2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırden bende yayım nasıpse bebegımde yay olcak
Evet guzel olur Allah in izniyle hayirlisiyla dogsun bebislerimiz.bir kayiptan sonra surekli korkuyorum ben. 1 ay sonra gidecegim doktora o zamana kadar öluyorum heyecandan.

Kardelen arkadaşım hemen düşük diye korkma eğer olman gereken adet tarihini 10 gün geçtiysen kimyasal ddeğildir yani öyle bir anda düşmez. Ben sanki bir yerlerde okumuştum böyle değerler düşük çıkıp sonra yükselen kanaman yoksa sakin korkma allah büyüktür

amin canım cumlemıze aradan o kadar zaman gectıkı suan elımde olsa yıkayabılırmıyım dıye dusunuyorum sankı ılk defa bebek bakcakmısım gıbı hıssedıyorum kendımı
helal olsun kuzum sana 3 cocuk diger ikis kac yasinda ? Sen ka yasi.dasin :) buraya zamani nasil buluyon :)

son adet tarihim 23 mart ama bugün pazar günkü değere göre 5000 dlması gerekiyormuş oysa benimki 2880den 2600e düştü

Belkide cnm digeri sonradan dollenmistir benimkilerinin arasinda 2 gun var Ama cift yumurta ikizi benimki
Seninki tek yumurta mi
Birde bende de birinin kalbi digerine gore az daha zayif hic uzulme cnm ins tutunur
Canım benımkılerde cıft yumurta ıkızı.kese boyları falan normal dedı.sata gore kalp atısı derınden gelen ıcınde normal dıyor.ınsallah haftaya duyarım kalp atısını.allahım yavrularımıza saglık versın ınsallah

helal olsun kuzum sana 3 cocuk diger ikis kac yasinda ? Sen ka yasi.dasin :) buraya zamani nasil buluyon :)
oburlerı kucuk 9 buyuk 11 yasında ben 29a gırdım onlar bana yaklasmıyolar bılgısayarı ellerıne alınca bıtek yemek ıstıyolar onuda saolsun ablam yapıyo banada keyıf yapmak kalıyo

Kardelen arkadaşım inş düşükddeğildir ben 2 kere kimyasal yaşadım ama benim degerlerim hiç bu kadar yukselmedi başka bir yerde testi tekrarla istersen bazen yanlış sonuç cikarabiliyorlar ben yasamistim ilk hamile kalisimda produktorde çıkıyordu hastanede kan testi olumsuz dediler başkasının kaniyla karistirmislardi inş böyle bisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…