..bakalım doktorumla bu konuyu tekrar enine boyuna konuşacağım..suyu söylediğin de iyi oldu tatlım pek içemiyorum,,faydası tartışılmaz biliyorum ancak,bu duruma iyi geldiğini bilmiyordum..bundan sonra kendimi zorlayacağım..inşallah içine sinen doktorla bu süreci sonlandıracaksın buna inanıyorum..bizleri de her gelişmenden haberdar et olur mu?seni çok merak ediyoruz .
Oy oy maşşallah Efe'yeçok sevindim ne güzel yüzünü de görmüşsünn annesiiii
Teşekkür ederiz teyzesiOy oy maşşallah Efe'yeçok sevindim ne güzel yüzünü de görmüşsünn annesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?