5- 6 haftaliklarin hepsi duymadi daha canim ama 8-9 haftaliklar duydu canim cok sukur kalp atislarini ins kolayca gecer hamilelik beni bu aralar bulantilR zorluyo hayirlisi bakalim
Ewet ben pazartesi gunu duydum kontrolde çok tuhaf bi o kadar güzel bi duygu insanin onu duyunca rahatliyo Rabbim hepimizinkini kucagimiza sağ salim saglikli almayi nasip etsin.
canım ben 2 kez kımyasal gebelık geçirdim. kımyasalde deger hiç bu kadar yukselmeden düşüyo benım kımyasalın bırınde tahmını 180 digerinde 110u görmüştüm.son adet tarihim 23 mart ama bugün pazar günkü değere göre 5000 dlması gerekiyormuş oysa benimki 2880den 2600e düştü
Kizlar aranizda bulanti icin hap kullanan var mi?
ben kullanıyorum ama kesilmedi.. çok yoruldu vücudum.. sinirlerim bozuk.. Allah yardımcımız olsun..Kizlar aranizda bulanti icin hap kullanan var mi?
ben de uc tane metpamid kullaniyorum sen kac taneben kullanıyorum ama kesilmedi.. çok yoruldu vücudum.. sinirlerim bozuk.. Allah yardımcımız olsun..
Bende gunde bir tane dramamine kullaniyorum iyi geldimi anlamadim daha.. Ama cook sukur bulantim gecmesede yemek yiyebiliyorum. Bu sabah gecen iki gune gore ise harika hissediyorum.. İnsallah bole gider.Kizlar aranizda bulanti icin hap kullanan var mi?
bende de var misafir dun cok yoruldum ki bende dusuk tehlikesi var. Bugun de var misafir belim agriyor. Allah bebeklerimizi korusun ve bize de kolaylik versinmerhaba kızlar bende bu aralar misafirlerimiz var cok yoruluyorum belim zorluyo beni allah yardımcımız olsun
2 tane premesis.. ama hakikaten bitti vücudum tükendim iyiceben de uc tane metpamid kullaniyorum sen kac tane
Kızlar günaydın.
Birkaç günden beri devamlı sol kasığım ağrıyor sızlıyor üstüne yatamıyorum sanki ağırlık o yönde gibi.
akşam sağ tarafıma bastırıyorum ne ağrı ne sızı sanki içi boş bir yer var, ama sol tarafımın ağrısından duramıyorum.
Doktora gitmeme de daha çok var böyle olan var mı yada bunlar normalmi acaba???
bendede var o agri allahim bicak saplaniyor sanki doktora sordum daha bebek orda olamazki dedi allah allah dedi (cok aciklayici demi :) 8 mayista kendi doktoruma gidecem randevum var o insallah mantikli bir cvp verirKızlar günaydın.
Birkaç günden beri devamlı sol kasığım ağrıyor sızlıyor üstüne yatamıyorum sanki ağırlık o yönde gibi.
akşam sağ tarafıma bastırıyorum ne ağrı ne sızı sanki içi boş bir yer var, ama sol tarafımın ağrısından duramıyorum.
Doktora gitmeme de daha çok var böyle olan var mı yada bunlar normalmi acaba???
düşük tehliken varsa misafir kabul etmeseydin bnce canım, bebişden önemli mibende de var misafir dun cok yoruldum ki bende dusuk tehlikesi var. Bugun de var misafir belim agriyor. Allah bebeklerimizi korusun ve bize de kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?