birde istanbulda olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ben şuan afiyet hastanesi ümraniyeye gidiyorum ama Kadıköy florance olarak değişitricem , afiyetteki dr.şeker yüklemesi şart dedi ama benim arkadaşlarım yaptırmadı floranceta bende yaptırmak istemiyorum
ben vücudumda cok şişlik hissediyorum adet öncesi olur ya sizdede varmı
Evet bende de çok varben vücudumda cok şişlik hissediyorum adet öncesi olur ya sizdede varmı
bu ikinci olcak ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum 5 sene geçti onda 9 kilo almıştım ama bunda çok alçak gibi hissediyorumEvet canm bende öyleyim :/
Sordum ben cnm ilk üç ayda kilo almak normalmis hormonlar deisti gi içinn. 7+6 oldum ilk ogrendigimde 64 kiloydum şimdi 67 olmuşum inşallah çok kilo almambu ikinci olcak ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum 5 sene geçti onda 9 kilo almıştım ama bunda çok alçak gibi hissediyorum
canım benim doktorum şimdilik ilişki yok dedi daha bebişlerimiz çok minicik bence de rahat durmak en iyisiselam herkese. ben de inşallah aralık ayı annesi olacağım.8, haftamın içindeyim. Biraz özel bi soru olacak ama doktorum bu konuda beni aydınlatmadı sormaya da çekindim. İlişki konusunda bi kısıtlamanız var mı hamilelik öncesi gibi normal mi davranıyorsunuz?
rica ederim canım.öksürük için bal limon zencefil karışımı yapabilirsinç öksürüğün bitene kadar günde 2 çay kaşığı tüketebilirsinSaol cnm paylaşım için benimde çok öksürüğüm var bende korkuyorum bişide yiyemiyorum zar zor peynir kaşar ekmek falan sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ewet ilk canim insan bi tuaf oluyor kalp atisini duyunca dünyanın en güzel.sesi sanirim :)Saol canim ins ins kolay gecer emzirmeyi biraktirdi doktor cok kotuyum namaza kalktim bayildim sag olsun kaynvaldem yanimda yya o olmasaydi nabardim kuzum kucuk aglayip duruyorum(( tas gb oldu memelerim hangisini dusunucem bilmiyorum simdiden kalbim ikiye bolundu icin cok tuhhaf
Ilk bebegin mi canim benim kizim 6 sene sonra oldu kalp atisini yaklasik 10 / 15 kisiyle duydum ve cogu agliyodu :) esimde oyle bende :))) tahmin edebiliyorum ilk heycanini. Senelerce tedavi gordum en son tup bebek icin igneler vuruldum yumurtalar buyuddu en son bi catlatma ignesi vurulup yumurtalar toplancak ben gununu karistirdim o kadar emek bosa gitti ne agladim erken catladi yumurtalar iptal oldu o ay bi supriz kizim oldu iste herseyi mucize gbydi. Butun tup bebek bolumu asistanlar hemsireler gelip bakmisti mucize bebek diye kalp atisini dinlediler :)Her hafta doktordaydim ozluyodum bile :) bunda oyle olmam tecrubeli anne :))
benim doktorum bilgilendirmedi ama kanama düşük vs.. tehlikesi yoksa olabilir diye biliyorum. ben ara vermedimcanım benim doktorum şimdilik ilişki yok dedi daha bebişlerimiz çok minicik bence de rahat durmak en iyisi
folidoce u kaç adet içiyorsun günde?kızlar birde dr.bana progestana 3 ay bitene kadar devam dedi + folidoce içiyorum birde 3.ayda bekliyorum kontrole dedi ve bir dolu test istedi sizdende istedimi
Benim sol kasigimda agri var bi girip bi cikiyo çok şiddetli değil.ama ben doktoruma sordum normal agrilar batmalarda olur dedi rahim genişlediği için oluyormuş.bendede var o agri allahim bicak saplaniyor sanki doktora sordum daha bebek orda olamazki dedi allah allah dedi (cok aciklayici demi :) 8 mayista kendi doktoruma gidecem randevum var o insallah mantikli bir cvp verir
Ya aslinda agrisa korkuyoruz agrimasa korkuyoruz bir sorunmu var diye :)Benim sol kasigimda agri var bi girip bi cikiyo çok şiddetli değil.ama ben doktoruma sordum normal agrilar batmalarda olur dedi rahim genişlediği için oluyormuş.
ikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhaldekızlarr merhaba dun doktora gıttım.kalp atısı ıcın .doktor karından baktı kalp atısı gorunuyor dedı ben duymak ıstıyorum dedım.duydugumda aglamaklı oldum :) tabı bu durumda karın kaslarım sertlestı doktorda sen rahat durmıcaksın bukadar yeter dedı kaldırdı benı masadan belkı sadece 5 sn. duydum ama olsun duydummm :) 6+3 gunlukmus.ve 6 mm hersey normal dedı.10 gun once gebelıkte rutın yapılan testler ıcın 6 tup kan ve ıdrar vermıstım.temız gayet ıyı dedı. bır ay sonra kontrole gel dedı 2 lı test ıcın benı gereklı doktora yonlendırdı ama devlet hastanesı oldugu ıcın ıkı ay yer yok dedı..2 lı test ıcın cok erken degılmııı?
aman dikkat bn 76 ile kaldım şimdi 74üm zaten doktor az kilo ver dedi isteyerek vermedim ama iyiym ilk 3 4 ay çok kilo almak gerekmiyormuş bn üstüne verdm çok mutluyum:)Sordum ben cnm ilk üç ayda kilo almak normalmis hormonlar deisti gi içinn. 7+6 oldum ilk ogrendigimde 64 kiloydum şimdi 67 olmuşum inşallah çok kilo almam
1 tane canmfolidoce u kaç adet içiyorsun günde?
bende 2.5 kilo vermisim doktor normal dedi. ilk zamanlar verirsin sonra birden almaya baslarsin dedi insallah cok kilo almayizSordum ben cnm ilk üç ayda kilo almak normalmis hormonlar deisti gi içinn. 7+6 oldum ilk ogrendigimde 64 kiloydum şimdi 67 olmuşum inşallah çok kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?