2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhabalar bebiş bekleyen anne adayları bugun nasılsınız...
Benimde bazen ara ara sağ kasığım sol kasığım ağrılar oluyor bende dr.uma sorduğumda normal o ağrılar rahim büyüyor demişti...
Satım 24/02/2015 ama dr. söylediği bebeğin boyutuna 16/04/2015 de dr. gittiğimde 7 mm boyut normal kalp atışları normal demişti 6+5 gündü şimdi 8+5 günlüğüm 3 gün oynuyor oda geç döllenme herhalde haftaya salı günü devlet hastanesine gidecem hemencik gelsinde gitsem diyorum ... nasıl gidiyor durum diye merak ediyorum bakalım...

bugün 3. kez cikardim herseferinde daha da berbatlasiyor. hicbirsey yiyemedigim icin ilk birsey cikmamisti daha sonra sapsari renk aci tadi olan su cikti ne bilmiyorum ama hicbisi yiyemiyorum ve bu yüzden sürekli midem bulaniyor
Bende ayniyim canm bi gun iyi oteki gunler kotu.kotu.o sari dedigin safra suyu canm oyle kotu oldugunda acile git serum taksnlar ben gecen hafta oyleydm coj zor gercekten insallah 3.ayimiz da bulantilarimiz biter yoksa bu sekilde cok yipranirz.benim bide 6.hhaftadan beri kahverengi lekelenmem devam ediyo progestana devam hic kesilmicekmi acaba

insallah kesilir canim. bence belki 3. aydan sonra da kesilebilir. benim kanamam olmadi hic ama az önce wc gittim idrarimik icinde o kadar cok tortu vardi ki ne ne degil anlayamadim iki hafta sonraki randevumda doktor günün ilk idrarini istedi acaba birseyden mi süphelendi bugünde o tortulari görünce ilk kez gördüm kafam karisti

Bu doktor nasil bir doktormus cok merak ettim. Herkeste bulanti olmuyor ki? Bulantisi olmayanlarin bebegi iyi degil mi yani ne alakasi var. hatta arastirin bulanti sadece hamilelerin yarisinda olan bisey. Bebegin sagligiyla da hicbir alakasi yok.

kesinlikle katılıyorum.insanlar çok saçmalıyor bazen.çok saçma.bulantının ne alakası var.bence hamileleri rahatlatmak için söylenmiş bir yalan.haline şükretsin diye uydurulmuş bir şey.benim de hiç bulantım olmadı.hamilelikten önce nasılsam şimdi de aynıyım maşallah.bebeğim de çok şükür sağlıklı.bulantısı olup da çocuğunu düşüren çok insan tanıyorum.bulantısı olmayıp çok sağlıklı hamilelik geçireni de.kendilerini rahatlatmak için bulantısı olmayanların kafasını karıştırmanın hiç bir alemi yok.çok hassas olan ve tecrübesiz hamile arkadaşlar var.onların içine kurt düşürmek günah bence.bi de doktor dedi,yapılan araştırmalar diye anlatıyorlar...

bu bulantı çok pis bişey arkadaşlar olmayanlar endişelenmek yerine bunun için kendini şanslı saymalılar. bebeğin sağlığıyla bi alakası olduğuna bende inanmıyorum vücudun değişen hormonlara verdiği tepki bu kimisininki şiddetli tepki veriyo kimisinki de hissedilmeyecek kadar az. keşke benimki de bu kadar tepki vermeseydi sabahtan beri bi anım bile yok midem bulanmadan geçen

evet kendilerini şanslı görmeli.ama çok yeni tecrübe edinmeye başlayan gebeler var.onların içine kurt düşüyor bulanmıyor sıkıntı mı var diye.Allah yardımcın olsun arkadaşım az kaldı geçmesine.

Merhaba kizlarrr nasilsiniz nasil geciyo hamileliginiz umarim hepiniz iyisinizdir sizi. Sık sık takip edemiyom 2 tane cocuk la vakit bulamiyorum benim halsizligim gecmisti ama yeniden geri basladi poooofff niye acaba cok sukur bulanti falan yok..

bu ikinci olcak ama ilkinden hiçbirşey hatırlamıyorum 5 sene geçti onda 9 kilo almıştım ama bunda çok alçak gibi hissediyorum
Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştım
Gerçi 1 yaşına gelene kadar fazlasıyla gitmişti hepsi.

Hayirli olsun canim Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bilirim sutten cocuk kesmek cok zor hele asiri bagimliysa ALLAH yardimcin olsun INSALLAH kolaylikla atlatirsiniz :))))

Gecmis olsun canim ben 2 gun cektim gercekten cok zor ALLAH yardimciniz olsun

kızlar benım hamılelık takvımıme bakarmıısnız lutfen benım bebegım 6+4 ama orda 8 haftalık dıyor neden olabılır

Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştım
Gerçi 1 yaşına gelene kadar fazlasıyla gitmişti hepsi.
Oooo ne guzel canim sirrini verirmisin bana ben kizimda 9 kilo almistim emzirirken fazlasiyla aldim veremeden yeniden hamile kaldim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…