Ne güzel sen duymuşsun canım Rabbim banada kısmet etsin insallah günler geçmiyor gelsin şu cumartesi artıkBen ıkı gun once duydum içini ferah tut bende endiseleniyordum ama içini ferah tut dua et sende duyucaksin inş canım
Onemli degil tabibko de ama kayinvalidem cagirmis onemli birileriydi geldiler. Cok bel agrisi cektim. Insallah bebegim iyidir ve sol yumurtalikla hamile oldum ben sol kasigim cok agriyor dokunurken bile sizde oyle birsey var mi bir de benim akintim cok cogaldidüşük tehliken varsa misafir kabul etmeseydin bnce canım, bebişden önemli mi
Bende bir ay sonra gidecegim ve ikili test 11 ile 14. Hafta arasinda yapilir canimkızlarr merhaba dun doktora gıttım.kalp atısı ıcın .doktor karından baktı kalp atısı gorunuyor dedı ben duymak ıstıyorum dedım.duydugumda aglamaklı oldum :) tabı bu durumda karın kaslarım sertlestı doktorda sen rahat durmıcaksın bukadar yeter dedı kaldırdı benı masadan belkı sadece 5 sn. duydum ama olsun duydummm :) 6+3 gunlukmus.ve 6 mm hersey normal dedı.10 gun once gebelıkte rutın yapılan testler ıcın 6 tup kan ve ıdrar vermıstım.temız gayet ıyı dedı. bır ay sonra kontrole gel dedı 2 lı test ıcın benı gereklı doktora yonlendırdı ama devlet hastanesı oldugu ıcın ıkı ay yer yok dedı..2 lı test ıcın cok erken degılmııı?
Ultrasondan ense kalinligina bakiliyor ki kendi doktorun bakiyor ek ucrete gerek yok sadece kan verecegin icin para gerekebilirikili test 11-14 haftalar arası yeterli tarih aralığı bn yaptırmayı düşünmüyorum özele gidip öğren bce fiyat araştırması yap çok değildir herhalde
Gemiş olsun canımbenim gebelik kimyasal çıktı hanımlar
Bebeginin dogacagi tarihi kişisel bilgiler bölümünden sil kalkar canımbenim gebelik kimyasal çıktı hanımlarbu hamileleik takvimini nasıl kaldırabilirim ?
Canımm çok geçmiş olsunbenim gebelik kimyasal çıktı hanımlarbu hamileleik takvimini nasıl kaldırabilirim ?
günaydınnn...ben de bugün gidicem doktora, inşallah kalp atışlarını duyarız :) çok heyecanlıyım.
Bekleyince geçmiyor gibi ama sabret canım güzel haberlerini bekliyoruz :))Ne güzel sen duymuşsun canım Rabbim banada kısmet etsin insallah günler geçmiyor gelsin şu cumartesi artık
hadı bakaılımm hayırlı haberlerle gelırsın ınş..günaydınnn...ben de bugün gidicem doktora, inşallah kalp atışlarını duyarız :) çok heyecanlıyım.
evet benıde kontrole bır ay sonraya cagrıdı.ama devlet hast.2ay yer yok alt tarfı kan alıyorlarmıs.ama ben arastırdım bır sure sonra bunun 3lu ve4lu testlerıde yapılacakmıs yanı 2lı testın bır onemı yok benceBende bir ay sonra gidecegim ve ikili test 11 ile 14. Hafta arasinda yapilir canim
gebelıkte ılk rutın kontroller ıcın canım degerlerıne varsa hastalık onlara bakılıyor genel olarak. ıcını ferah tutBu arada dün 6 tüp kan alındı ve idrar testi alındı ilk muayne idi bunları neden alıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?