- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 34
Progestani bir alip bir birakma canim ilk hamileligim oldugu icin basindan beri kullaniyorum devamli kullanimda faydasini gorursun.Merhaba arkadaslar dun kesemizi gorduk diye paylasmistim cok sukur. Ama bugun lekelenmem oldu aranizda bnm gibi olan varmi bugun progestana basliyorum tekrar
Evet guzel olur Allah in izniyle hayirlisiyla dogsun bebislerimiz.bir kayiptan sonra surekli korkuyorum ben. 1 ay sonra gidecegim doktora o zamana kadar öluyorum heyecandan.hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırdenbende yayım nasıpse bebegımde yay olcak
İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, hayırlısı olsun canım. Benim de 6 ay önce boş gebeliğim oldukürtaj oldım. Protestanı vajinadan mı alıyosun?[/QUOTE
Hayir sabah ve gece gunde 3 tane Iciyorum sen
Cnm bende ayni durumdayiimbide cok usuyorum ayaklarim falan hep buz gibi
guzelmis seninki de bizim gunler art arda geliyor simdilik insallah bir sorun cikmazsabizdeki siralama da söyle kizlar ben kasim bebegim aralik esim ocak. akrep yay oglak gidiyoruz :)))
helal olsun kuzum sana 3 cocuk diger ikis kac yasinda ? Sen ka yasi.dasin :) buraya zamani nasil buluyon :)amin canım cumlemıze aradan o kadar zaman gectıkı suan elımde olsa yıkayabılırmıyım dıye dusunuyorum sankı ılk defa bebek bakcakmısım gıbı hıssedıyorum kendımı
aynı yerde iki gün arayla baktırdım canımCnm ayni yerdemi baktirdin kan degerlerine hic birbsikintin yoksa bisey olacagini dusunmuyorum kotu dusunme iyi dusunmek lazim
son adet tarihim 23 mart ama bugün pazar günkü değere göre 5000 dlması gerekiyormuş oysa benimki 2880den 2600e düştüKardelen arkadaşım hemen düşük diye korkma eğer olman gereken adet tarihini 10 gün geçtiysen kimyasal ddeğildir yani öyle bir anda düşmez. Ben sanki bir yerlerde okumuştum böyle değerler düşük çıkıp sonra yükselen kanaman yoksa sakin korkma allah büyüktür
evet canım rabbım bagıslarsa 2 oglum var bu ucuncu olcak ınsallahAy Kıyamam canım benim. Evet bu bi mucize iki tane evladin var sanırım
Canım benımkılerde cıft yumurta ıkızı.kese boyları falan normal dedı.sata gore kalp atısı derınden gelen ıcınde normal dıyor.ınsallah haftaya duyarım kalp atısını.allahım yavrularımıza saglık versın ınsallahBelkide cnm digeri sonradan dollenmistir benimkilerinin arasinda 2 gun var Ama cift yumurta ikizi benimki
Seninki tek yumurta mi
Birde bende de birinin kalbi digerine gore az daha zayif hic uzulme cnm ins tutunur
oburlerı kucuk 9 buyuk 11 yasında ben 29a gırdım onlar bana yaklasmıyolar bılgısayarı ellerıne alınca bıtek yemek ıstıyolar onuda saolsun ablam yapıyo banada keyıf yapmak kalıyohelal olsun kuzum sana 3 cocuk diger ikis kac yasinda ? Sen ka yasi.dasin :) buraya zamani nasil buluyon :)
hemen hemen hepımızde basladı :SMide bulantısı başlayan varmıaarkadaşlar
evet canım rabbım bagıslarsa 2 oglum var bu ucuncu olcak ınsallah
amin canım cumlemıze yasatmasın acısınıAllah bağışlasin canım. Rabbim acılarını göstermesin
gecen gun nette bısey okudum bulantısı kusması olan kısının bulantısı olmayana gore dusuk yapma olasılıgı azmısBendede bir bulanıyor bir bulanmiyor inş bulanmaz yada bulansin varsın sağlıklı olsun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?