2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay o daha kotu Allah yardımcısı olsun benımde hıc durmayan bulantım var dunden berı perısan bıtık bı haldeyım kusmuyomda sankı cıkarsam rahatlıycakmısım gıbı
Bnm de öyle , kussam sanki rahatliycam sanki midemde gaz var, afedrrsiniz gegirsem rahatliycam gibi his de var

Bnm de öyle , kussam sanki rahatliycam sanki midemde gaz var, afedrrsiniz gegirsem rahatliycam gibi his de var

ben de bulantım falan yok diyordum başladı dün zaten genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş. sağlıklı olsunlarda hepimizin bebeşi biz dayanırız. ama insanı epeyce sallıyoo:))

aynı valla canım cok kotuyum ya sureklı bulantı halı cok kotu aclıktan dıyorum bısey yıyıncede ekşimeye baslıyo :Skendımı hasta gıbı hıssedıyorum

kizlar benim bu gun hicbir belirtim yok hamilelige karsi gecen gebeligim 7+3 de sonlanmisti bugun 7+5 en son 6+1 de gitmistim sali gunu randevum var korkuyorumm acikcai benim gibi olan varmi

kizlar benim bu gun hicbir belirtim yok hamilelige karsi gecen gebeligim 7+3 de sonlanmisti bugun 7+5 en son 6+1 de gitmistim sali gunu randevum var korkuyorumm acikcai benim gibi olan varmi
içini rahat tut her gün aynı gececek diye birsey yok niyetin iyi olsun ki iyi şeyler olsun canım

Ya dun konustuk kedi kardesligi cok uzuldum hakketen kacinci hafta idi ? Kanama devammi hala ?
Kanama hiç olmadı canım halada yok sadece yoğun kahverengi bi akıntı oldu onun için gittim 6.haftadaydık ilk hastanede vaj. ultrasonla keseyi göremediler kan aldılar ikinci hastanede karından ultrasonla keseyi gördüler biraz umut oldu ama bugün kan sonucunu aldım 221 çıktı en son 285ti daha sonra kan testi yapmadan keseyi görmüştük doktorum düşük olacak progestanıda bırak dedi bugün almadım artık bekliyorum işte

Ya bir diktorun dedigini digeri demiyor burda bircok kisi var bebegi alalim demisler aldirmamis suan hamile vs sanki bence hapi alsanmi ? Kanamada yokmus bak

Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?

Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?
geçen bir arkdşmla knuşuyodm bn çaydan tiksinmiştim sanada oldumu dedi bnde yok dedim ilk değilsin yani bnde başka şeyleri görünce midem bulanıyor normal yani:)

Ya bir diktorun dedigini digeri demiyor burda bircok kisi var bebegi alalim demisler aldirmamis suan hamile vs sanki bence hapi alsanmi ? Kanamada yokmus bak
Hiç bilmiyorum canım ya karıştım kaldım ama değer bu kadar düşmüşken yapılabilcek bisey yok sanırım kesede bebek oluşmuycak gibi duruyor almayacağım sanırım ilacı düşecekse biran önce düşsün bu psikoloji çok zor pazartesi tekrar gideceğim doktora hayırlısı Allahtan artık

Kizlar mide bulantisindan oluyodum bide bogaz enfeksiyonu oldum doktorum 3gun serum yazdi kendime geldim az da olsa dun de idrar tahlil sonucumun cok kotu oldugunu soyledi enfeksiyon kapmisim benle ayni durumda olan var mi

kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?

Kızlaarrr karından ultrasonla kacıncı haftada gözüküyor? bana bazı yakınlarım sakın vajinal ultrasonla baktırma çok tehlikeli dedi bilgisi olan yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…