Bende ayniyim canm bi gun iyi oteki gunler kotu.kotu.o sari dedigin safra suyu canm oyle kotu oldugunda acile git serum taksnlar ben gecen hafta oyleydm coj zor gercekten insallah 3.ayimiz da bulantilarimiz biter yoksa bu sekilde cok yipranirz.benim bide 6.hhaftadan beri kahverengi lekelenmem devam ediyo progestana devam hic kesilmicekmi acababugün 3. kez cikardim herseferinde daha da berbatlasiyor. hicbirsey yiyemedigim icin ilk birsey cikmamisti daha sonra sapsari renk aci tadi olan su cikti ne bilmiyorum ama hicbisi yiyemiyorum ve bu yüzden sürekli midem bulaniyor
insallah kesilir canim. bence belki 3. aydan sonra da kesilebilir. benim kanamam olmadi hic ama az önce wc gittim idrarimik icinde o kadar cok tortu vardi ki ne ne degil anlayamadim iki hafta sonraki randevumda doktor günün ilk idrarini istedi acaba birseyden mi süphelendi bugünde o tortulari görünce ilk kez gördüm kafam karistiBende ayniyim canm bi gun iyi oteki gunler kotu.kotu.o sari dedigin safra suyu canm oyle kotu oldugunda acile git serum taksnlar ben gecen hafta oyleydm coj zor gercekten insallah 3.ayimiz da bulantilarimiz biter yoksa bu sekilde cok yipranirz.benim bide 6.hhaftadan beri kahverengi lekelenmem devam ediyo progestana devam hic kesilmicekmi acaba
Cnm adanaliyim ama kiliste iki yil gorev yaptim antep sivesine benzemesi normal ☺canım sen nerelisin :) bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye? benim eşim antepli de aynen onlar gibi konuşmuşsun
E
Ewet ilk canim insan bi tuaf oluyor kalp atisini duyunca dünyanın en güzel.sesi sanirim :)
Saol canm iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin iyisin insallah.ara ara girip bakıyorum hepinizin iyi olmasına çok sevindim arkadaşlar..
Bu doktor nasil bir doktormus cok merak ettim. Herkeste bulanti olmuyor ki? Bulantisi olmayanlarin bebegi iyi degil mi yani ne alakasi var. hatta arastirin bulanti sadece hamilelerin yarisinda olan bisey. Bebegin sagligiyla da hicbir alakasi yok.
kesinlikle katılıyorum.insanlar çok saçmalıyor bazen.çok saçma.bulantının ne alakası var.bence hamileleri rahatlatmak için söylenmiş bir yalan.haline şükretsin diye uydurulmuş bir şey.benim de hiç bulantım olmadı.hamilelikten önce nasılsam şimdi de aynıyım maşallah.bebeğim de çok şükür sağlıklı.bulantısı olup da çocuğunu düşüren çok insan tanıyorum.bulantısı olmayıp çok sağlıklı hamilelik geçireni de.kendilerini rahatlatmak için bulantısı olmayanların kafasını karıştırmanın hiç bir alemi yok.çok hassas olan ve tecrübesiz hamile arkadaşlar var.onların içine kurt düşürmek günah bence.bi de doktor dedi,yapılan araştırmalar diye anlatıyorlar...
bu bulantı çok pis bişey arkadaşlar olmayanlar endişelenmek yerine bunun için kendini şanslı saymalılar. bebeğin sağlığıyla bi alakası olduğuna bende inanmıyorum vücudun değişen hormonlara verdiği tepki bu kimisininki şiddetli tepki veriyo kimisinki de hissedilmeyecek kadar az. keşke benimki de bu kadar tepki vermeseydi sabahtan beri bi anım bile yok midem bulanmadan geçen
Saol canm iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin iyisin insallah.
Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştımbu ikinci olcak ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum 5 sene geçti onda 9 kilo almıştım ama bunda çok alçak gibi hissediyorum
Hayirli olsun canim Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bilirim sutten cocuk kesmek cok zor hele asiri bagimliysa ALLAH yardimcin olsun INSALLAH kolaylikla atlatirsiniz :))))Saol canim ins ins kolay gecer emzirmeyi biraktirdi doktor cok kotuyum namaza kalktim bayildim sag olsun kaynvaldem yanimda yya o olmasaydi nabardim kuzum kucuk aglayip duruyorum(( tas gb oldu memelerim hangisini dusunucem bilmiyorum simdiden kalbim ikiye bolundu icin cok tuhhaf
Ilk bebegin mi canim benim kizim 6 sene sonra oldu kalp atisini yaklasik 10 / 15 kisiyle duydum ve cogu agliyodu :) esimde oyle bende :))) tahmin edebiliyorum ilk heycanini. Senelerce tedavi gordum en son tup bebek icin igneler vuruldum yumurtalar buyuddu en son bi catlatma ignesi vurulup yumurtalar toplancak ben gununu karistirdim o kadar emek bosa gitti ne agladim erken catladi yumurtalar iptal oldu o ay bi supriz kizim oldu iste herseyi mucize gbydi. Butun tup bebek bolumu asistanlar hemsireler gelip bakmisti mucize bebek diye kalp atisini dinlediler :)Her hafta doktordaydim ozluyodum bile :) bunda oyle olmam tecrubeli anne :))
Gecmis olsun canim ben 2 gun cektim gercekten cok zor ALLAH yardimciniz olsunbu bulantı çok pis bişey arkadaşlar olmayanlar endişelenmek yerine bunun için kendini şanslı saymalılar. bebeğin sağlığıyla bi alakası olduğuna bende inanmıyorum vücudun değişen hormonlara verdiği tepki bu kimisininki şiddetli tepki veriyo kimisinki de hissedilmeyecek kadar az. keşke benimki de bu kadar tepki vermeseydi sabahtan beri bi anım bile yok midem bulanmadan geçen
Oooo ne guzel canim sirrini verirmisin bana ben kizimda 9 kilo almistim emzirirken fazlasiyla aldim veremeden yeniden hamile kaldim =)Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştım
Gerçi 1 yaşına gelene kadar fazlasıyla gitmişti hepsi.
Evet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok taalp atıslarını duyan anneler.doktor sızı 2lı teste yonlendrdımı?
Sırrı 5 buçuk aylıkken emekliyen, 9 aylıkken de yürüyen oğlumOooo ne guzel canim sirrini verirmisin bana ben kizimda 9 kilo almistim emzirirken fazlasiyla aldim veremeden yeniden hamile kaldim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?