inşallah ya duba gibi oldum zaten 64 ile evlendim haziranda 10 ayda 10 kilo aldım hailelikteki kilolrdn çok korkuyorumbende 2.5 kilo vermisim doktor normal dedi. ilk zamanlar verirsin sonra birden almaya baslarsin dedi insallah cok kilo almayiz
ben 55 le evlenmistim 3 ayda aldim o 10 kiloyu off sonra 5 kilo daha ala Allah tan orantisiz degilim o rahatlatiyor biraz icimiinşallah ya duba gibi oldum zaten 64 ile evlendim haziranda 10 ayda 10 kilo aldım hailelikteki kilolrdn çok korkuyorum
aynen benimde boyum var kimse çok çakmıyor 74 olduğumu :)ben 55 le evlenmistim 3 ayda aldim o 10 kiloyu off sonra 5 kilo daha ala Allah tan orantisiz degilim o rahatlatiyor biraz icimi
Cnm heralde bende kilo vericem çünkü yemekle hiç alakam yok bakalım cumartesi kontrole gidince tartilcam:)aman dikkat bn 76 ile kaldım şimdi 74üm zaten doktor az kilo ver dedi isteyerek vermedim ama iyiym ilk 3 4 ay çok kilo almak gerekmiyormuş bn üstüne verdm çok mutluyum:)
Cnm bende 8 haziranda evlendim :)inşallah ya duba gibi oldum zaten 64 ile evlendim haziranda 10 ayda 10 kilo aldım hailelikteki kilolrdn çok korkuyorum
anladım canım ne bılıyım doktoru ıstedıgı herse yı yaptırmam gerekıyormus gıbı hıssedıyorum bırde 6 haftalık bebek ıcn bu test cok erken degılm ben anlamadım.ikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhalde
aa ne güzel bnmde 8 haziran :):)Cnm bende 8 haziranda evlendim :)
ikili teste down sendromu ile alakalı bnde tam bilmiyorum ama ben yaptırmayacağım dediğim gibi 11.haftadan snra bakılıyor ikili testeanladım canım ne bılıyım doktoru ıstedıgı herse yı yaptırmam gerekıyormus gıbı hıssedıyorum bırde 6 haftalık bebek ıcn bu test cok erken degılm ben anlamadım.
selam herkese. ben de inşallah aralık ayı annesi olacağım.8, haftamın içindeyim. Biraz özel bi soru olacak ama doktorum bu konuda beni aydınlatmadı sormaya da çekindim. İlişki konusunda bi kısıtlamanız var mı hamilelik öncesi gibi normal mi davranıyorsunuz?
Arkadaşlar benim ara ara azcık burnum kanıyor. Druma sordum olabilir dedi. İnternette de araştırdım, burun içi damarlar genişlediği için olabiliyormuş. Oğlumda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Aranızda yaşayan var mı ?
arkadasım ben sımdı netten arastırdım aslında dedıgın gıbı ılerde bunun 3lu ve 4 lu testlerıde yapılıcakmıs aslında hepsınde aynı seyden bahsedıyor sankı ve herzamn hata payı vardır 100de 100 sonuc degıldır falan dıyor allah saglık versın bebıslerımızeikili teste down sendromu ile alakalı bnde tam bilmiyorum ama ben yaptırmayacağım dediğim gibi 11.haftadan snra bakılıyor ikili teste
Neden yaptirmak istemiyorsunikili teste down sendromu ile alakalı bnde tam bilmiyorum ama ben yaptırmayacağım dediğim gibi 11.haftadan snra bakılıyor ikili teste
Bugun randevum vrdi. Dr a asiri bulantimdan va acligimdan bahsettim. Uc gundur hicbirsey yiyemedigimi ama dramamine ile simdi iyi oldugumu soyledigimde gayet net cvp geldi keske iyi olmasaydin. Cunku bulanti hamileleigin iyiye gittiginin isareti dedi. Yaniyiyebildigini ye yiyemedigin kalsin
dedi . İlaci birakayim mi dedim zararli mi yani birsey ama bulanti iyidir dedi.
Pazartesi gecesi acile gitmistik 7 haftalik kalp atisi henuz yok denilmisti baska bi hastane. Burada ise 5-6haftalik dedi.
işte aynen öyle zaten bilsemde bebeğimi aldırmayacağım hiç yaptırıp kafaya takmak istemiyorum rabbim sağlık versin hepsinearkadasım ben sımdı netten arastırdım aslında dedıgın gıbı ılerde bunun 3lu ve 4 lu testlerıde yapılıcakmıs aslında hepsınde aynı seyden bahsedıyor sankı ve herzamn hata payı vardır 100de 100 sonuc degıldır falan dıyor allah saglık versın bebıslerımıze
Evet cnm kaç haftalık seninkiaa ne güzel bnmde 8 haziran :):)
kilolara dikkat edicez inşallah nabalım:)
yani sonucu ne olursa olsun bebeğimim aldırmayacağımı biliyorum onun stresine girmek istemiyorum :)Canim
Neden yaptirmak istemiyorsun
8+5 sat 26 şubatEvet cnm kaç haftalık seninki
günaydınnn güzel annelerrrr
bugün 9 haftalık oldu benim cülükler teyzeleriiii
zaman hiç geçmiyor gibi gelsede aslında geçiyor ben öğreneli 5 hafta olmuş mesela
burun kanaması sabahları bende de oluyor
iki taraflı kramplarım var birde iğrenç bi mide bulantısı tiksinme yeri geliyor kocamdan bile tiksiniyorum kendine demiyom alınmasın diye ama elimde değil halbuki tertemiz adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?