2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tup bebek ayrica ikiz gebelik geciren arkadaşlar perinatoloji denen riskli gebelik dr sine gitmenizi tavsiye ederim varsa bulundugunuz ilde. yoksada siradan uzman dr ye degil de fakultede vb yerlerde hocalara tup bebek ve cogul gebelikler riskli gebelik gurubunda kabul ediliyor.

tsh troit hormonu herhangi bır zamanda bakılabılır gebelıkte kontrol edılmesı gerekenn bır hormon canım
Anladım canm bnm bir arkadasiminda böyle hamileyken çok yüksek çıktı endokrine gitti ilaçla kontrol altına aldılar hatta bebeginde problem olabilir dediler çok üzülüyordu ama allaha çok şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi hiç kormayin bence sabredin rabbim verir dermanini

Y
yemek kokusu midemi kaldırıyor cnm.üst kattan aspiratörden yemek kokusu gelio ona da acayip rahatsız oluyorum.mutfağa giremiyorum tiksiniyorum.anneme dedm bakalım yemek yollayacak bi de onu yemeye caliscam.öyle rahat yiyebiliorsam başkasına pisittrcem artik.leblebi denemedim beyaz mi sari mi cnm.kardesim gelcek o bugun yardim eder bana aldirayim kardeşime leblebi muz falan.inslah iyi gelir cnm

Bende ikiz tüp bebek hamileliği geciriyom eğitim araştırma hastanesine gidiyorum perintonoloji hiç duymadım

günaydın hamişler..dün gece bulantıdan uyuyamadım tuzlu yedim fayda etmedi peynir ekmek yedikten sonra saat 4 gibi uyumuşum çok kötüydü ..mideyi aç bırakmamak gerekir diye düşünüyorum bulantı için ..su içmeye bile korkar oldum su içsem bile bulanıyor şu an bile var offf ne zaman geçecek bulantı...

günaydın hamişler..
az bulantılı sayılabilen bir günden herkese merhabalar.. bulantısız uyandığım sabah daha zinde oluyorum normal olarak.. elhamdülillah yavrumun varlığınaaa

12. haftada hemen hemen bıtcek canım sadece bebegın acıktıgı zamanlarda olcak bulantın

Canım çok çok geçmiş olsun, içini sen ferah tut yoktur bebişinin birşeyi. Progestanı ihmal etme sakın.

Aman dikkat et canim allah korusun halsizlikten gozumuz bisey gormuyo allahim seni ve bebisini korusun

Beyaz lebleyi daha cok seviyorum ama biraz midemi yakiyor canim o. yemekleri iki haftadir annem yapiyo hatta yapip getiriyonsagoosun biraz daha rahatim cabucak atlatiriz ins

Günaydın kızlar bende kusma yok ama sabah bu saatlerde ve aksam 6 ile 7 arasi içim bulanıyor binada şükür kuzenim hamile 7 aylık hala kusmaları devam ediyormuş çok zor diyor Rabbim yardımcımız olsun yavrularımız için katlanıyoruz

ay o daha kotu Allah yardımcısı olsun benımde hıc durmayan bulantım var dunden berı perısan bıtık bı haldeyım kusmuyomda sankı cıkarsam rahatlıycakmısım gıbı

Kötü olmuş..Allah beterinden saklasın.Geçmiş olsun canım...Bende çok dalgınım Allah kolaylık versin bize inş.

Son duru, ne ?

daha geçen hafta gittim, muayene 150 tl.
Evet canım biraz pahalı ama benim çalıştığım şirketten dolayi özel sağlık sigortam var herhangi bir ücret odemiyorum o yüzden gidip memnun olan var mı araştırıyorum yoksa Dr değiştirecem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…