Durup durtken kanama degilde burnumu sildigimde sabahlari azicik kan damlasi gelio ama cok az..Arkadaşlar benim ara ara azcık burnum kanıyor. Druma sordum olabilir dedi. İnternette de araştırdım, burun içi damarlar genişlediği için olabiliyormuş. Oğlumda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Aranızda yaşayan var mı ?
Bende de canım durup dururken değil burnumu sabah temizlerken 3-4 damla kadar hemen hemen geliyor.Durup durtken kanama degilde burnumu sildigimde sabahlari azicik kan damlasi gelio ama cok az..
benim de bulantım var ama öyle çok yedirmeyen tarzda değil.Bugun randevum vrdi. Dr a asiri bulantimdan va acligimdan bahsettim. Uc gundur hicbirsey yiyemedigimi ama dramamine ile simdi iyi oldugumu soyledigimde gayet net cvp geldi keske iyi olmasaydin. Cunku bulanti hamileleigin iyiye gittiginin isareti dedi. Yaniyiyebildigini ye yiyemedigin kalsin
dedi . İlaci birakayim mi dedim zararli mi yani birsey ama bulanti iyidir dedi.
Pazartesi gecesi acile gitmistik 7 haftalik kalp atisi henuz yok denilmisti baska bi hastane. Burada ise 5-6haftalik dedi.
Bende de canım durup dururken değil burnumu sabah temizlerken 3-4 damla kadar hemen hemen geliyor.
Saol cnm paylaşım için benimde çok öksürüğüm var bende korkuyorum bişide yiyemiyorum zar zor peynir kaşar ekmek falan sadece Allah hepimizin yardımcısı olsunHamilelikte öksürük bebeğe zarar verir mi ?
Öncelikle gebelikte şiddetli, kuru öksürüğün ve karın bölgesinde yarattığı baskının anne karnındaki bebeğe her hangi bir zararı olmaz çünkü rahim içindeki suyun koruyucu özelliği yastık özelliği göstererek bebeği korur.
ben çok öksürüyorum belki benim gibi tedirgin olanlar vardır diye paylaşıyorum kızlar
Bende sabah kalktigimda peceteye sildigimde anliyorum gece uykuda kanadigini bendede var canm o durum.Arkadaşlar benim ara ara azcık burnum kanıyor. Druma sordum olabilir dedi. İnternette de araştırdım, burun içi damarlar genişlediği için olabiliyormuş. Oğlumda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Aranızda yaşayan var mı ?
İyi bari canım yanlız değilmişim. Akşamdan beri baş ağrısı var, genelde baş ağrısından sonra oluyor.Bende sabah kalktigimda peceteye sildigimde anliyorum gece uykuda kanadigini bendede var canm o durum.
Bende de öyle ya baş agrisi bir basliyor sanki migren tutmus gibi.Her hafta yeni sikayetlerimiz ekleniyor Allah yardimcimiz olsun çok zorİyi bari canım yanlız değilmişim. Akşamdan beri baş ağrısı var, genelde baş ağrısından sonra oluyor.
Ben bakkalara filan ugrayamiyorum ama esime bi soylim baksin madem varsa yeriz :) yesil erik te istiyorum zatenbende almanya dayim canim burdaki türk bakkalina gelmisti ama türkiyeden degil baska ülkeden gelmis cok büyük ve tadida cok güzeldiiii sende bak ben burda heryerde görüyorum tabi bilmiyorum icleri nasil ama aldigim cok iyiydi
Günaydinnn masallah masallahgünaydınnn güzel annelerrrr
bugün 9 haftalık oldu benim cülükler teyzeleriiii
zaman hiç geçmiyor gibi gelsede aslında geçiyor ben öğreneli 5 hafta olmuş mesela
burun kanaması sabahları bende de oluyor
iki taraflı kramplarım var birde iğrenç bi mide bulantısı tiksinme yeri geliyor kocamdan bile tiksiniyorum kendine demiyom alınmasın diye ama elimde değil halbuki tertemiz adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?