2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok ta
ben yaptırmayı düşünmüyorum bununla ilgili bir çok yazı okudum KK'da da birçok anne paylaşım yapmış kesin bir sonuç vermiyor ve sizi 3 ve 4lü testlere yönlendiriyorlar pozitif olan çoğu kişinin çoğu sağlıklı bebek dünyay getirmiş

ki zaten hangi şart olursa olsun bebeğimi aldırmayacağım için hiçbirini yaptırmayacağım

Evet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok ta
arastırdım bır sure sonra 3lu ve 4 test yapılııyormu soda aynı seye yarıyor ve hıcbırının 100/100 garantısı yok yanılma payı mevcutmus bende bılemedım.

[Q"dengesizim, post: 40737102, member: 403354"]Evet yönlendirdi... 1 ay sonra ikili testi yaptıracagım..Sizce yaptırmalı mı?Yani tam bilgim yok ta[/QUOTE]

Canim benim ikinci bebeğim ilkinde yaptirmamistim açıkçası bunda da düşünmüyorum ilkinde Dr um da onermemisti

Oooo ne guzel canim sirrini verirmisin bana ben kizimda 9 kilo almistim emzirirken fazlasiyla aldim veremeden yeniden hamile kaldim =)
Bende oglumda 14 kg almıştım doğumdan sonra gitti lohusalikta sut diye diye geçirdiler :) aldım bende veremeden hamile kaldım uumarım bunda farklı olur :)

Bencede hamileligi sıkıntılı geçenleri rahatlatmak için söylenen bir cümle. maşallah ben 9. haftaya giricem hiç bulantim yok, üzülüp endişe mi etmeliyim.

Bencede hamileligi sıkıntılı geçenleri rahatlatmak için söylenen bir cümle. maşallah ben 9. haftaya giricem hiç bulantim yok, üzülüp endişe mi etmeliyim.

Ay tabi canim benim de hic olmadi bulantim ayrica goguslerimin acimasi disinda hicbir sikinti da olmadi. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum hatta. Ama cok sukur bebegim 5 gun onden buyuyor. Insanlarin kafasini karistirmaktan baska bisey degil yani yok bulantiymis belirtiymis.

Kızlar sizde kahverengi lekelenme veya kanama hiç oldumu bende lekelenmeler ve sonra kanamaya döndü sonra tekrar kahverengi lekelenmelere döndü Dr ilaç verdim ama hala devam ediyor normal mi? Bide benim hıc midem bulanmıyor cok şanslıyım sanırım :)

kızlar 6+4 olduk kalp atısımızı da duydum elhamdurıllah 6 mm hersey noprmal.artık aılelerımıze soylemelımıyım cokk tedırgınım nazar degr dıye cok korkuyorum kendıu annem bıle bılmıyorum zaten bana da cok kızıcak ne dersınızz.

Ben pozitif testi gordugum an soyledim ya nasil dayaniyosunuz bilmem :)

Bence doktora sor bu durumu. Kanama cok da normal kabul edilmiyor. Gecmis olsun.

Arkadaslar benim de 3haftadir lekelenmem devam ediyor 3kerede kanamam oldu ne olacak Boyle bilmiyorum ilaci kullaniyorum 7+2yiz bebegim iyi cok sukur ama kesede sekil bozuklugu var dedi riskli biseymi dokrorumdatam olarak birsey soylemiyorum istirahat ediyorum Boyle bisey duydunuz mu

Doktora git canım bir yakınımdada böyle olmuşdu 4-5 yıl önce doktor birşey vermişti sonra geçti

30 martta adet gördüm. dun yaptigim test sonucunda 2çizgi gördüm allahima çok şükür hamileyim daha eşime söylemedim ve çok heycanliyim arada mide buluntilarim oluyor allah tüm anne adaylari yardim etsin isteyipte olmayanlara sabir versn.

Amin canım hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…