Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah bir sorun çıkmazTesekkur ederim canim. Rahim agzi yetmezliginden supheleniliyor. bu sefer perinataloga gidiyorum.belki 12. haftada dikiş atilacak. hayirlisi bakalim. o yüzden bu sefer temkinli davraniyorum. doktorunuz ölçmese bile mutlaka olcturun. vajinal ultrasonla ölçülüyor
Alttan bakıldı canım.keselerı cok daha once gorduk.bu pazartesıde kalp atısını duydum.ama bebegımın kalp atısını duydum dıgerı derınden gelıyor dedı doktor o yuzden haftaya tekrar gıdıcemmerhaba size alttan mı bakıldı karından mı benim pek bişey de görülmedi sadece kese
insallah hepimiz sağlıkla kucaklariz yavrularimiziGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah bir sorun çıkmaz
oldukca zor gunler beni bekliyor, buyuk ihtimal yatarak geciricem butun gebeligimi. ofisim vardi kapattim kafam rahat olsun diyeanladım cabütünrahim ağzı yetmezliği olup ikiz gebelik geçiren birisinin blog yazılarını okumuştum. sağlıkla aldı bebeklerini kucağına. sadece 30. hafta civarı ciğer geliştirici iğne yaptılar. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine seni de.
merhaba benimde ıhtılaşma problemim var geçmişte 3 düşüğüm olldu bu yuzden sonra kızımda iğne ve hapını kullandım şuan da da kullanıyorum gebelik zamanımız aynı.. nasıl gidiyor sizin kalp atışı duydunuz mu ?
Bende cuma günü gidicem bakalım ne çıkıcakÇok geçmiş olsun...
Ben 6 hafta 2 günlükken gittim doktora bebeğin pozisyonundan dolayı kalp sesini duyamadik ama ultrosonda kalp atış ritmini gördük bu haftalarda duyamamak çok normalmiş.
merhaba 7 hafta 3 günlük hamileyim doktor sadece folik asit verdi sizce bu yeterlimidir. Sizlere başka vitaminlerde verdiler mi merak ettim
Bende cuma günü gidicem bakalım ne çıkıcakDuyanlar varmıs ama
cnm gözün aydınKızlar doktordan çıktım şimdi bebisimin kalbini duydum sonunda. Çok mutluyum allah herkese nasip etsin.
Yok Tatlim herhangi bir risk tasimiyorum çok şükür doktor önlem olsun diye kullandiriyor. Bebeğe falan bir zararı yokmus.peki canım riskli mi durumumuz? ben anlamadım. bu kanama alanı yok mu olacak, olmazsa ne olur? düşüklemi sonuçlanır allah korusun
valla o konuda ben de henüz cahilim cnm doktorum bişi demedi, ama buradaki birkaç arkadaşın dediğine göre zaten dr değil aile hekimi istiyormuş bu testleri. bağlı olduğun sağlık ocağına gidiyormuşsun ve gebeliğini bildiriyormuşsun. oradan seni yönlendiriyorlarmış gerekli işlemler konusunda.Kızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
ben de rahim agzi yetmezligi nedeniyle kayip yaşayıp 25 haftalikken sonunda başarıya ulasanlardanim.anladım canım. rahim ağzı yetmezliği olup ikiz gebelik geçiren birisinin blog yazılarını okumuştum. sağlıkla aldı bebeklerini kucağına. sadece 30. hafta civarı ciğer geliştirici iğne yaptılar. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine seni de.
yani bu ikinci anneliğin mi kısmetse?ben de rahim agzi yetmezligi nedeniyle kayip yaşayıp 25 haftalikken sonunda başarıya ulasanlardanim.
bana doktorum yaptırmadı canım saglık ocagına gebelıgını bıldırdıgınde dırek ordakı doktor ıstıyo sen kendı doktoruna kontrolune gıderken yanında goturuyosunKızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
crinone bende kullandım canım lekelenmem gecınce bıraktım ınsallah oyle bısey yasamazsınkızlar merhaba, bugün doktor kontrolüne gittim. bebeğimin kesesinin yanında kan kesesi-yolu varmış. doktor kanaman var mı dedi. kanamam hiç olmadı ve lekelenmemde. ama doktorum gelecekte olabilir işareti verdi ve bana GYNO-LOMEXIN ve CRINONE %8 vajinal ovul yazdı. var mı benle aynı durumu yaşayan ve bu ilaçları kullanan
bu arada düşük riskine karşı bol bol sıvı alımını önerdi. size de yazmak istedim
kızım olursa ömür eva oglum olursa ömür egeKızlar daha çok erken ama meleklerimize isim olarak ne düşünüyorsunuz
Cnm sanirim durumumuz ayni. Kanama yok ama olabilir dedi dr. Ins o alan yok olursa dusukle sonuclanmazlarpeki canım riskli mi durumumuz? ben anlamadım. bu kanama alanı yok mu olacak, olmazsa ne olur? düşüklemi sonuçlanır allah korusun
kız olursa alara erkek olursa berke , cankızım olursa ömür eva oglum olursa ömür ege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?