2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar meraba mide bulantisi tam gaz devam ediyor kandil simidi almistik kandil gunu buzdolabinda koymustum mideme iyibgeliyo gibi kizlar tabi simdi pastanede fakan olmayabilir ama evde yaptigimiz kucuk simitlerin icine mahlep koyupda yapabiliriz bi deneyin derim en azindan tok tutuyo

Günaydn kizlar, ben bugun 8+2 yim. Benim de.midem direk bulanmiyor. Butun gun bir rahatsizlik hissediyorum sangi gaz var gibi degisik birsey. Dun ilk defa istifra ettim o da yanlislikla oldum dis fircalarken hep dilimi fircalarim ben ama.artik fircalamamam Gerrkiyor sanirim.
gunde uc kez nausema diye birsey iciyorm b 12 vitamini. ama ablam da anlatir hep midesinkuru bulanmis hic kusmamis hamileyken. Yani.sorun yoktur sanirim. halsizlik zaten adama yetiyor

Canm bende camlica erdem hastanesine gidiyorum şeker yüklemesini yaptircam ben

bu ikinci olcak ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum 5 sene geçti onda 9 kilo almıştım ama bunda çok alçak gibi hissediyorum
Sordum ben cnm ilk üç ayda kilo almak normalmis hormonlar deisti gi içinn. 7+6 oldum ilk ogrendigimde 64 kiloydum şimdi 67 olmuşum inşallah çok kilo almam

canım benim doktorum şimdilik ilişki yok dedi daha bebişlerimiz çok minicik bence de rahat durmak en iyisi

Saol cnm paylaşım için benimde çok öksürüğüm var bende korkuyorum bişide yiyemiyorum zar zor peynir kaşar ekmek falan sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun
rica ederim canım.öksürük için bal limon zencefil karışımı yapabilirsinç öksürüğün bitene kadar günde 2 çay kaşığı tüketebilirsin

E
Ewet ilk canim insan bi tuaf oluyor kalp atisini duyunca dünyanın en güzel.sesi sanirim :)

bendede var o agri allahim bicak saplaniyor sanki doktora sordum daha bebek orda olamazki dedi allah allah dedi (cok aciklayici demi :) 8 mayista kendi doktoruma gidecem randevum var o insallah mantikli bir cvp verir
Benim sol kasigimda agri var bi girip bi cikiyo çok şiddetli değil.ama ben doktoruma sordum normal agrilar batmalarda olur dedi rahim genişlediği için oluyormuş.

kızlarr merhaba dun doktora gıttım.kalp atısı ıcın .doktor karından baktı kalp atısı gorunuyor dedı ben duymak ıstıyorum dedım.duydugumda aglamaklı oldum :) tabı bu durumda karın kaslarım sertlestı doktorda sen rahat durmıcaksın bukadar yeter dedı kaldırdı benı masadan belkı sadece 5 sn. duydum ama olsun duydummm :) 6+3 gunlukmus.ve 6 mm hersey normal dedı.10 gun once gebelıkte rutın yapılan testler ıcın 6 tup kan ve ıdrar vermıstım.temız gayet ıyı dedı. bır ay sonra kontrole gel dedı 2 lı test ıcın benı gereklı doktora yonlendırdı ama devlet hastanesı oldugu ıcın ıkı ay yer yok dedı..2 lı test ıcın cok erken degılmııı?

ikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhalde

Sordum ben cnm ilk üç ayda kilo almak normalmis hormonlar deisti gi içinn. 7+6 oldum ilk ogrendigimde 64 kiloydum şimdi 67 olmuşum inşallah çok kilo almam
aman dikkat bn 76 ile kaldım şimdi 74üm zaten doktor az kilo ver dedi isteyerek vermedim ama iyiym ilk 3 4 ay çok kilo almak gerekmiyormuş bn üstüne verdm çok mutluyum:)

bende 2.5 kilo vermisim doktor normal dedi. ilk zamanlar verirsin sonra birden almaya baslarsin dedi insallah cok kilo almayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…