2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doktora git canım bir yakınımdada böyle olmuşdu 4-5 yıl önce doktor birşey vermişti sonra geçti
Dun doktordaydim takip ediyor progestan 200luk kullaniyorum pazartesi tekrar gidecegim bisey olur diye korkuyorum sekil bozuklugu nelere sebep olur tam bilmiyorum

Mrb kızlar nasılsınız bakalım ben simdi Dr geldim çok şükür herşey yolunda bebeğinin kalp atışını gördüm dinletmedi Dr kan tahlillerim çok güzel çıktı toksoplazma falan hepsine bakıldı 1hazirana randevu verdi ikili tarama için benim için çok önemli değil ama yaptır dedi Dr inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza bebislerimizi

Sırrı 5 buçuk aylıkken emekliyen, 9 aylıkken de yürüyen oğlum
Akşam aburcubur yemeyi kesmiştim canım o kadar.
MASALLAH baya hareketliymis kuzun INSALLAH bende sizin gibi verebilirim:))
Bende oglumda 14 kg almıştım doğumdan sonra gitti lohusalikta sut diye diye geçirdiler :) aldım bende veremeden hamile kaldım uumarım bunda farklı olur :)
Aynen canim bende sut olsun diye yedimde yedim ne oldu olan bana oldu INSALLAH saglikli dogumlarimiz olurda verebiliriz kisa surede)))

Merhabalar aralık anneleri. :) bende varım.
kan pihtilasma sorunum var her gün iğne oluyorum. Malesef bu sebepten ilk bebegimi kaybettim benim için oldukça zor bir süreç ,endişeler dışında şu an her şey yolunda gibi.

Kızlar bel ağrısı çeken var mı aranızda böyle çekiliyo gibi oluyo 2 gündür sol kalça üstü

merhaba size alttan mı bakıldı karından mı benim pek bişey de görülmedi sadece kese

merhaba benimde ıhtılaşma problemim var geçmişte 3 düşüğüm olldu bu yuzden sonra kızımda iğne ve hapını kullandım şuan da da kullanıyorum gebelik zamanımız aynı.. nasıl gidiyor sizin kalp atışı duydunuz mu ?

merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
Canım aynı yaklaşık günlerimiz. Benim doktorum da sadece folik asit verdi. Diğer vitaminlere sıcak bakmadığını ilerleyen haftalarda bir eksiklik tespit ederse destek ilacları vereceğini söyledi

ben dün gittim 10 gun sonra bidaha gel dedi ama kendı doktoruma gitmemiştim unv hastanesine gittim arkadaşın tavsiyesiyle bilmiyorum eşimde beklee vs dior doktor alttan bakalım duyulur dedı bende istemedim genelde benımle aynı sat da olanlar da hep duymuş acaba gitsemmı cumartesi tekrar

Dün doktora söyledim doktor yazdı bulantı için ilaç canım bugün eşim alcak akşam getircek
bn de gittim bugun dra. Folik asitle beraber olan bisey verdi bulantina da ii gelir dedi.

ben kullanıyorum ama kesilmedi.. çok yoruldu vücudum.. sinirlerim bozuk.. Allah yardımcımız olsun..
Amin cnm ya ins. Dun gece 3 ten 7 ye kadar uyuyamadim bulantidan.

Gercekten cekmeyen bilmiyor. Bnm oglumda olmamisti bulanti. Bu sefer var malesef. Cok fenaymis
Ne guzel iste cnm sukret bulantin yokmus. Oglumda yok tu mesela bulantim elh sapasaglam
Cnm dusuk riskin falan olmadigi surece bi sorun yok

Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştım
Gerçi 1 yaşına gelene kadar fazlasıyla gitmişti hepsi.
o dönem çalışıyordum hareket de coktu bunda hem yaş 32 hemde evdeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…