Ne demek bu zamanlar sikintili geciyor ve insan kendi gibi kader ortagi varmi diye yardim istiyor insallah hayirli habetlerini aliriz olmasada nasip degilmis deriz hic o tatli canini sikma iyi gecelerAmin canim amin....
Çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için.
hayırlısı olsun artık haberdar ederim tama ....
zaten baktırma şansım olsaydı hemen giderdim hiç durmazdım.
allahıma bin şükür dünya tatlısı bir kızım var.allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
Ama böyle birden pozitifi görünce kan testi de pozitif çıkınca çok sevinmişdik kızıma kardeş gelecek diye zaten şaşırmıştım nasıl oldu diye çünkü bu ay bir iki kez birliktelik oldu oda adet dönemlerin ortasında oldu tahminen.
sevincim yarıda kaldı kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun artık.
yarın doktora gidecem kan testi yapar herhalde ???
ay cnm gecmis olsun ya dikkatli ol nolurkizlar bugün basima neler geldi. esim sabah ekmek almaya gitti. bende kalktim yataktan o gittikten sonra ocaga yumurta koydum normalde makinada yaparim ya iste aklima öyle esti. onu koydum ocaga midem bogazimda zor attim kendimi tuvalete iste cikariyordum o sirada yangin alarmi ötmeye basladi sasirdim böyle acaba disardan duman mi geldi falan dedim bi mutfaga kafami döndüm dumanlar icinde. ocak camli ya yanlis yeri acmisim onun üzerindede elbezi varmis alev almis. cok korktum acayip duman falan cikti kötü koktu Allah tan alarm sistemi vardi da hemen farkettim. sizde dikkat edin cünkü asiri halsizlikten falan böyle dalginliklar olabiliyor
Bende camlica erdeme gidiyorum cnm:)Canım ben de o civarlardayim çakmak erdem e gittim birkaç kere memnun kaldım
Erkan beye girdim ben. Sakin bir adam. Odasından ayrıldığımızda eşimle çoktan kararımızı vermiştik. Bundan sonra onunla devam etmek istiyoruz yolumuza. Netten araştır istersen diğerlerini bilmiyorum. 8 mayısa kadar nasıl durcaksın cnm, ssk varsa uygun oluyormuş. Geçen hafta gittim Medicalpark'ta muayene ücreti 150 TL, burada da 100-120'dir diye düşünüyordum ama 77 tl ödedim sadece.ay canimsinnnn yaaa nette okuyorum zarari hakketen varmi diye yurt disinda 3 kere sokuyorlarmis sadece ultrasona benim 8 mayista randevum var medikanada ozaman duyuracam makina yenilencek demisti bekliycem ozamanda duyamazsan bana ayrinti doktor usmi falan yazsana
daha geçen hafta gittim, muayene 150 tl.Kızlar ist da olup medical park bahcelievlere giden var mı ya da özel gop a
merhaba nicki sen ne kadarlık gebesin ?bozuk degildir, ultrasonlari eski modeldir. bende duymamistim,yeni bi doktora basladim gecen muayenehanesine gittik öyle bi ultrason ilk defa gördüm.3.boyutlu bile gördük şimdiden
Bugün 8 haftalik oldum folikcimmerhaba nicki sen ne kadarlık gebesin ?
anlamadım, gebelikte yapılması gereken testler mi var ?selam kızlar yenıden saglık ocagına gıttım gebelıgımı bıldırdım 3 tup kan ve ıdrar aldılar tahlıl ıcın pazartesı cıkcakmıs sonuclar
ne tahlili yapılıyor cnm haftaya?Çok şükür canım gecen cuma keseyide gördüm her ne kadar kalp atışını duymasamda attığını gösterdi Dr çarşamba günü başka Dr gidicem kan tahlili falan yapılacak inşallah kalp atışını duyarım ve bir sorun çıkmaz sanki hic hamile değilmişim gibi hic bir belirti yok
ne tahlili yapılıyor cnm haftaya?Çok şükür canım gecen cuma keseyide gördüm her ne kadar kalp atışını duymasamda attığını gösterdi Dr çarşamba günü başka Dr gidicem kan tahlili falan yapılacak inşallah kalp atışını duyarım ve bir sorun çıkmaz sanki hic hamile değilmişim gibi hic bir belirti yok
bnm de aynı koyu sarıannişler bir iş günü daha bitiyor cok şükür raporluydum bugün değişik gecti biraz sizlere bir sorum olacak idrarırım baya baya sarı ama böyle adacayı sarısı renginde acaba beta hcg degerinden falan mı cünkü baya su içiyorum yanma falanda yok yani enfeksiyon olamaz sizin renkler nasıl :):):)
bnm her gecem öyle, bilhassa gece yatağa girince tutuyor, eşim kollarımı sıvazlarken ısındıkça uyuyakalıyorum. gebelikten kaynaklandığını bildiğim için idare ediyorum. ateşler içinde yandığımız günler de gelecekmiş :)Kızlar ya dün gece nasıl bir sıtma tuttu beni ateş yoktu ama çok üşüdüm hemen ısınamadım sabah doktora sordum ateş yoksa sorun yok dedi ayh korktum yine de
başıma gelmeyen kalmadı bugünöğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız
Aman Allah korusun cnm yaabaşıma gelmeyen kalmadı bugünöğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız
MaşallahBugün 8 haftalik oldum folikcim
Amin,hepimizin insallahfolik .!.:MaşallahAllah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?