- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 34
Bir doktora görün canım geçmiş olsun ...Oturdum agladim baş agrisindan daha sonra uyumus kalmisim o an basimi duvarlara vurasim geliyor bas agrisi gidiyor baş dönmesi geliyor o gidiyor her yedigim gaz yapiyor gaz sancisi zaten kötü.Allahım sen yardım et
Bizde keseyi gördük ama bebisi haftaya dedi doktorumuz canım herhangi bir sorun yok çok şükür yinede kullanıyorum jelden bende.. Bakalım haftaya belli olur insaAllahGittim cnm keseyi gorduk ama bebek yoktu daha.bide dr tam tutunamamis dedi. Etrafinda siyahliklar vardi. Kanamam olabilecegini soyledi. Dinlen dedi.2 hafta sonraya randevu verdi. Senn nasil oldu?
cnm gözün aydındarısı bekleyenlere
Ben bildirmedim henüz o zaman geç kalmış sayilmayiz herhalde testler için değil mi ?valla o konuda ben de henüz cahilim cnm doktorum bişi demedi, ama buradaki birkaç arkadaşın dediğine göre zaten dr değil aile hekimi istiyormuş bu testleri. bağlı olduğun sağlık ocağına gidiyormuşsun ve gebeliğini bildiriyormuşsun. oradan seni yönlendiriyorlarmış gerekli işlemler konusunda.
bana doktorum yaptırmadı canım saglık ocagına gebelıgını bıldırdıgınde dırek ordakı doktor ıstıyo sen kendı doktoruna kontrolune gıderken yanında goturuyosun
ben sadece doktorun soyledigini yazdim. amacim kimsenin moralini bozmak aklini karistirmak degildi. hem neden boyle kotu dusunceli olayim ki.buradada kimsenin boyle bi amaci oldugunu dusunmuyorum. bende on tane dogum yapmadim ilk hamileligim yasayarak ogreniyorum ve buradanda tecrubeli arkadaslarin fikirlerinden faydalaniyorum . doktorun goruslerini hepimiz zaman zaman paylasiyoruz. dusuncesi size ters gelmis olabilir ama mesajiniz son yarisi doktoru elestirmekten cikip direk beni suclar hale gelmis.kesinlikle katılıyorum.insanlar çok saçmalıyor bazen.çok saçma.bulantının ne alakası var.bence hamileleri rahatlatmak için söylenmiş bir yalan.haline şükretsin diye uydurulmuş bir şey.benim de hiç bulantım olmadı.hamilelikten önce nasılsam şimdi de aynıyım maşallah.bebeğim de çok şükür sağlıklı.bulantısı olup da çocuğunu düşüren çok insan tanıyorum.bulantısı olmayıp çok sağlıklı hamilelik geçireni de.kendilerini rahatlatmak için bulantısı olmayanların kafasını karıştırmanın hiç bir alemi yok.çok hassas olan ve tecrübesiz hamile arkadaşlar var.onların içine kurt düşürmek günah bence.bi de doktor dedi,yapılan araştırmalar diye anlatıyorlar...
Canim allah sifa versin cok şükür bende bas agrisi yok ama gaz mide sancisi mide bulantisi istifra ne ararsan var artik sinir oldum cikarsamda yemege karar verdim ama inatlada olmuyo bu isler daha feci oldum bugun bi arkadas ben gunde uc kez serum yedigimi bilirim dedi halsiz besinsiz kalmis onu duyunca sukrettim halime yine en azindan ayaktayim cok sukur ama zorda kalinca bence serum baglat bi zararinyok aksine kendine gelirsin dedi halam kuzenim teyzem sanirim bizde genetik hepsi feci gecirmis bu donemi ins daha uzun surmez valla korkuyorum halamin 9 ay surmus sadece 6 kilo alabildim diyo ama cok sukur bebis baya kilolu dogmustu ayy cok uzattim ama dertliyim valla ins cabucak gecer canim allah sifa versin sana ve bizjm gibi bulanti zedelereOturdum agladim baş agrisindan daha sonra uyumus kalmisim o an basimi duvarlara vurasim geliyor bas agrisi gidiyor baş dönmesi geliyor o gidiyor her yedigim gaz yapiyor gaz sancisi zaten kötü.Allahım sen yardım et
Evet canım ben bugün gittim 8 tüp kan ve idrar testi yaptırdı bazı sonuçlar yarına kaldı onları bidahaki gittiğimde alicam Dr yaptirmamasi acayip geldi hemen hemen bütün hamilelerde yapıyorlar bu testleriKızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
Benimkiler 9.4 mm di İkigun önceBu arada bebeğim 10.5 m olmuş
Evt canm kese için gittiğimde dr bestup kan aldırdı aç gel dedi hemde idrar testiyle idrar kültüru yapıldıKızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
Canim allah sifa versin cok şükür bende bas agrisi yok ama gaz mide sancisi mide bulantisi istifra ne ararsan var artik sinir oldum cikarsamda yemege karar verdim ama inatlada olmuyo bu isler daha feci oldum bugun bi arkadas ben gunde uc kez serum yedigimi bilirim dedi halsiz besinsiz kalmis onu duyunca sukrettim halime yine en azindan ayaktayim cok sukur ama zorda kalinca bence serum baglat bi zararinyok aksine kendine gelirsin dedi halam kuzenim teyzem sanirim bizde genetik hepsi feci gecirmis bu donemi ins daha uzun surmez valla korkuyorum halamin 9 ay surmus sadece 6 kilo alabildim diyo ama cok sukur bebis baya kilolu dogmustu ayy cok uzattim ama dertliyim valla ins cabucak gecer canim allah sifa versin sana ve bizjm gibi bulanti zedelere
Canim bence hic kendini uzme bir kere ultrason farki cok onemli eskiler gostemiyor tam ama yeni ultrasonlar erkenden gosteriyorben dün gittim 10 gun sonra bidaha gel dedi ama kendı doktoruma gitmemiştim unv hastanesine gittim arkadaşın tavsiyesiyle bilmiyorum eşimde beklee vs dior doktor alttan bakalım duyulur dedı bende istemedim genelde benımle aynı sat da olanlar da hep duymuş acaba gitsemmı cumartesi tekrar
Ben varim cnm igneyi haftada 1arkdaslar mrblar aranızda proluton ıgnesı ve progestan 200 ılacnı kullanan varmı
Ben ıkı gun once duydum içini ferah tut bende endiseleniyordum ama içini ferah tut dua et sende duyucaksin inş canımArkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi? Ben daha yaşayamadım o muhteşem duyguyu cumartesi günü randevumuz var inşallah duyarım son günlerde çok endişeleniyorum bu konu hakkında
Evt canm kese için gittiğimde dr bestup kan aldırdı aç gel dedi hemde idrar testiyle idrar kültüru yapıldı
günaydınnn...ben de bugün gidicem doktora, inşallah kalp atışlarını duyarız :) çok heyecanlıyım.Ben ıkı gun once duydum içini ferah tut bende endiseleniyordum ama içini ferah tut dua et sende duyucaksin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?