2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
5- 6 haftaliklarin hepsi duymadi daha canim ama 8-9 haftaliklar duydu canim cok sukur kalp atislarini ins kolayca gecer hamilelik beni bu aralar bulantilR zorluyo hayirlisi bakalim

Saol canim ins ins kolay gecer emzirmeyi biraktirdi doktor cok kotuyum namaza kalktim bayildim sag olsun kaynvaldem yanimda yya o olmasaydi nabardim kuzum kucuk aglayip duruyorum (( tas gb oldu memelerim hangisini dusunucem bilmiyorum simdiden kalbim ikiye bolundu icin cok tuhhaf

Ewet ben pazartesi gunu duydum kontrolde çok tuhaf bi o kadar güzel bi duygu insanin onu duyunca rahatliyo Rabbim hepimizinkini kucagimiza sağ salim saglikli almayi nasip etsin.

Ilk bebegin mi canim benim kizim 6 sene sonra oldu kalp atisini yaklasik 10 / 15 kisiyle duydum ve cogu agliyodu :) esimde oyle bende :))) tahmin edebiliyorum ilk heycanini. Senelerce tedavi gordum en son tup bebek icin igneler vuruldum yumurtalar buyuddu en son bi catlatma ignesi vurulup yumurtalar toplancak ben gununu karistirdim o kadar emek bosa gitti ne agladim erken catladi yumurtalar iptal oldu o ay bi supriz kizim oldu iste herseyi mucize gbydi. Butun tup bebek bolumu asistanlar hemsireler gelip bakmisti mucize bebek diye kalp atisini dinlediler :)Her hafta doktordaydim ozluyodum bile :) bunda oyle olmam tecrubeli anne :))

son adet tarihim 23 mart ama bugün pazar günkü değere göre 5000 dlması gerekiyormuş oysa benimki 2880den 2600e düştü
canım ben 2 kez kımyasal gebelık geçirdim. kımyasalde deger hiç bu kadar yukselmeden düşüyo benım kımyasalın bırınde tahmını 180 digerinde 110u görmüştüm.
dr danış 2ye katlaması onemli ama kımyasal oldugunu sanmıyorum

merhaba kızlar bende bu aralar misafirlerimiz var cok yoruluyorum belim zorluyo beni allah yardımcımız olsun

Kizlar aranizda bulanti icin hap kullanan var mi?
Bende gunde bir tane dramamine kullaniyorum iyi geldimi anlamadim daha.. Ama cook sukur bulantim gecmesede yemek yiyebiliyorum. Bu sabah gecen iki gune gore ise harika hissediyorum.. İnsallah bole gider.
Beni enuyuz eden sey ise etrafimizdakilerin anlamamasi eeee hamilesin normal demesi.. Uc gun ac kaldi mi acaba onlar hic

Kızlar günaydın.
Birkaç günden beri devamlı sol kasığım ağrıyor sızlıyor üstüne yatamıyorum sanki ağırlık o yönde gibi.
akşam sağ tarafıma bastırıyorum ne ağrı ne sızı sanki içi boş bir yer var, ama sol tarafımın ağrısından duramıyorum.
Doktora gitmeme de daha çok var böyle olan var mı yada bunlar normalmi acaba???

günaydın kızlar,

midem çok kötü. aşırı bulantım olmasada göğsümde sürekli bir gaz var kendimi iğrenç hissetiriyor.. bugün kendime kahvaltı hazırladım, şimdi yanımda duruyor tepsi dokunamadım bile. kusma yok ama iğrenme ve kuru bulantı var

bu arada naneli şeker bulantıya çok iyi geliyor.

benim de sol ağrıyor. yani bilemiyorum senin durumunu. ben yeni gittim doktora bir sorun olsa söylerdi. kötü birşey olduğunu sanmıyorum sendekinin de

kızlar, midem çok hafif nadir yok diyecek kadar bulanıyor. hatta bulanmıyor diyebilirim.7.hafta sonunda 3-4 gün bulanmıştı sonra hep iyyim şükür. internette okudum. bulantı olması bebeginin sağlıklı oldugunu gösterirmiş. acaba ters giden bir şey mi var

limon yalıyorum naneli şeker yiyorum leblebi yiyorum yok yok yokk.. Allahım.. yardım et bize nolursun..
hakikaten sinirlerim çok bozuk laçkalaştım iyice

günaydın kızlar yine bulantılı bir güne merhaba dedim sabah sabah dün zencefil çayı içmiştim sanki biraz iyi geldi yine onu deniyim bari yoksa geçmez bugün

bendede var o agri allahim bicak saplaniyor sanki doktora sordum daha bebek orda olamazki dedi allah allah dedi (cok aciklayici demi :) 8 mayista kendi doktoruma gidecem randevum var o insallah mantikli bir cvp verir

Kızlar bende aranıza katıldım Rabbim sağlıkla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsin bulantısı olan arkadaşlarım benim doktorum bulantın olursa yarım kibrit kutusu peynirle yarım grisini ye bulantıya iyi gelir dedi benim simdilik yok bulantım; ilerleyen günler ne gösterir bilemiyorum

Günaydın kızlar benimde bazen oluyor bulantı bazen olmuyor gerçi kuru bulantı oluyor baya ama pek yemek yememi etkilemiyor sadece gazı çok birde bel ağrım benimde daha önce 2 düşük olunca dikkatli olmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…