2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aman dikkat bn 76 ile kaldım şimdi 74üm zaten doktor az kilo ver dedi isteyerek vermedim ama iyiym ilk 3 4 ay çok kilo almak gerekmiyormuş bn üstüne verdm çok mutluyum:)
Cnm heralde bende kilo vericem çünkü yemekle hiç alakam yok bakalım cumartesi kontrole gidince tartilcam:)

ikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhalde
anladım canım ne bılıyım doktoru ıstedıgı herse yı yaptırmam gerekıyormus gıbı hıssedıyorum bırde 6 haftalık bebek ıcn bu test cok erken degılm ben anlamadım.

anladım canım ne bılıyım doktoru ıstedıgı herse yı yaptırmam gerekıyormus gıbı hıssedıyorum bırde 6 haftalık bebek ıcn bu test cok erken degılm ben anlamadım.
ikili teste down sendromu ile alakalı bnde tam bilmiyorum ama ben yaptırmayacağım dediğim gibi 11.haftadan snra bakılıyor ikili teste

Tatlım ben de ilk randevuda doktoruma sordum sıkıntı yok dedi:) ve elhamdülillah bir sıkıntı yaşamadık. lekeleme olur falan diye korkuyorum her sefer ama olmadı, olmaz da inşallah. tabi riskli gebeliklerde falan sorunmuş bu. ama bir sıkıntı yaşamadıysan şimdiye kadar mutluluk hormonu arttığından bebeğe iyi geldiğini söyleyenler bile var

benim de haftada 1 2 kez kanıyor canım. ama çok hafif. normalmiş, biz de araştırmıştık

ikili teste down sendromu ile alakalı bnde tam bilmiyorum ama ben yaptırmayacağım dediğim gibi 11.haftadan snra bakılıyor ikili teste
arkadasım ben sımdı netten arastırdım aslında dedıgın gıbı ılerde bunun 3lu ve 4 lu testlerıde yapılıcakmıs aslında hepsınde aynı seyden bahsedıyor sankı ve herzamn hata payı vardır 100de 100 sonuc degıldır falan dıyor allah saglık versın bebıslerımıze

Kizlar aranizda kan uyusmazligi olan varmi benim gibi ilk tahlilde sikinti yok cikti bizde ama duydumki otesti her ay yaptirmaliymsiiz dogrumu ?

Bu doktor nasil bir doktormus cok merak ettim. Herkeste bulanti olmuyor ki? Bulantisi olmayanlarin bebegi iyi degil mi yani ne alakasi var. hatta arastirin bulanti sadece hamilelerin yarisinda olan bisey. Bebegin sagligiyla da hicbir alakasi yok.

işte aynen öyle zaten bilsemde bebeğimi aldırmayacağım hiç yaptırıp kafaya takmak istemiyorum rabbim sağlık versin hepsine

canım sen nerelisin :) bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye? benim eşim antepli de aynen onlar gibi konuşmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…