2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bana da dr folbiol 5mg tableti yarım iç dedi. Gerçi kan tahlilime bakarak verdi. Öncesinde 3 aydır günde 1 tablet içiyordum.

Benim de 2. olacak nasipse
hayırlısı olsun canım tarihlerimiz çok yakın birbirine dr gittinmi keseyi bebişi gördünmü

hayırlısı olsun canım tarihlerimiz çok yakın birbirine dr gittinmi keseyi bebişi gördünmü
Teşekkürler canım, hepimizin bebişi hayırlı olsun. Dün gittim kese ve minicik bebişi gördük. Ama karından baktı drum. Bu yüzden 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Sen gittin mi dr a ? Eğer gitmediysen 1 hafta daha dayanabilirsen bekle derim, belki kalp atışını da duyarsın. Yok bekleyemem dersen ilk fırsatta git tatlım

ben cumartesi gittim 5 haftalıktım ogün keseyi gördük bebişi göremedik bir hafta sonra gel dedi geçmişimde gelişmeyen gebeliklerim oldu gidip gitmeme arasında kaldım

ben cumartesi gittim 5 haftalıktım ogün keseyi gördük bebişi göremedik bir hafta sonra gel dedi geçmişimde gelişmeyen gebeliklerim oldu gidip gitmeme arasında kaldım
Benim de oğlumdan önce boş gebeliğim olmuştu. Tedirginliğini çok iyi anlıyorum. 8 haftaya kadar beklemiştik ama yoktu. Sen içini ferah tut canım boş gebelik tekrarlamazmış. Bu arada 1 günde bile bebiş gelişebiliyor. Haftaya görürsün bence

inşallah canım

Bisey sorucam hanimlar 4 haftalik kese karından görülür mü.
Karından görülmesi icin kac haftalik olması gerekiyor

Hastaneden isyerine hamile olduğunu bildirmek için hemen kağıt al dr una sor o seni yönlendirir bunu verdikten sonra seni işten cikartamazlar

ben buyuk oglumda cok sıkıntı cekmıstım 3 ayına kadar gunde 7 8 defa cıkarıyodum kucuk oglumda belkı 1 2 defa cıkarmısımdır kaybettıgım kızımdada cok kotuydum bunda daha 2 3 defa cıkarmam oldu ama sureklı bulantı mahfedıyo benı Allah gonlune gore versın canım ınsallah saglıklı bı kızın olur benım kızımda doktor 13 haftalıkken demıstı cınsıyetını ınsallah bunlarıda erkenden ogrenırız

Insqllah sabirsizlikla bekliyorun ben de sindi 8+1 oldum ama butun gunhalsizim canim hic bisey yapmak istemior.. evim berbat durumda temizlemiorum yemek yapmiyorum
bosver canım 12 haftaya kadar yat dınlen bebegını buyut 12 haftadan sonra ıstesende duramıycaksın yerınde o zaman yaparsın

Insqllah sabirsizlikla bekliyorun ben de sindi 8+1 oldum ama butun gunhalsizim canim hic bisey yapmak istemior.. evim berbat durumda temizlemiorum yemek yapmiyorum
Benmdw öyle baktıkça gıcık oluyorum eve ama olsun boşver birşey yapıp ta pişman olmaktansa böyle kalsın

Haftaya göre değil de kandaki betahcg hormonuyla alakalı. Bu hormon 1500-2000 civarı olduğunda kese görülebiliyor.
Diğer türlü hafta hesabı yapmak yanıltıcı olabilir çünkü bazen geç döllenme olabiliyor.

canım ben dördüncü haftada karından görüldü beşte gittim yine görüldü ama bebiş görülmedi sıkıntın problemin yoksa bekle biraz sonra ay gelişecekmi kalbi atıcakmı benim gibi stres olucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…