- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Bu gidisle bebisi bile gorursunkızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
:)) aynı soru bende de var canımkızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
Cnm kalp atısınıda duyarsın :)kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
Canim ben 6+1de gordu keseyi karindanKızlaarrr karından ultrasonla kacıncı haftada gözüküyor? bana bazı yakınlarım sakın vajinal ultrasonla baktırma çok tehlikeli dedi bilgisi olan yazabilir mi
ama gec döllenme benim ki sanırım cunku adet gunumde kan testim 3,1 cıkmıstı 5.gunum de 137 cıkmısBu gidisle bebisi bile gorursun
Kese gorunur de kalp atisi duyulmaz o zamanama gec döllenme benim ki sanırım cunku adet gunumde kan testim 3,1 cıkmıstı 5.gunum de 137 cıkmıs
inşallah cok heyecanlıyımmmm :)Cnm kalp atısınıda duyarsın :)
olsun keseyi de gorsem içim rahatlar :)Kese gorunur de kalp atisi duyulmaz o zaman
tesekkürler tatlım salı günü gideceğim insallah görürüz bzdeCanim ben 6+1de gordu keseyi karindan
sen kontrole gittin mi ? kalp atısını duyabildin mi?Cnm kalp atısınıda duyarsın :)
Evet canm 6+5 de duydum ben :)sen kontrole gittin mi ? kalp atısını duyabildin mi?
hmmm p.tesi 6+4 oluyorum bende inşallah duyabilirim :) peki karından mı yoksa vajinal ultrasonla mıEvet canm 6+5 de duydum ben :)
Karından canım vajinal den hiç baktirmadimhmmm p.tesi 6+4 oluyorum bende inşallah duyabilirim :) peki karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı
Benim bugun 7+0:)kaç haftalık bebegin?
İnsallah canimolsun keseyi de gorsem içim rahatlar :)
İnsallah canimmtesekkürler tatlım salı günü gideceğim insallah görürüz bzde
kalp atısını bıle duyarsınkızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?
kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç doktora gitmedim sonucumu bile telden ogrendim biraz gec gidip keseyi gormek istedim p.tesi randevum var 6+4 oluyoruz sizce keseyi gorebilirmiyimm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?