2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oturdum agladim baş agrisindan daha sonra uyumus kalmisim o an basimi duvarlara vurasim geliyor bas agrisi gidiyor baş dönmesi geliyor o gidiyor her yedigim gaz yapiyor gaz sancisi zaten kötü.Allahım sen yardım et

Gittim cnm keseyi gorduk ama bebek yoktu daha.bide dr tam tutunamamis dedi. Etrafinda siyahliklar vardi. Kanamam olabilecegini soyledi. Dinlen dedi.2 hafta sonraya randevu verdi. Senn nasil oldu?
Bizde keseyi gördük ama bebisi haftaya dedi doktorumuz canım herhangi bir sorun yok çok şükür yinede kullanıyorum jelden bende.. Bakalım haftaya belli olur insaAllah

Ben bildirmedim henüz o zaman geç kalmış sayilmayiz herhalde testler için değil mi ?

bana doktorum yaptırmadı canım saglık ocagına gebelıgını bıldırdıgınde dırek ordakı doktor ıstıyo sen kendı doktoruna kontrolune gıderken yanında goturuyosun

Valla burda sormasam hiç bilmicem :) canım tsk ederim 8 haftaya girdim geç kalmadım inş. Test icin

ben sadece doktorun soyledigini yazdim. amacim kimsenin moralini bozmak aklini karistirmak degildi. hem neden boyle kotu dusunceli olayim ki.buradada kimsenin boyle bi amaci oldugunu dusunmuyorum. bende on tane dogum yapmadim ilk hamileligim yasayarak ogreniyorum ve buradanda tecrubeli arkadaslarin fikirlerinden faydalaniyorum . doktorun goruslerini hepimiz zaman zaman paylasiyoruz. dusuncesi size ters gelmis olabilir ama mesajiniz son yarisi doktoru elestirmekten cikip direk beni suclar hale gelmis.

Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi? Ben daha yaşayamadım o muhteşem duyguyu cumartesi günü randevumuz var inşallah duyarım son günlerde çok endişeleniyorum bu konu hakkında

Oturdum agladim baş agrisindan daha sonra uyumus kalmisim o an basimi duvarlara vurasim geliyor bas agrisi gidiyor baş dönmesi geliyor o gidiyor her yedigim gaz yapiyor gaz sancisi zaten kötü.Allahım sen yardım et
Canim allah sifa versin cok şükür bende bas agrisi yok ama gaz mide sancisi mide bulantisi istifra ne ararsan var artik sinir oldum cikarsamda yemege karar verdim ama inatlada olmuyo bu isler daha feci oldum bugun bi arkadas ben gunde uc kez serum yedigimi bilirim dedi halsiz besinsiz kalmis onu duyunca sukrettim halime yine en azindan ayaktayim cok sukur ama zorda kalinca bence serum baglat bi zararinyok aksine kendine gelirsin dedi halam kuzenim teyzem sanirim bizde genetik hepsi feci gecirmis bu donemi ins daha uzun surmez valla korkuyorum halamin 9 ay surmus sadece 6 kilo alabildim diyo ama cok sukur bebis baya kilolu dogmustu ayy cok uzattim ama dertliyim valla ins cabucak gecer canim allah sifa versin sana ve bizjm gibi bulanti zedelere

Kızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
Evet canım ben bugün gittim 8 tüp kan ve idrar testi yaptırdı bazı sonuçlar yarına kaldı onları bidahaki gittiğimde alicam Dr yaptirmamasi acayip geldi hemen hemen bütün hamilelerde yapıyorlar bu testleri

Kızlar aranıza katılamiyorum mide bulantisindan. Bu testler falan bana doktor bişey dememisti herkes yaptırdı mi şeker e tiroite falan bakiliyormus sanirim
Evt canm kese için gittiğimde dr bestup kan aldırdı aç gel dedi hemde idrar testiyle idrar kültüru yapıldı

Arkadaslar mumkun oldukça kusmamaya calışın,bir baslayınca devamı geliyor .
Sabak kraker grısını gıbı kuru seyler mıde bulantısını rahatlatır.
Yavas ve az yıyın,yaglı salcalı seyler daha cok mıdenızı karıstırabılır.
Ben dıyet yapsam ancak boyle beslenırım denılecek sekılde yıyorum
Tabı kı genetık ve kışıden kışıye değişecek durumlar ama kendimizi rahat bırakmamuz lazım.
Bebişlerimiz için önce bızım keyfımız yerınde olmalı,kılo alacagız vs gıbı bı durum yok zaten ılk zamanlarda.adaptasyon yasıyoruz henuz

Canim bence hic kendini uzme bir kere ultrason farki cok onemli eskiler gostemiyor tam ama yeni ultrasonlar erkenden gosteriyor
Birde kimseye kafani takma yok onun gorulmus benim niye gorulnedi diye herkesin gelisimi farkli belki senin gec dollenme belki rahme ulasmasi daha uzun surdu herkese kulagini tika ve kendi dr na git
Gerekiyorsa alltan baktir bunda bir sakinca yok ki dusuk riskin yoksa
Zaten dr ilerleyen zamanda hep ustten bakiyor

Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi? Ben daha yaşayamadım o muhteşem duyguyu cumartesi günü randevumuz var inşallah duyarım son günlerde çok endişeleniyorum bu konu hakkında
Ben ıkı gun once duydum içini ferah tut bende endiseleniyordum ama içini ferah tut dua et sende duyucaksin inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…