ben yaptırmayı düşünmüyorum bununla ilgili bir çok yazı okudum KK'da da birçok anne paylaşım yapmış kesin bir sonuç vermiyor ve sizi 3 ve 4lü testlere yönlendiriyorlar pozitif olan çoğu kişinin çoğu sağlıklı bebek dünyay getirmişEvet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok ta
arastırdım bır sure sonra 3lu ve 4 test yapılııyormu soda aynı seye yarıyor ve hıcbırının 100/100 garantısı yok yanılma payı mevcutmus bende bılemedım.Evet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok ta
Bende oglumda 14 kg almıştım doğumdan sonra gitti lohusalikta sut diye diye geçirdiler :) aldım bende veremeden hamile kaldım uumarım bunda farklı olur :)Oooo ne guzel canim sirrini verirmisin bana ben kizimda 9 kilo almistim emzirirken fazlasiyla aldim veremeden yeniden hamile kaldim =)
Amin hepimizinkini .Rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin
Bizisoylemedi ama 25mayista bifaha gitcem ben kontrole belki ozamn bisiler soylerkalp atıslarını duyan anneler.doktor sızı 2lı teste yonlendrdımı?
Muhtemel doğacak tarihi yanlış girmissindirkızlar benım hamılelık takvımıme bakarmıısnız lutfen benım bebegım 6+4 ama orda 8 haftalık dıyor neden olabılır
Bencede hamileligi sıkıntılı geçenleri rahatlatmak için söylenen bir cümle. maşallah ben 9. haftaya giricem hiç bulantim yok, üzülüp endişe mi etmeliyim.kesinlikle katılıyorum.insanlar çok saçmalıyor bazen.çok saçma.bulantının ne alakası var.bence hamileleri rahatlatmak için söylenmiş bir yalan.haline şükretsin diye uydurulmuş bir şey.benim de hiç bulantım olmadı.hamilelikten önce nasılsam şimdi de aynıyım maşallah.bebeğim de çok şükür sağlıklı.bulantısı olup da çocuğunu düşüren çok insan tanıyorum.bulantısı olmayıp çok sağlıklı hamilelik geçireni de.kendilerini rahatlatmak için bulantısı olmayanların kafasını karıştırmanın hiç bir alemi yok.çok hassas olan ve tecrübesiz hamile arkadaşlar var.onların içine kurt düşürmek günah bence.bi de doktor dedi,yapılan araştırmalar diye anlatıyorlar...
Bencede hamileligi sıkıntılı geçenleri rahatlatmak için söylenen bir cümle. maşallah ben 9. haftaya giricem hiç bulantim yok, üzülüp endişe mi etmeliyim.
yoo sat 8 mart dogum tarıhı 14 aralık ama heralde 8 marttan saydı ama bır hafta adet gormustummMuhtemel doğacak tarihi yanlış girmissindir
kızlar 6+4 olduk kalp atısımızı da duydum elhamdurıllah 6 mm hersey noprmal.artık aılelerımıze soylemelımıyım cokk tedırgınım nazar degr dıye cok korkuyorum kendıu annem bıle bılmıyorum zaten bana da cok kızıcak ne dersınızz.
Kızlar sizde kahverengi lekelenme veya kanama hiç oldumu bende lekelenmeler ve sonra kanamaya döndü sonra tekrar kahverengi lekelenmelere döndü Dr ilaç verdim ama hala devam ediyor normal mi? Bide benim hıc midem bulanmıyor cok şanslıyım sanırım :)
bende bılmıyorum keseyı goreyım aman net olsun kalp atıslarını duyayım derkenBen pozitif testi gordugum an soyledim ya nasil dayaniyosunuz bilmem :)
Doktora git canım bir yakınımdada böyle olmuşdu 4-5 yıl önce doktor birşey vermişti sonra geçtiArkadaslar benim de 3haftadir lekelenmem devam ediyor 3kerede kanamam oldu ne olacak Boyle bilmiyorum ilaci kullaniyorum 7+2yiz bebegim iyi cok sukur ama kesede sekil bozuklugu var dedi riskli biseymi dokrorumdatam olarak birsey soylemiyorum istirahat ediyorum Boyle bisey duydunuz mu
Amin canım hayırlı olsun bebişin30 martta adet gördüm. dun yaptigim test sonucunda 2çizgi gördüm allahima çok şükür hamileyim daha eşime söylemedim ve çok heycanliyim arada mide buluntilarim oluyor allah tüm anne adaylari yardim etsin isteyipte olmayanlara sabir versn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?