birde bir arkadaşımın rahmi tersmis kesesi 9 haftada görüldücanım ben dördüncü haftada karından görüldü beşte gittim yine görüldü ama bebiş görülmedi sıkıntın problemin yoksa bekle biraz sonra ay gelişecekmi kalbi atıcakmı benim gibi stres olucan
Asilama degil benim. Beklenen dogum 20 Aralik dedi doktor. :)sizin de inşallah, beraberce tadıcaz o duyguları desenesenin ne zmn oldu aşılama? kaç gün var aramızda? bnm 2 nisanda olmuştu.
Haha aynen cildirana kadar yolu var ::)Benmdw öyle baktıkça gıcık oluyorum eve ama olsun boşver birşey yapıp ta pişman olmaktansa böyle kalsın
Insallah ya bakalim neler beklio bizibosver canım 12 haftaya kadar yat dınlen bebegını buyut 12 haftadan sonra ıstesende duramıycaksın yerınde o zaman yaparsın
Benim hesabıma göre 5.5 -6 hafta olmasi gerekiyor ama dr karnimdan bakti ve keseyi gordu3.5 -4 hafta falan dedi bu kadar kisa surede karindan gorunmez diye biliyordum o yuzden sordum.Adet duzensizligi iste boyle kafa karistiriyor.cevabin icin tesekkur ederim canim sagolBenim 5+1 de karından görünmedi canm vajinal ultrasonda göründü minicik oldugundan.
bebegının bu hafta hareket etmeye basladıgını bılıyomusun canım ınsallah onumuzdekı randevuda hareketını gorurum bı oncekı gebelıgımde bebegım 10 haftalıkken sırt ustu yatıyodu ultrasonda bakarken bı zıpladı arkasını donmustuInsallah ya bakalim neler beklio bizi
kızlar meraba nasılsınız ben mide bulantısıyla ugrasıyorum malesef ama buna şükür diyorum sizlere bi şey sorucam son kontrolümde doktor 3 hafta sonra gel demişti bugün hesapladım 11 haftanın içinde olucak o zman bebişimiz sizleri ne zman cagırdı simdi 12 hafta olmadan test falanda olmıycak erken mi gec mi bilemedim
Anladim canim dr hic beta hcgye bakmadi bile direk ultrasondan bakti o yuzden tam olarak haftayi bilemiyorum.blueflosapost: 40720529 .!.:Haftaya göre değil de kandaki betahcg hormonuyla alakalı. Bu hormon 1500-2000 civarı olduğunda kese görülebiliyor.
Diğer türlü hafta hesabı yapmak yanıltıcı olabilir çünkü bazen geç döllenme olabiliyor.
yok canım tam zamanına cagırmıs 11 14 testıne gırceksın gıttıgınde benımkıde 3 hafta sonraya cagırdı ama heabıma gore 10+3 gunluk olcak o zamana muhtemelen ya gun vercek test ıcın yada 1 hafta sonra yıne cagırcakkızlar meraba nasılsınız ben mide bulantısıyla ugrasıyorum malesef ama buna şükür diyorum sizlere bi şey sorucam son kontrolümde doktor 3 hafta sonra gel demişti bugün hesapladım 11 haftanın içinde olucak o zman bebişimiz sizleri ne zman cagırdı simdi 12 hafta olmadan test falanda olmıycak erken mi gec mi bilemedim
gozun aydın canım hayatında hıc o kadar huzur verıcı ses duymusmuydunKızlar doktordan çıktım şimdi bebisimin kalbini duydum sonunda. Çok mutluyum allah herkese nasip etsin.
clbe0720635 .!.:canım ben dördüncü haftada karından görüldü beşte gittim yine görüldü ama bebiş görülmedi sıkıntın problemin yoksa bekle biraz sonra ay gelişecekmi kalbi atıcakmı benim gibi stres olucan
İki hafta beklicem zaten oglumda hic boyle degildim onuda 1.5 yil bekledim ama sabirliydim bunda cok sabirsizim ama beklicem
Aaa valla dusunmedim hic oyle ama rn son ultrasonda yan tarafta diklemesjne duruyodu. Kesede uzunlamasina olur diye dusunmustum :)bebegının bu hafta hareket etmeye basladıgını bılıyomusun canım ınsallah onumuzdekı randevuda hareketını gorurum bı oncekı gebelıgımde bebegım 10 haftalıkken sırt ustu yatıyodu ultrasonda bakarken bı zıpladı arkasını donmustucok sasırmıstım
Supermis valla yaz gelse de yesekkızlar hamılelıkte yenebılcek en guzel yıycek karpuzmus yararlarına bakın
Yaz günlerinin bol sulu, serinletici yiyeceği karpuzun hamileler için de önemli faydaları olduğunu belirten uzmanlar, “Kalorisi son derece düşük olmasına karşın karpuz hamilelikte cildin güneşten korunmasından, mide yanmalarının önlenmesine kadar pek çok fayda sağlıyor. Karpuz bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişiminde büyük önem taşıyan vitamin ve mineralleri de içeriyor. Anne adayları karpuzu çok tüketmeli” önerisinde bulunuyor.
“Mide yanmasını hafifletiyor. Vücutta su toplanmasını önlemeye yardımcı oluyor. Yüksek sıvı içeriği ve içerdiği meyve şekerleri bulantıları hafifletiyor ve dehidratasyonu (vücudun susuz kalması) önlüyor. İçerdiği mineraller son üç ayda sık yaşanan krampları önlemeye yardımcı oluyor.
İyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenliyor. Karpuz domatesten daha fazla likopen içeriyor. Bir antioksidan madde olan likopen ise kanserden ve kalp-damar hastalıklarından korunmaya yardımcı oluyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve cildin doğal güneş koruma faktörünü artırıyor. Ayrıca çalışmalar likopenin hamilelikte karşılaşılan ciddi sorunlardan biri olan preeklempsi riskini önemli ölçüde azalttığını ortaya koydu. Karpuzun 100 gramında 4 mg likopen bulunuyor”.
Beni de oyle cagirdi. 11 haftalik olcam ins gittigimde.kızlar meraba nasılsınız ben mide bulantısıyla ugrasıyorum malesef ama buna şükür diyorum sizlere bi şey sorucam son kontrolümde doktor 3 hafta sonra gel demişti bugün hesapladım 11 haftanın içinde olucak o zman bebişimiz sizleri ne zman cagırdı simdi 12 hafta olmadan test falanda olmıycak erken mi gec mi bilemedim
ınsallah gorursun canım gıttıgınde ama doktorunun neden oyle dedıgını anlamadım benım doktorum her usg ye gırdıgımde muhakkak dınletıyo butun hastalarınaAaa valla dusunmedim hic oyle ama rn son ultrasonda yan tarafta diklemesjne duruyodu. Kesede uzunlamasina olur diye dusunmustum :)
Birdaha gittigimde 11 haftalik oluyorum ozaman insallah gorrurum ben de hareketler.
doktor bana kalbini bile dinketmedi. Vajinal bakiyodu bu zamana kadar. Dinlemek icin yogunlasmam gerek dedi bebegin ustune iyi degil filan dedi kafami karistirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?