2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
düşük tehliken varsa misafir kabul etmeseydin bnce canım, bebişden önemli mi
Onemli degil tabibko de ama kayinvalidem cagirmis onemli birileriydi geldiler. Cok bel agrisi cektim. Insallah bebegim iyidir ve sol yumurtalikla hamile oldum ben sol kasigim cok agriyor dokunurken bile sizde oyle birsey var mi bir de benim akintim cok cogaldi

Bende bir ay sonra gidecegim ve ikili test 11 ile 14. Hafta arasinda yapilir canim

ikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhalde
Ultrasondan ense kalinligina bakiliyor ki kendi doktorun bakiyor ek ucrete gerek yok sadece kan verecegin icin para gerekebilir

Bende aralık annesi ya da ocak 1 annesi olucam sanırım dün kesemizi gördük bakalım hayırlısı doğsun insallah

Bu arada dün 6 tüp kan alındı ve idrar testi alındı ilk muayne idi bunları neden alıyorlar?

Kızlar bugün çok midem bulanıyor napıcağımı bilemedim sizdede oluyor mu

Sabahları bende bulantıyla uyanıyorum bir kaç aksamdirda bulantı oluyor ve sonra kusuyorum malesef ama bu durumdan şikayetçi değilim ben asıl bulantilar kesilip her şey normale döndüğünde panik yapıyorum :)

Gunaydin kizlar sol kasik agrisi hepimizde var anladigim kadari ile bende gece uykumdan uyandiriyor oderece ya birde benim sikintimh ep yuzustu yatarim nasil alisacagim baska cesit yatmaya

Bende bir ay sonra gidecegim ve ikili test 11 ile 14. Hafta arasinda yapilir canim
evet benıde kontrole bır ay sonraya cagrıdı.ama devlet hast.2ay yer yok alt tarfı kan alıyorlarmıs.ama ben arastırdım bır sure sonra bunun 3lu ve4lu testlerıde yapılacakmıs yanı 2lı testın bır onemı yok bence

Hayırlı günler hanımlar, bende aralık 2014 annesiyim, inşaallah sizlerde hayirla, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.

Ben bir hatirlatma yapmak istiyorum, en kisa zamanda tsh tahlili yaptırın, troidinize baktırın, gerçi rutin uygulama olarak sağlık ocaklarında yapıyorlar, hamilelikle birlikte tsh birden yukselebiliyor ve Allah korusun bebekte zeka geriligine sebep olabiliyor. bende de yükselmişti ama basit bir ilaçla kontrol altina alınabiliyor. Tüm gebeligim boyunca kullandım ilacı.
Sadece bir hatırlatma yapmak istedim. Inşallah rahat, güzel bir hamilelik gecirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…