Dun doktordaydim takip ediyor progestan 200luk kullaniyorum pazartesi tekrar gidecegim bisey olur diye korkuyorum sekil bozuklugu nelere sebep olur tam bilmiyorumDoktora git canım bir yakınımdada böyle olmuşdu 4-5 yıl önce doktor birşey vermişti sonra geçti
MASALLAH baya hareketliymis kuzun INSALLAH bende sizin gibi verebilirim:))Sırrı 5 buçuk aylıkken emekliyen, 9 aylıkken de yürüyen oğlum
Akşam aburcubur yemeyi kesmiştim canım o kadar.
Aynen canim bende sut olsun diye yedimde yedim ne oldu olan bana oldu INSALLAH saglikli dogumlarimiz olurda verebiliriz kisa suredeBende oglumda 14 kg almıştım doğumdan sonra gitti lohusalikta sut diye diye geçirdiler :) aldım bende veremeden hamile kaldım uumarım bunda farklı olur :)
merhaba size alttan mı bakıldı karından mı benim pek bişey de görülmedi sadece keseCanım sat senınle aynı.ben dun kontrole gıttım.benım bebeklerım ıkız ama cıft yumurta.bır tanesının kalp atısını duydum cok sukur ama dıgerını duyamadım cok derınden gelıyor dedı doktor.ınsallah sorun yoktur dıye dua edıyorum.cmtsı baska bır doktora gıttım kalp atısı duyulmadı ve dıger keseıcın bos dedı.ultrason cıhazları sonucları cok degıstırıyor
Canım ben bugün gittim karından baktı bebeğim 10.5 m olmuş seninde görmesi gerekiyordumerhaba size alttan mı bakıldı karından mı benim pek bişey de görülmedi sadece kese
Dr ilac verdi tabi dikkatli ol dedi. Bakalım hayırlısı yaBence doktora sor bu durumu. Kanama cok da normal kabul edilmiyor. Gecmis olsun.
merhaba benimde ıhtılaşma problemim var geçmişte 3 düşüğüm olldu bu yuzden sonra kızımda iğne ve hapını kullandım şuan da da kullanıyorum gebelik zamanımız aynı.. nasıl gidiyor sizin kalp atışı duydunuz mu ?Merhabalar aralık anneleri. :) bende varım.
kan pihtilasma sorunum var her gün iğne oluyorum. Malesef bu sebepten ilk bebegimi kaybettim benim için oldukça zor bir süreç ,endişeler dışında şu an her şey yolunda gibi.
Canım 1 haftaya yakin oldu çok fena. Hap verdi doktor ama hep kullanmak da istemiyorum. Ekşi şeyler iyi geliyor şimdilik onlara geçiş yaptımSeninde çok bulanıyor heralde bayagı tükettin heralde canım:)
Canım aynı yaklaşık günlerimiz. Benim doktorum da sadece folik asit verdi. Diğer vitaminlere sıcak bakmadığını ilerleyen haftalarda bir eksiklik tespit ederse destek ilacları vereceğini söyledimerhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
bn de gittim bugun dra. Folik asitle beraber olan bisey verdi bulantina da ii gelir dedi.Dün doktora söyledim doktor yazdı bulantı için ilaç canım bugün eşim alcak akşam getircek
Amin cnm ya ins. Dun gece 3 ten 7 ye kadar uyuyamadim bulantidan.ben kullanıyorum ama kesilmedi.. çok yoruldu vücudum.. sinirlerim bozuk.. Allah yardımcımız olsun..
Gercekten cekmeyen bilmiyor. Bnm oglumda olmamisti bulanti. Bu sefer var malesef. Cok fenaymisBende gunde bir tane dramamine kullaniyorum iyi geldimi anlamadim daha.. Ama cook sukur bulantim gecmesede yemek yiyebiliyorum. Bu sabah gecen iki gune gore ise harika hissediyorum.. İnsallah bole gider.
Beni enuyuz eden sey ise etrafimizdakilerin anlamamasi eeee hamilesin normal demesi.. Uc gun ac kaldi mi acaba onlar hic
Ne guzel iste cnm sukret bulantin yokmus. Oglumda yok tu mesela bulantim elh sapasaglamkızlar, midem çok hafif nadir yok diyecek kadar bulanıyor. hatta bulanmıyor diyebilirim.7.hafta sonunda 3-4 gün bulanmıştı sonra hep iyyim şükür. internette okudum. bulantı olması bebeginin sağlıklı oldugunu gösterirmiş. acaba ters giden bir şey mi var
Cnm dusuk riskin falan olmadigi surece bi sorun yokselam herkese. ben de inşallah aralık ayı annesi olacağım.8, haftamın içindeyim. Biraz özel bi soru olacak ama doktorum bu konuda beni aydınlatmadı sormaya da çekindim. İlişki konusunda bi kısıtlamanız var mı hamilelik öncesi gibi normal mi davranıyorsunuz?
oylemı ne zaRARI VAR PEKIsuan ciger yeme zararli
o dönem çalışıyordum hareket de coktu bunda hem yaş 32 hemde evdeyim:)Benim de ilki 5 buçuk yaşında dediğin gibi unutmuşum herşeyi =) Sen iyi almışsın ben oğlumda 20 kilo almıştım
Gerçi 1 yaşına gelene kadar fazlasıyla gitmişti hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?