2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah bir sorun çıkmaz

merhaba size alttan mı bakıldı karından mı benim pek bişey de görülmedi sadece kese
Alttan bakıldı canım.keselerı cok daha once gorduk.bu pazartesıde kalp atısını duydum.ama bebegımın kalp atısını duydum dıgerı derınden gelıyor dedı doktor o yuzden haftaya tekrar gıdıcem

oldukca zor gunler beni bekliyor, buyuk ihtimal yatarak geciricem butun gebeligimi. ofisim vardi kapattim kafam rahat olsun diye

Çok geçmiş olsun...
Ben 6 hafta 2 günlükken gittim doktora bebeğin pozisyonundan dolayı kalp sesini duyamadik ama ultrosonda kalp atış ritmini gördük bu haftalarda duyamamak çok normalmiş.

Çok geçmiş olsun...
Ben 6 hafta 2 günlükken gittim doktora bebeğin pozisyonundan dolayı kalp sesini duyamadik ama ultrosonda kalp atış ritmini gördük bu haftalarda duyamamak çok normalmiş.
Bende cuma günü gidicem bakalım ne çıkıcak Duyanlar varmıs ama

merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim

Ben hamilelikten önce folik asit ,benexol ve zinco kullandım. Şu sıralar Folik asit devam ediyor imom diye bir omega takviyesi ve elevit multivitamin kullanıyorum. açıkçası çalıştığım için ve devam eden bulantilardan dolayı cokta sağlıklı beslenemiyorum en azından bu şekilde biraz daha rahatım.

Kızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim

peki canım riskli mi durumumuz? ben anlamadım. bu kanama alanı yok mu olacak, olmazsa ne olur? düşüklemi sonuçlanır allah korusun
Yok Tatlim herhangi bir risk tasimiyorum çok şükür doktor önlem olsun diye kullandiriyor. Bebeğe falan bir zararı yokmus.

Kızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
valla o konuda ben de henüz cahilim cnm doktorum bişi demedi, ama buradaki birkaç arkadaşın dediğine göre zaten dr değil aile hekimi istiyormuş bu testleri. bağlı olduğun sağlık ocağına gidiyormuşsun ve gebeliğini bildiriyormuşsun. oradan seni yönlendiriyorlarmış gerekli işlemler konusunda.

ben de rahim agzi yetmezligi nedeniyle kayip yaşayıp 25 haftalikken sonunda başarıya ulasanlardanim.

bana doktorum yaptırmadı canım saglık ocagına gebelıgını bıldırdıgınde dırek ordakı doktor ıstıyo sen kendı doktoruna kontrolune gıderken yanında goturuyosun

crinone bende kullandım canım lekelenmem gecınce bıraktım ınsallah oyle bısey yasamazsın

Gittim cnm keseyi gorduk ama bebek yoktu daha.bide dr tam tutunamamis dedi. Etrafinda siyahliklar vardi. Kanamam olabilecegini soyledi. Dinlen dedi.2 hafta sonraya randevu verdi. Senn nasil oldu?

peki canım riskli mi durumumuz? ben anlamadım. bu kanama alanı yok mu olacak, olmazsa ne olur? düşüklemi sonuçlanır allah korusun
Cnm sanirim durumumuz ayni. Kanama yok ama olabilir dedi dr. Ins o alan yok olursa dusukle sonuclanmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…