Bana bir ay sonra gel dedi canım bugün gitmiştim bir ay sonra ise 11 veya 12 haftalık olucam
tskk ederim kızlar benzer tarihler hep o zman hayırlısıyla tüm testleri kontrolleri atlatırız inssyok canım tam zamanına cagırmıs 11 14 testıne gırceksın gıttıgınde benımkıde 3 hafta sonraya cagırdı ama heabıma gore 10+3 gunluk olcak o zamana muhtemelen ya gun vercek test ıcın yada 1 hafta sonra yıne cagırcak
ben yazı beklemedım valla samsunda cıkmıs heryerde yedıgım herseyı arastırmakta alışkanlık oldu bendeSupermis valla yaz gelse de yesek
amin ınsallah canım ama ıkılı test ıcın endıselenmeye hıc gerek yok ıkılı test bebek kucuk oldugu ıcın yanıltabılıyo onemlı olan 3 lu testtskk ederim kızlar benzer tarihler hep o zman hayırlısıyla tüm testleri kontrolleri atlatırız inss
gozun aydın canım hayatında hıc o kadar huzur verıcı ses duymusmuydun
evet canım ya onu arkadaslardan da duydum hatta yaptırma bosuna evhamlısın zaten falan dediler nasıl bi iş bu ya madem dogruluk oranı cok az neden uyguluyolar amerikada bi arkadasım var yeni dogum yaptı burda 2li 3lü falan hiç test yok diyo ultrasona bile sadece 3 defa girebilmiş yasakmıs fazlası zararlı oldugunu sölüyolarmıs bizim değişik bi kntrol sistemimiz varamin ınsallah canım ama ıkılı test ıcın endıselenmeye hıc gerek yok ıkılı test bebek kucuk oldugu ıcın yanıltabılıyo onemlı olan 3 lu test
dogduktan sonrası daha guzel ama suanda bı bedende ıkı kalbın mucızesı daha guzel sonrasında ılk dogdugu andakı aglaması cokguzel ben buyuk oglumda onu tam yasayamadım dogdu tam aglıcaktı sesı bı cıktı peşine ıkı kere hapsırdıBugünden sonra duymadım sayıyorum doğduktan sonra ki sesini saymazsak :)) çok güzel bi duygu
işte evham yapmıycan hemen ama bazı durumlarda cıkan oranlar hastalıgı bulabılıyo o durumda 3 luyu bekleyıp bebegı daha cok buyutmek yerıne amnıosentez felan yapıyolar onun ıcın sanırım uyguluyolar benım bı arkadasımdada 2 lı 3 lu test sorunlu cıktı amnıosentezı kabul etmedıler cocuk sag saglım dogdu suan saglıklı 1 yasına geldı yaptır yınede sen ne olur ne olmaz dıye ama cıkan sonuclara pek takma kafanıevet canım ya onu arkadaslardan da duydum hatta yaptırma bosuna evhamlısın zaten falan dediler nasıl bi iş bu ya madem dogruluk oranı cok az neden uyguluyolar amerikada bi arkadasım var yeni dogum yaptı burda 2li 3lü falan hiç test yok diyo ultrasona bile sadece 3 defa girebilmiş yasakmıs fazlası zararlı oldugunu sölüyolarmıs bizim değişik bi kntrol sistemimiz var
benımde kaybettıgım kızımda ıkılı test normal cıkmıstı saglıklı cıkmıstı ama 3 teste 4 gun kala acılde hasta oldugunu ogrendım 2 lı test pek guvenılır deılevet canım ya onu arkadaslardan da duydum hatta yaptırma bosuna evhamlısın zaten falan dediler nasıl bi iş bu ya madem dogruluk oranı cok az neden uyguluyolar amerikada bi arkadasım var yeni dogum yaptı burda 2li 3lü falan hiç test yok diyo ultrasona bile sadece 3 defa girebilmiş yasakmıs fazlası zararlı oldugunu sölüyolarmıs bizim değişik bi kntrol sistemimiz var
belli olmuyo dediğin gibi demek ki hakkımızda hayırlısı rabbime sıgındık inş sag salim alırız bebişleri kucagımızabenımde kaybettıgım kızımda ıkılı test normal cıkmıstı saglıklı cıkmıstı ama 3 teste 4 gun kala acılde hasta oldugunu ogrendım 2 lı test pek guvenılır deıl
amin ınsallah canım ıcım ıcımı yıyo doguma kadarda gecmıycek sanırım bubelli olmuyo dediğin gibi demek ki hakkımızda hayırlısı rabbime sıgındık inş sag salim alırız bebişleri kucagımıza
progestan kullanıyomusun canımbugün kahverengi leke gelip duruyor ya moralim bozuldu. Akintinin rengi cooook acik kahverengi
ya sorma valla ne zormus bu annelik dogunca napcam diyorum bende iyice panik atak olurum heralde :) yabancılar ne rahat otellerde falan görüyoruz saldım cayıra mevlam kayıra hiçç salllamıyolaramin ınsallah canım ıcım ıcımı yıyo doguma kadarda gecmıycek sanırım bu
Ben almanyadayim buraya karpuz gelecekte ooohoooben yazı beklemedım valla samsunda cıkmıs heryerde yedıgım herseyı arastırmakta alışkanlık oldu bende
korkma canım ılk 1 yasına kadar zorluk cekersın ondan sonrası rahat ben ıkısını bı arada buyuttum ılkten ınsan korkuyo ama bı sure sonra alısıyo ben bebegımı ılk dogdugunda 3 4 ayına kadar tek basıma yıkayamam dıyodum daha 15 20 gunlukken bı cesaretle yıkadım Allah oyle güç verıyokı sankı 40 cocuk buyutmus gıbı oluyosun bıandaya sorma valla ne zormus bu annelik dogunca napcam diyorum bende iyice panik atak olurum heralde :) yabancılar ne rahat otellerde falan görüyoruz saldım cayıra mevlam kayıra hiçç salllamıyolar
Evet hergun igne yapiyorum.tup oldugu icin bi krre de kimyasal yasadigim icin doktor bastan verdiprogestan kullanıyomusun canım
canım bi kaç arkadasımda olmustu yogun kan rengi olmadıkca doktor gözetiminde atlattılar bu süreçleri inşş sende cabucak atlatırsın ama dinlen hatta kalkma hiç pamuk ipligine baglı bebişler valla ben evimi hiç böyle görmemiştim dün oturdum agladım ev leş gibi erkekler pek anlamıyo bu işlerden ama napıcaksın işte sabrediyoruzbugün kahverengi leke gelip duruyor ya moralim bozuldu. Akintinin rengi cooook acik kahverengi
deneyimli anne olunca ne güzel bak :) masallah allah bizede nasip eder o günleri inşşkorkma canım ılk 1 yasına kadar zorluk cekersın ondan sonrası rahat ben ıkısını bı arada buyuttum ılkten ınsan korkuyo ama bı sure sonra alısıyo ben bebegımı ılk dogdugunda 3 4 ayına kadar tek basıma yıkayamam dıyodum daha 15 20 gunlukken bı cesaretle yıkadım Allah oyle güç verıyokı sankı 40 cocuk buyutmus gıbı oluyosun bıanda
korkma o zaman canım Allahın ıznıyle bıse olmaz bebegıne rabbım sana bagıslasın bebegınıEvet hergun igne yapiyorum.tup oldugu icin bi krre de kimyasal yasadigim icin doktor bastan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?