2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicak :KK49:Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
oyy diş deme bana ben artık diş macunu olmadan fırcalıyorum arada bir de gargara yapıyorum yoksa öğür öğür ölüyorum içim dısıma cıkıyo bide feci kilo verdim kızlar açım hayatımda bu kadar aç oldugumu hatırlamıyorum :(

ınsallah canım ben 2 kere duydum ama sureklı duymak ıstıyorum gecmıyo sankı zaman
Ben gittiğimde bana gore 6+1 ama Dr gore 6+2 idi attığını gösterdi ama dinletmesi belki de cihazdan bu sefer farklı bi Dr gideceğim inşallah bu sefer duyarim pitpitlari

Tatlımmmm:) iki ay mı var :) ne güzel:) gerçi sağlıklı olmadığını söyleyenler de var, emzirme ve rahmin toplanması için ama ben de aralarında pek fark olmasını istemiyorum. bizim ilk. evleneli 8 ay oldu, minik de sürpriz yaptı. 1 yıl düşünmüyorduk açıkçası:) biz tanıştıktan 1 yıl içinde evlendik. o sebeple gezmek fln istiyorduk ama 3lü gezeriz artık inşallah:))) hamileliğin bazı belirtilerini yaşasam da şimdiden 2. düşünebilmek bile heyecan verici. annelik nasıl bir duyguysa varlığını öğrendiğimiz an dünyamız oluyor:) kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz, sağlıkla hayırlı evlat olduğuna şükrettiğimiz günleri de görürüz inşallahhh:)
yok canım ben kaybettım aralıkta bebegımı 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı doktor 4 ay korun dedı ben dayanamadım 2 ay korundum

yok canım ben kaybettım aralıkta bebegımı 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı doktor 4 ay korun dedı ben dayanamadım 2 ay korundum

Anladım canım. Ben yanlış hatırlamıyorsam iki oğlun var diye hatırlıyorum. onlardan biriyle sandım. Rabbim inşallah buna hayırlı ömür nasip etsin. . .

Slm kızlar doktordan geldim Bebeğimi göremedim geç döllenme olmuş kesesını gordum bebek bikac gune olusur dedi hucreler toplanmis kesenin icine 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini dinleyelim dedi folik asit verdi bakalim nasil beklicem
canım hayırlı olsun kac haftalıksın

Back
X