2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba arkadaşlar benimde son adet tarihi 13 mart 6+3 haftalığım. bugun kalp atışı duymaya gittik ama görülmedi alttan bakalım dedi bende onu istemedim haftaya kontrolüm var acaip derecede rahmim ağrıor

merhaba arkadaşlar benimde son adet tarihi 13 mart 6+3 haftalığım. bugun kalp atışı duymaya gittik ama görülmedi alttan bakalım dedi bende onu istemedim haftaya kontrolüm var acaip derecede rahmim ağrıor
Canım sat senınle aynı.ben dun kontrole gıttım.benım bebeklerım ıkız ama cıft yumurta.bır tanesının kalp atısını duydum cok sukur ama dıgerını duyamadım cok derınden gelıyor dedı doktor.ınsallah sorun yoktur dıye dua edıyorum.cmtsı baska bır doktora gıttım kalp atısı duyulmadı ve dıger keseıcın bos dedı.ultrason cıhazları sonucları cok degıstırıyor

Ben almanyadayim buraya karpuz gelecekte ooohooo
bende almanya dayim canim burdaki türk bakkalina gelmisti ama türkiyeden degil baska ülkeden gelmis cok büyük ve tadida cok güzeldiiii sende bak ben burda heryerde görüyorum tabi bilmiyorum icleri nasil ama aldigim cok iyiydi

son adet tarihim 23 mart ama bugün pazar günkü değere göre 5000 dlması gerekiyormuş oysa benimki 2880den 2600e düştü
Rabbim.hayirlisini wersin inş. Seni üzmek istemem ama çok bağlama kendini bnm bi tane düşük yaptim.ayni şey olmuştu değerin.yavaş yavaş düştü kendiliğinden düştü bebek ama şükürler olsun yine hamileyim ve şuan bisi yok şükür uzme dicem.ama biliyorum.anliyorum.seni inş. Tutunur sana bebegin dusmez hayirlisi olsun senin ve bebegin için.

arkadaslar bende doktordaydim bugün cok bekledik ama degdi yani. 8+2 olmadi gerekirken 8+4 cikti cok iyi dedi doktor bütün hastaliklarimda önceden gecirmis oldugum icin herseyi yapabilirsin dedi. insallah saglikli bebislerimiz olur arkadaslar dünde cok kusmustum doktor iyi dedi yani tam hamilelik böyle olur gibisinden cok mutluyum 1.9 cm olmus bebisimde

Selamin aleykum ben ozge 8 subat 2014 dogumlu bi kizim var daha 15 ayi doldurmadik yani ve dunden beri şok tayim hamileyim son adetim9 mart ama daha gec dollenmis olabilir dun idrarda cikti bigun keseyi gorduk kalp atisi duyulmadi cok az leke vatvar cok agir kaldirdim is yapmistim kizimdada vardi ayni leke. Hayirlisi 15 gun sonra gidicez yine. kizim 6 sene sonra tup bebek iptal edildigi ay oldu bu supriz oldioldu bi sene korundum gecen ay kistim vatvar diye bu ay dikkat etmemistik rabimin muzmuccizesi iste olcak oldumu oluvermis. Kizimi su5en kesmeye calisiyoruz simdi karmakarisigim daha hamile olmaya adapte olamadim bile nabicam diye dusunuyorum sadece allah kolaylik verir ins.

Hepinize hayirli olsun bizede ins.

Masallah aloahin mucixesi iste ne guzel birlikte buyurler inss allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins
Amin ins vakit bulabilirsem incelicem tanisiriz bol bol vakit nasil bilcam bilmiyorumda :) kizim zor bi cocuk nasil olcak bilmiyorum. Siz herkez kalp atisi duydumu merak ettim

oburlerı kucuk 9 buyuk 11 yasında ben 29a gırdım onlar bana yaklasmıyolar bılgısayarı ellerıne alınca bıtek yemek ıstıyolar onuda saolsun ablam yapıyo banada keyıf yapmak kalıyo
masallah 18 yasi.da anne.oldun demek :)

masallah kuzum ya benimki ile.aynilar :) sat 1 martti benim senin ?

Hayirli olsun cnm:)

masallah 18 yasi.da anne.oldun demek :)

masallah kuzum ya benimki ile.aynilar :) sat 1 martti benim senin ?
benim 26 subatti canim normal sata göre bugün 8+5 olmam gerekiyordu ama tam iki hafta önce bugün 6+2 idi bende bugün 8+2 olmasini beklerken 8+4 cikti cook güzell yine iki hafta sonraya randevu aldim insallah hersey yolunda gider

Amin ins vakit bulabilirsem incelicem tanisiriz bol bol vakit nasil bilcam bilmiyorumda :) kizim zor bi cocuk nasil olcak bilmiyorum. Siz herkez kalp atisi duydumu merak ettim
5- 6 haftaliklarin hepsi duymadi daha canim ama 8-9 haftaliklar duydu canim cok sukur kalp atislarini ins kolayca gecer hamilelik beni bu aralar bulantilR zorluyo hayirlisi bakalim

Ewet ben pazartesi gunu duydum kontrolde çok tuhaf bi o kadar güzel bi duygu insanin onu duyunca rahatliyo Rabbim hepimizinkini kucagimiza sağ salim saglikli almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…