ALlah razı olsun, içini ferah tutmaya çalış, 7. haftaya zaten bir şey kalmamış, bekle istersen.
beklicem de günler geçmiyorALlah razı olsun, içini ferah tutmaya çalış, 7. haftaya zaten bir şey kalmamış, bekle istersen.
Bana da dr folbiol 5mg tableti yarım iç dedi. Gerçi kan tahlilime bakarak verdi. Öncesinde 3 aydır günde 1 tablet içiyordum.bende dacavıt vitamın + folık asıt kullanıyorum
folı kasıt 5 mg 1 tablet çok mu sızce
Benim de 2. olacak nasipseİlk cocugun mu ikinci bebegi olanlar da cok sanirim forumda :)
canım dr nasıl verdiyse öyle kullan ben folbiol coraspirin euthyrox progeston clamaxin kullanıyorum herbünyenin değişiyorbenim düşük riskim var bu ilaçların çoğu onun için
hayırlısı olsun canım tarihlerimiz çok yakın birbirine dr gittinmi keseyi bebişi gördünmüBana da dr folbiol 5mg tableti yarım iç dedi. Gerçi kan tahlilime bakarak verdi. Öncesinde 3 aydır günde 1 tablet içiyordum.
Benim de 2. olacak nasipse
Teşekkürler canım, hepimizin bebişi hayırlı olsun. Dün gittim kese ve minicik bebişi gördük. Ama karından baktı drum. Bu yüzden 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Sen gittin mi dr a ? Eğer gitmediysen 1 hafta daha dayanabilirsen bekle derim, belki kalp atışını da duyarsın. Yok bekleyemem dersen ilk fırsatta git tatlımhayırlısı olsun canım tarihlerimiz çok yakın birbirine dr gittinmi keseyi bebişi gördünmü
ben cumartesi gittim 5 haftalıktım ogün keseyi gördük bebişi göremedik bir hafta sonra gel dedi geçmişimde gelişmeyen gebeliklerim oldu gidip gitmeme arasında kaldımTeşekkürler canım, hepimizin bebişi hayırlı olsun. Dün gittim kese ve minicik bebişi gördük. Ama karından baktı drum. Bu yüzden 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Sen gittin mi dr a ? Eğer gitmediysen 1 hafta daha dayanabilirsen bekle derim, belki kalp atışını da duyarsın. Yok bekleyemem dersen ilk fırsatta git tatlım
Canım sen ne yaptın gittin mi dr a ?Canim cok sevindim hadi hayirlisiyla kalp atislarimmizida duyariz insallahhhh
Benim de oğlumdan önce boş gebeliğim olmuştu. Tedirginliğini çok iyi anlıyorum. 8 haftaya kadar beklemiştik ama yoktu. Sen içini ferah tut canım boş gebelik tekrarlamazmış. Bu arada 1 günde bile bebiş gelişebiliyor. Haftaya görürsün benceben cumartesi gittim 5 haftalıktım ogün keseyi gördük bebişi göremedik bir hafta sonra gel dedi geçmişimde gelişmeyen gebeliklerim oldu gidip gitmeme arasında kaldım
inşallah canımBenim de oğlumdan önce boş gebeliğim olmuştu. Tedirginliğini çok iyi anlıyorum. 8 haftaya kadar beklemiştik ama yoktu. Sen içini ferah tut canım boş gebelik tekrarlamazmış. Bu arada 1 günde bile bebiş gelişebiliyor. Haftaya görürsün bence
Hastaneden isyerine hamile olduğunu bildirmek için hemen kağıt al dr una sor o seni yönlendirir bunu verdikten sonra seni işten cikartamazlarherkese hayirli gunler arkadaslar bilrsey soracagim bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz ben ozel sektorde calisiyorum dusuk tehlikem var ve 3haftadir raporluyum doktorum rapor veriyor bana ama yonetimdekiler sikinti cikariyolar rapor aldikca sonucta zaruri bir durum var be yatmam gerekiyor bunun icin ne yapabilirim haklarimiz neler tam olarak onlara cevap olarak verebilmem icin bu konuyu iyi bilmem lazim
12. haftadan sonra eskı enerjıne dönceksın canımHadi ya bende bulanti varda cikaramiorum.Bas donmesi ve halsizlik var ne zaman enerjik hissedicem kendimi cok merak ediyorum.
Benim 5+1 de karından görünmedi canm vajinal ultrasonda göründü minicik oldugundan.Bisey sorucam hanimlar 4 haftalik kese karından görülür mü.
Karından görülmesi icin kac haftalik olması gerekiyor
Insqllah sabirsizlikla bekliyorun ben de sindi 8+1 oldum ama butun gunhalsizim canim hic bisey yapmak istemior.. evim berbat durumda temizlemiorum yemek yapmiyorum12. haftadan sonra eskı enerjıne dönceksın canım
ben buyuk oglumda cok sıkıntı cekmıstım 3 ayına kadar gunde 7 8 defa cıkarıyodum kucuk oglumda belkı 1 2 defa cıkarmısımdır kaybettıgım kızımdada cok kotuydum bunda daha 2 3 defa cıkarmam oldu ama sureklı bulantı mahfedıyo benı Allah gonlune gore versın canım ınsallah saglıklı bı kızın olur benım kızımda doktor 13 haftalıkken demıstı cınsıyetını ınsallah bunlarıda erkenden ogrenırızİnşallah canım benim sabah ve aksam oluyor bulantı ama çok rahatsız etmiyor beni oğlunda hic olmamıştı Rabbim hayırlısını versin ama sanki kızım olacakmış gibi geliyor bir oğlum var ondanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bakalım iki ay sonra belli olur inşallah
Evt canmbır arkadaş vardı ıkızının dıgerını görememişti kesesını boş görmüştü dr o arkadaş geri gelip yazdımı kızlar göremedim
bosver canım 12 haftaya kadar yat dınlen bebegını buyut 12 haftadan sonra ıstesende duramıycaksın yerınde o zaman yaparsınInsqllah sabirsizlikla bekliyorun ben de sindi 8+1 oldum ama butun gunhalsizim canim hic bisey yapmak istemior.. evim berbat durumda temizlemiorum yemek yapmiyorum
Benmdw öyle baktıkça gıcık oluyorum eve ama olsun boşver birşey yapıp ta pişman olmaktansa böyle kalsınInsqllah sabirsizlikla bekliyorun ben de sindi 8+1 oldum ama butun gunhalsizim canim hic bisey yapmak istemior.. evim berbat durumda temizlemiorum yemek yapmiyorum
Haftaya göre değil de kandaki betahcg hormonuyla alakalı. Bu hormon 1500-2000 civarı olduğunda kese görülebiliyor.Bisey sorucam hanimlar 4 haftalik kese karından görülür mü.
canım ben dördüncü haftada karından görüldü beşte gittim yine görüldü ama bebiş görülmedi sıkıntın problemin yoksa bekle biraz sonra ay gelişecekmi kalbi atıcakmı benim gibi stres olucanBisey sorucam hanimlar 4 haftalik kese karından görülür mü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?