- 7 Temmuz 2013
- 1.351
- 1.472
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda büyük konuşmak değil benim ilk gebeligimde cok rahat geçti ve artik emin oldum beni sarsmiyor hamilelikmaşşallah nazar degmesın amabuyuk konusma onumuzdekı hafta gorurum senı ben
bızde cok buyuk konustuk sımdı bulantıdan duramıyom
butun gebelıkler farklı oluyo ınsallah bulantın kusman olmaz canım ben 6 kere hamıle kaldım bırınde rahat gecırdım :SAslinda büyük konuşmak değil benim ilk gebeligimde cok rahat geçti ve artik emin oldum beni sarsmiyor hamilelik![]()
ben ben benKızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
butun gebelıkler farklı oluyo ınsallah bulantın kusman olmaz canım ben 6 kere hamıle kaldım bırınde rahat gecırdım :S
yaşayan 2 canım 6 kere hamıle kaldım ıkısını dogurmak nasıp oldu ınsallah buda nasıp olursa sag saglım 3 cocugum olcak6 çocuk mu anlamadim nasil ya :s
ben üç tane metpamidle yasiyorumKızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
Hoşgeldin cnm hepimiz benzer duygular içindeyiz. Bnm de ilk gebeliğim Allah'ın izniyleKızlar selaaaambende hamişim 4+5 günlük
10. Gün bhcg 19
12.gün bhcg 100
14. Gün bhcg 180
16. Gün bhcg 380
18. Gün bhcg 940 ve en son yoruldum yaptırmayan pazartesi ilk kontrolüme gidicem . bundan önce bi düşük yaşadım 1.5 sene önce ve şimdi tekrardan hamiş kaldım uzun çabalarım sonucu . Hem mutluyum hem korkuyorum ikisi bir arada saçma duygular içindeyim
Hoş buldum canım benim evet her dönemi ayrı bi korku içinde geçiyor tek yapmamız gereken güzelce beslenip her fırsatta dinlenmek son dinlenişlerimiz bile olabilir tadını çıkarmak gerek aslındaHoşgeldin cnm hepimiz benzer duygular içindeyiz. Bnm de ilk gebeliğim Allah'ın izniyle![]()
Bnm 7+1 yada 7+2 de başladıKizlar çok şükür ki hiç ama hiç bulanma mide ekşimesi yok 0 yani :) sadece gebeligin ilk ayinda az bi bulanmam oldu oda yok olup gitti hiç hamile gibi degilim yemek,temizlik,market işleri ve posetleri bana misin demiyorum![]()
Evet cnm bende kendimi nazar ettim hiç biseyim yoktu.. iki gündür bulantı baş dönmesi yemek yiyemiorum mutfağima giremiyorum duş alirken bile ögüruüyorumNoldu bize bole yaa.. Bulanti yok deyip duruyordum simdi hepsinden azcik oldu. Bulanti bas agrisi kasik agrisi yatarken bile bas donmesi..
maşşallah nazar degmesın amabuyuk konusma onumuzdekı hafta gorurum senı ben
bızde cok buyuk konustuk sımdı bulantıdan duramıyom
iyi gecelerNe demek bu zamanlar sikintili geciyor ve insan kendi gibi kader ortagi varmi diye yardim istiyor insallah hayirli habetlerini aliriz olmasada nasip degilmis deriz hic o tatli canini sikma iyi geceler![]()
Canım yaaa şimdi gördümYok canım benim keseyi gördükten sonra değerim düştü kanamam da başladı kaybettim bebeğimi
Canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlıkla kavuşursun inş.iyi geceler
Malesef iyi haberlerle dönüş yapamiyacagim
Bugün gittim doktora ve malesef düşük yapmışım çok Üzgünüm.
sevincimiz yarıda kaldı kısmet değilmiş demek.
en çokta kızıma üzüldüm kardeşi olsun çok istiyordu....
Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim hayırlı doğumlar nasip etsin allahım.
ben aralık annesi olamiyacam....![]()
Saglikla al kucağina insallah, nur ran şok oldum kusura bakma canim .yaşayan 2 canım 6 kere hamıle kaldım ıkısını dogurmak nasıp oldu ınsallah buda nasıp olursa sag saglım 3 cocugum olcak