6 haftalikken yogun kanama.yasadim bebegim atlatti cok sukur insallah bunu da atlatir hep kotu seyler okuyuncacanım bi kaç arkadasımda olmustu yogun kan rengi olmadıkca doktor gözetiminde atlattılar bu süreçleri inşş sende cabucak atlatırsın ama dinlen hatta kalkma hiç pamuk ipligine baglı bebişler valla ben evimi hiç böyle görmemiştim dün oturdum agladım ev leş gibi erkekler pek anlamıyo bu işlerden ama napıcaksın işte sabrediyoruz
amin canım cumlemıze aradan o kadar zaman gectıkı suan elımde olsa yıkayabılırmıyım dıye dusunuyorum sankı ılk defa bebek bakcakmısım gıbı hıssedıyorum kendımıdeneyimli anne olunca ne güzel bak :) masallah allah bizede nasip eder o günleri inşş
Canım içini ferah tut unutma stres yok bende seninle aynı durumda keseyi 5.slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim keseyi gördük cumartesi bebeği göremedik bir hafta sonra tekrar gel bakalım bebek gelişiyomu dedi benim üç düşüğüm var 2 boş gebelik bir gelişmeyen gebelik bir tanede 9 yaşında kızım var çok korkuyorum sizler bebeklerinizi gördünüzmü kaçıncı haftada gördünüz lütfen yardım edinkafam çok karışık
Insallah cnmkorkma o zaman canım Allahın ıznıyle bıse olmaz bebegıne rabbım sana bagıslasın bebegını
Bende dün gördüm şükürler olsunKeseyi gördük dün biz
gozun aydın canım hemen hemen hepımızde oldu lekelenme canım cok sukur atlattık ve hemen hemen hepımız keseyı gordukten sonra gecırdıkMerhaba arkadaslar dun kesemizi gorduk diye paylasmistim cok sukur. Ama bugun lekelenmem oldu aranizda bnm gibi olan varmi bugun progestana basliyorum tekrar
Cnm bende ayni durumdayiimAllah'ımm her bulduğum fırsatta uyur oldum. 10 dakika, yarım saat, 1 saat hiç farketmiyor
teşekkür ederimyok yok canım banada sadece folik asit (folio) hapı verdi doktorum ilk 3 ay içinde bu hap sonra ihtiyaç gözükürse verilir sanırım..
İzmir sıcak canım bu aralar, yalın ayak geziyorum benCnm bende ayni durumdayiimbide cok usuyorum ayaklarim falan hep buz gibi
gozun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın nasıpse benımde bebegım benle aynı burc olcak supriz yapıp erken felan gelmezseMerhaba arkadaşlar bende allah izin verirse aralık annesiyim bende dün ilk defa gittim doktora hem keseyi hemde kalp atışını gördüm şükürler olsun.bilerek bekledim bu kadar daha önceki 2 kimyasal 1 kurtajim var kalp atımi olusmadigi için daha oncekilerde çok gittim geldim çokuüzüldüm. Bunda bilerek bekledim şükürler olsun değdi beklememe. Bebeğim bir aksilik olmazsa benle aynı burç olacak hatta kendi doğum gunume bile denk düşer belki....
Ay Kıyamam canım benim. Evet bu bi mucize iki tane evladin var sanırımdogduktan sonrası daha guzel ama suanda bı bedende ıkı kalbın mucızesı daha guzel sonrasında ılk dogdugu andakı aglaması cokguzel ben buyuk oglumda onu tam yasayamadım dogdu tam aglıcaktı sesı bı cıktı peşine ıkı kere hapsırdı
Canim bende hala devam ediyor istirahat ediyorum bebegim de iyi cok sukur ama oluyor iste nedeni belli degilMerhaba arkadaslar dun kesemizi gorduk diye paylasmistim cok sukur. Ama bugun lekelenmem oldu aranizda bnm gibi olan varmi bugun progestana basliyorum tekrar
Cnm ayni yerdemi baktirdin kan degerlerine hic birbsikintin yoksa bisey olacagini dusunmuyorum kotu dusunme iyi dusunmek lazimmerhaba arkadaşlar diğer forumda da aynı mesaji yazmıştım , ben vajinismus hastasıydım belki bazılarınız duymuş bazılarınız duymamıştır. bu yüzden 2.5 senedir çoçuk denemesi bile yapamamıştık. çok şükür şubat ortasında yendim bu rahatsızlığı ve bu ay hamile olduğumu öğrenmiştim. bugün 5hafta 1 günlük olacaktı ama pazar günü 2880 lerde olan bhcg değerim 2600 e düşmüş hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum yolda ağlamamak için yutkunmaktan damarlarım şişti hemen eşimle doktora koştuk toplantıya yetişecekmiş yarın ayrıntılı bakacak ama düşük yapıyorsun demekki bebekte bir anomali varmış dedi. bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı hiç ağrım da yok hiç kanamam da yok ama doktor değerin sıfıra düşünce bunlar olur dedi, ağlamaktan nefes alamıyorum
Hayırlı olsun bebeğin hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende allah izin verirse aralık annesiyim bende dün ilk defa gittim doktora hem keseyi hemde kalp atışını gördüm şükürler olsun.bilerek bekledim bu kadar daha önceki 2 kimyasal 1 kurtajim var kalp atımi olusmadigi için daha oncekilerde çok gittim geldim çokuüzüldüm. Bunda bilerek bekledim şükürler olsun değdi beklememe. Bebeğim bir aksilik olmazsa benle aynı burç olacak hatta kendi doğum gunume bile denk düşer belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?