2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Eylul nasilsin varmi sikinti
canımm çok sağol ilgin için akşam gelınce ayaklarımı dıkıp uzandım sonra oyle uyuya kalmışım. belli belirsiz az akıntı devam edıyor. araç yok p.tesi progesteron alayım dıyorum dr önlem amaçlı yazmıştı ama c.tesı gitmeye erınmıştım keşke alsaydım

iyi geceler

Malesef iyi haberlerle dönüş yapamiyacagim :KK61::KK61:
Bugün gittim doktora ve malesef düşük yapmışım çok Üzgünüm.

sevincimiz yarıda kaldı kısmet değilmiş demek.
en çokta kızıma üzüldüm kardeşi olsun çok istiyordu....
çok üzüldümm inşallah ocak şubat annesi olursun bebegın sana sıkı sıkı tutunur
Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim hayırlı doğumlar nasip etsin allahım.
ben aralık annesi olamiyacam....:KK61::KK61:

E="eylul7158eylul, post: 40684193, member: 652913"][/QUOTE]
Canim çok üzüldüm :-(/senin değerin iyi değil miydi :-( allahım en kısa zamanda nasip etsin

Kizlar hepinize mutlu pazarlar.,

Listeye beni de ekler misiniz?
Sat 11 mart. Muhtemel dogum tarihimiz 17 aralik. Ikizlere hamileyim, dun kalp atislarini da duyduk cok sukur..
Allah hepimizi hayirlisiyla tamamina erdirsin ;)

iyi geceler

çok üzüldüm:((

iyi geceler

Ya gegercekten mi o_Ouzuldum ama hayirlisi dedigin gibi belkide boylesi hayirlisi rabbim saglikli sihatli bir gebelik nasip edecektkr arkadasim

canımm çok sağol ilgin için akşam gelınce ayaklarımı dıkıp uzandım sonra oyle uyuya kalmışım. belli belirsiz az akıntı devam edıyor. araç yok p.tesi progesteron alayım dıyorum dr önlem amaçlı yazmıştı ama c.tesı gitmeye erınmıştım keşke alsaydım
Ya keske alsaydin ins bisey allahin izniyle sen istirahatini yap ne olur ne olmaz cnm

gunaydın kızlar hepinizeee :):) nasılsınz bakalım bebişler nasıl benim yarın doktor randevum var cok heycanlıyımmmm :D

Kizlar hepinize mutlu pazarlar.,

Listeye beni de ekler misiniz?
Sat 11 mart. Muhtemel dogum tarihimiz 17 aralik. Ikizlere hamileyim, dun kalp atislarini da duyduk cok sukur..
Allah hepimizi hayirlisiyla tamamina erdirsin :KK66:
Tabikisi hosgeldin sagkikli kucagina almak nasip olur insallah kac haftalik seninkiler

Yok canım benim keseyi gördükten sonra değerim düştü kanamam da başladı kaybettim bebeğimi

Canım çok üzüldüm Rabbim gonlundekini hayırlı eylesin sana inş. Kısa zamanda bebisine kavuşursun. Çok acı ama seni anlıyorum :( ben de daha kalp atışını duymadım biliyosun.ŕabbim daha kötü sınavlardan geçirmesin bizi.

6+3 suan acaba doktora gitmek için biraz daha beklesemıydım erken mi acaba göremem diye korkuyorum ?

senin bebişin kac haftalık?

Back
X