2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin canım hayırlısı olsun Cuma 'da ben gidicem inşallah dr a

Kızlar daha çok erken ama meleklerimize isim olarak ne düşünüyorsunuz

Kızlar bel ağrısı çeken var mı aranızda böyle çekiliyo gibi oluyo 2 gündür sol kalça üstü
Canim benim 6. Hafta cok feci olmustu hatta korktum baya doktoru aradim feci bi agriydi cunku ama doktor kanama olmadikca sıkıntı yokndinlen bol bol dedi simdide hafta gecislerinde bi iki gun oluyo ama ara ara var simdi gecti cok sukur ama normalmis icini rahat tut

ay hiçbi fikrim yok. bebek 6 aylık olmadan ne alışveriş yaparım ne de isim düşünürüm açıkçası. aklım fikrim tatile gitmek denize girmek şu an benim :)
Ayy valla bende onu dusundum acaba karnim burnumda gidebilir miyim diye annemde korkutuyo mikrop kaparsin catladin mi bekle bi sene diyo bakalkm nolcak

Ayy valla bende onu dusundum acaba karnim burnumda gidebilir miyim diye annemde korkutuyo mikrop kaparsin catladin mi bekle bi sene diyo bakalkm nolcak

istanbulda denize girmediğin sürece denizden mikrop kapma ihtimalin sıfır gibi bişey. kaldı ki ben klorlu klorlu havuzlara bile giriyorum hergün. bu kadar pimpirikli olmanın alemi yok valla. deniz demek sağlık demek :)

kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüne gittim. bebeğimin kesesinin yanında kan kesesi-yolu varmış. doktor kanaman var mı dedi. kanamam hiç olmadı ve lekelenmemde. ama doktorum gelecekte olabilir işareti verdi ve bana GYNO-LOMEXIN ve CRINONE %8 vajinal ovul yazdı. var mı benle aynı durumu yaşayan ve bu ilaçları kullanan

bu arada düşük riskine karşı bol bol sıvı alımını önerdi. size de yazmak istedim

Canım ben o jelden kullanıyorum bendede herhangi bir lekelenme kanama olmadı ama doktor 3ay kullan bunları dedi bana

Canım ben o jelden kullanıyorum bendede herhangi bir lekelenme kanama olmadı ama doktor 3ay kullan bunları dedi bana
peki canım riskli mi durumumuz? ben anlamadım. bu kanama alanı yok mu olacak, olmazsa ne olur? düşüklemi sonuçlanır allah korusun

istanbulda denize girmediğin sürece denizden mikrop kapma ihtimalin sıfır gibi bişey. kaldı ki ben klorlu klorlu havuzlara bile giriyorum hergün. bu kadar pimpirikli olmanın alemi yok valla. deniz demek sağlık demek :)
Geçen sene yaptigim dusukten sonra bu sene hersryden uzak durma,sehir disina çıkmama,tatil yapmama karari aldim nasil durucam bilmiyorum, simdi keske yaz sonunda gebe kalsaydim, keske korunsaydim diyorum

Geçen sene yaptigim dusukten sonra bu sene hersryden uzak durma,sehir disina çıkmama,tatil yapmama karari aldim nasil durucam bilmiyorum, simdi keske yaz sonunda gebe kalsaydim, keske korunsaydim diyorum

canım düşüklerin büyük çoğunluğu kromozom kaynaklı oluyor. yani sen ne yaparsan yap sağlıklı bebek düşmez aslında. bütün gün yatsan bile sağlıksız bebek de düşer. umarım hepimiz kavuşuruz miniklerimize.

Aminn herşey gönlümüzce olsun inşallah :)

benimki biraz daha farkli bir durum oldu 18 haftalikken erken doğum oldu bayramda memlekette. ne olur ne olmaz diye evden bile cikmiyorum neredeyse

sebebini araştırdılar mı peki? bu gebeliğini de etkileyecek bir durum yoktur umarım. çok geçmiş olsun.
Tesekkur ederim canim. Rahim agzi yetmezliginden supheleniliyor. bu sefer perinataloga gidiyorum.belki 12. haftada dikiş atilacak. hayirlisi bakalim. o yüzden bu sefer temkinli davraniyorum. doktorunuz ölçmese bile mutlaka olcturun. vajinal ultrasonla ölçülüyor

anladım canım. rahim ağzı yetmezliği olup ikiz gebelik geçiren birisinin blog yazılarını okumuştum. sağlıkla aldı bebeklerini kucağına. sadece 30. hafta civarı ciğer geliştirici iğne yaptılar. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine seni de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…