2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin canim amin....
Çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için.
hayırlısı olsun artık haberdar ederim tama ....
Ne demek bu zamanlar sikintili geciyor ve insan kendi gibi kader ortagi varmi diye yardim istiyor insallah hayirli habetlerini aliriz olmasada nasip degilmis deriz hic o tatli canini sikma iyi geceler

kizlar bugün basima neler geldi. esim sabah ekmek almaya gitti. bende kalktim yataktan o gittikten sonra ocaga yumurta koydum normalde makinada yaparim ya iste aklima öyle esti. onu koydum ocaga midem bogazimda zor attim kendimi tuvalete iste cikariyordum o sirada yangin alarmi ötmeye basladi sasirdim böyle acaba disardan duman mi geldi falan dedim bi mutfaga kafami döndüm dumanlar icinde. ocak camli ya yanlis yeri acmisim onun üzerindede elbezi varmis alev almis. cok korktum acayip duman falan cikti kötü koktu Allah tan alarm sistemi vardi da hemen farkettim. sizde dikkat edin cünkü asiri halsizlikten falan böyle dalginliklar olabiliyor

İlk bebegimi senin gibi 6.7 gibi düşük bir değerle öğrendim adetimin günü geçtiği halde sonrasında kanama oldu çok ağladım ama suan oğlum 18 aylık oldu inşallah seninde olur böyle
Simdi yine hamileyim 2. Ye onuda 46 ile öğrendim dilerim isteğin olur haber ver mutlaka

ay cnm gecmis olsun ya dikkatli ol nolur

Erkan beye girdim ben. Sakin bir adam. Odasından ayrıldığımızda eşimle çoktan kararımızı vermiştik. Bundan sonra onunla devam etmek istiyoruz yolumuza. Netten araştır istersen diğerlerini bilmiyorum. 8 mayısa kadar nasıl durcaksın cnm, ssk varsa uygun oluyormuş. Geçen hafta gittim Medicalpark'ta muayene ücreti 150 TL, burada da 100-120'dir diye düşünüyordum ama 77 tl ödedim sadece.

başıma gelmeyen kalmadı bugün öğleden sonra koyu kahverengi akıntım başladı progestan aldım kesilir gibi oldu sonra yine başladı acile gittik kadın doğum hastanesine doktor vajinal ultrasonla bakalım kalbini de dinleyelim dedi tamam ama küçük daha duyulur mu acaba dedim duyulur duyulur dedi,neyse muayeneye geçtik yok ben kese göremiyorum dedi kesem göründü 5 gün önce karından 8mm desemde dinletemedim,hayır kese yok vajinal ultrasonla kesin görünürdü dedi ki bencede görünmesi lazım,bhcg bakalım tekrar ona göre karar veririz belkide düşük yaptın dedi dünyamı kararttı. 4 saat sonra gelin sonuca bakalım dedi gönderdi. Eve geldik dayanamadık eşimle başka bir özel hastaneye gittik ultrason yok acilde,yine başka bir kadın doğum hastanesine yollandık bu sefer,anlattım şikayetimi karından ultrasonla baktı kese burada ama çok küçük bebek görünmüyor daha dedi progestana devam ona rağmen düşük yaparsan yapabileceğimiz bişey yok ama şuan bir sorun gözükmüyor dedi daha yeni girdik eve Allaha emanet artık bebeğim inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamayız

ne tahlili yapılıyor cnm haftaya?

ne tahlili yapılıyor cnm haftaya?

bnm de aynı koyu sarı

Kızlar ya dün gece nasıl bir sıtma tuttu beni ateş yoktu ama çok üşüdüm hemen ısınamadım sabah doktora sordum ateş yoksa sorun yok dedi ayh korktum yine de
bnm her gecem öyle, bilhassa gece yatağa girince tutuyor, eşim kollarımı sıvazlarken ısındıkça uyuyakalıyorum. gebelikten kaynaklandığını bildiğim için idare ediyorum. ateşler içinde yandığımız günler de gelecekmiş :)

Canım çok dikkat et fazla yorulma dinlenmeye çalış vardır bunda da bi Hayır progestan i bende kullanıyorum inş bebislerimiz sağlıkla doğarlar içini ferah tut.

Aman Allah korusun cnm yaa şükür ki güzel bitmiş, yine de ömründen ömür gider insanın.

Biz bugün devlette sadece keseyi gördük, yerimizde duramayınca özele geçtik derhal ve embriyomuzu da yolk kesesini de orada görebildik şükürler olsun. Bu gazla 1 haftayı geçirebiliriz ki pıtpıt için gelecek haftaya gün verdi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Herkese güzel geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…