ekmek arasi beyaz peynir eti gonf misir pirincpatlagi leblebi ben de. bir de dost orman meyveli yogurt yedin dunCanm sirf midemi tutsun diye yogurda ekmek dograyip yiyorum leblebide iyi geliyor.
Kusma olmasında buna şükür cnm , doğru diyorsun
Anladım canm bnm bir arkadasiminda böyle hamileyken çok yüksek çıktı endokrine gitti ilaçla kontrol altına aldılar hatta bebeginde problem olabilir dediler çok üzülüyordu ama allaha çok şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi hiç kormayin bence sabredin rabbim verir dermaninitsh troit hormonu herhangi bır zamanda bakılabılır gebelıkte kontrol edılmesı gerekenn bır hormon canım
yemek kokusu midemi kaldırıyor cnm.üst kattan aspiratörden yemek kokusu gelio ona da acayip rahatsız oluyorum.mutfağa giremiyorum tiksiniyorum.anneme dedm bakalım yemek yollayacak bi de onu yemeye caliscam.öyle rahat yiyebiliorsam başkasına pisittrcem artik.leblebi denemedim beyaz mi sari mi cnm.kardesim gelcek o bugun yardim eder banaCanim mideni zorlayacak seylerden uzak dur bana corba iyi geliyo eger imkanin varsa annen yada baska biri yemekleri yapma yemek yaparken iyice tiksiniyosun cunku yogurt iyi geliyo onun disinda evet bende acim midem kaziniyo ama gecen haftaya gore daha iyiyim bol su iyi geliyo bide dis macunuyla fircalayamiyorum artik bos fircakiyorum disimi yoksa feci ogurme var daha bir defa kustum ama ogurmee feciii bogazim kitleniyo resmen koku olmazsa superim bol bol bastirsin diye cubuk kraker yiyorum bide muz bak oda dokunmadi bana iyi geldi tok tutuyo en azindan
Bende ikiz tüp bebek hamileliği geciriyom eğitim araştırma hastanesine gidiyorum perintonoloji hiç duymadımtup bebek ayrica ikiz gebelik geciren arkadaşlar perinatoloji denen riskli gebelik dr sine gitmenizi tavsiye ederim varsa bulundugunuz ilde. yoksada siradan uzman dr ye degil de fakultede vb yerlerde hocalara tup bebek ve cogul gebelikler riskli gebelik gurubunda kabul ediliyor.
Canım bir suru test yapıyorlar kan ve idrar testi tam isimlerini hatırlamıyorumne tahlili yapılıyor cnm haftaya?
evet canım hormonlarına felan bakıyolar kan ıdrar degerlerıne herhangı bı enfeksıyon hastalık varmı bebege zarar vercek yada gelısımını etkılıycekanlamadım, gebelikte yapılması gereken testler mi var ?
12. haftada hemen hemen bıtcek canım sadece bebegın acıktıgı zamanlarda olcak bulantıngünaydın hamişler..dün gece bulantıdan uyuyamadımtuzlu yedim fayda etmedi peynir ekmek yedikten sonra saat 4 gibi uyumuşum çok kötüydü ..mideyi aç bırakmamak gerekir diye düşünüyorum bulantı için ..su içmeye bile korkar oldum su içsem bile bulanıyor şu an bile var offf ne zaman geçecek bulantı...
Canım çok çok geçmiş olsun, içini sen ferah tut yoktur bebişinin birşeyi. Progestanı ihmal etme sakın.başıma gelmeyen kalmadı bugünöğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız
Aman dikkat et canim allah korusun halsizlikten gozumuz bisey gormuyo allahim seni ve bebisini korusunkizlar bugün basima neler geldi. esim sabah ekmek almaya gitti. bende kalktim yataktan o gittikten sonra ocaga yumurta koydum normalde makinada yaparim ya iste aklima öyle esti. onu koydum ocaga midem bogazimda zor attim kendimi tuvalete iste cikariyordum o sirada yangin alarmi ötmeye basladi sasirdim böyle acaba disardan duman mi geldi falan dedim bi mutfaga kafami döndüm dumanlar icinde. ocak camli ya yanlis yeri acmisim onun üzerindede elbezi varmis alev almis. cok korktum acayip duman falan cikti kötü koktu Allah tan alarm sistemi vardi da hemen farkettim. sizde dikkat edin cünkü asiri halsizlikten falan böyle dalginliklar olabiliyor
Beyaz lebleyi daha cok seviyorum ama biraz midemi yakiyor canim o. yemekleri iki haftadir annem yapiyo hatta yapip getiriyonsagoosun biraz daha rahatim cabucak atlatiriz insY
yemek kokusu midemi kaldırıyor cnm.üst kattan aspiratörden yemek kokusu gelio ona da acayip rahatsız oluyorum.mutfağa giremiyorum tiksiniyorum.anneme dedm bakalım yemek yollayacak bi de onu yemeye caliscam.öyle rahat yiyebiliorsam başkasına pisittrcem artik.leblebi denemedim beyaz mi sari mi cnm.kardesim gelcek o bugun yardim eder banaaldirayim kardeşime leblebi muz falan.inslah iyi gelir cnm
ay o daha kotu Allah yardımcısı olsun benımde hıc durmayan bulantım var dunden berı perısan bıtık bı haldeyım kusmuyomda sankı cıkarsam rahatlıycakmısım gıbıGünaydın kızlar bende kusma yok ama sabah bu saatlerde ve aksam 6 ile 7 arasi içim bulanıyor binada şükür kuzenim hamile 7 aylık hala kusmaları devam ediyormuş çok zor diyor Rabbim yardımcımız olsun yavrularımız için katlanıyoruz
Kötü olmuş..Allah beterinden saklasın.Geçmiş olsun canım...Bende çok dalgınım Allah kolaylık versin bize inş.kizlar bugün basima neler geldi. esim sabah ekmek almaya gitti. bende kalktim yataktan o gittikten sonra ocaga yumurta koydum normalde makinada yaparim ya iste aklima öyle esti. onu koydum ocaga midem bogazimda zor attim kendimi tuvalete iste cikariyordum o sirada yangin alarmi ötmeye basladi sasirdim böyle acaba disardan duman mi geldi falan dedim bi mutfaga kafami döndüm dumanlar icinde. ocak camli ya yanlis yeri acmisim onun üzerindede elbezi varmis alev almis. cok korktum acayip duman falan cikti kötü koktu Allah tan alarm sistemi vardi da hemen farkettim. sizde dikkat edin cünkü asiri halsizlikten falan böyle dalginliklar olabiliyor
Son duru, ne ?başıma gelmeyen kalmadı bugünöğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız
Evet canım biraz pahalı ama benim çalıştığım şirketten dolayi özel sağlık sigortam var herhangi bir ücret odemiyorum o yüzden gidip memnun olan var mı araştırıyorum yoksa Dr değiştirecem yinedaha geçen hafta gittim, muayene 150 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?