2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
2 li iyi cikarsa doktor digerlerine gerek duymaya biliyor cnm

Kızlar bugün çok midem bulanıyor napıcağımı bilemedim sizdede oluyor mu
Bende de hep bulantı var ama çıkarmadım hiç
Gunaydin kizlar sol kasik agrisi hepimizde var anladigim kadari ile bende gece uykumdan uyandiriyor oderece ya birde benim sikintimh ep yuzustu yatarim nasil alisacagim baska cesit yatmaya
Canım bacaklarının arasına normal kafa yastıklarından koy. Ben oğlumda doğuma kadar hep öyle yatmıştım.

Arkadaşlar merhaba,doktor ali osman koyuncuoğluna gidiyorum,hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bebeginin dogacagi tarihi kişisel bilgiler bölümünden sil kalkar canım
teşekkr ederim canım sildim. bu arada midenin bulanması çok normal, 7. haftadan sonra başlayacğını söyledi dr. genelde böyle oluyrmuş. vitamın kullanan arkadaşlarımda olmadı hiç.

teşekkr ederim canım sildim. bu arada midenin bulanması çok normal, 7. haftadan sonra başlayacğını söyledi dr. genelde böyle oluyrmuş. vitamın kullanan arkadaşlarımda olmadı hiç.
vitaminle ne alakası varmış canım dr mu söyledi bunu ben folik asitle kalsiyum alıyorum bana bir de decavit verdi ama iyi beslenemezsen kullan dedi benim midem çok bulanmasına rağmen kendimi zorlayarak yemek yediğim için decaviti kullanmıyorum şimdilik

Gunaydin kizlar sol kasik agrisi hepimizde var anladigim kadari ile bende gece uykumdan uyandiriyor oderece ya birde benim sikintimh ep yuzustu yatarim nasil alisacagim baska cesit yatmaya
ah ah canım benimde bazen ağrılarım oluyor hatta dün gece ağrılarımdan hep uyandım bende... Vallah yüz üstü yatmıyayım diye bu işkenceleri çektim alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama yok olmuyor arkadaşıma sordum şimdilik yatabilirsin ama ileride zaten ister istemez yatamıyacaksın dedi...

Arkadaşlar selam bişey sorcam benım bulantım yok denecek kadar az ama baş dönmem cok fazla bazen ayaklarım bıle tıtrıyo varmı böyle bir durum yaşıyan

Bende de hep bulantı var ama çıkarmadım hiç

Canım bacaklarının arasına normal kafa yastıklarından koy. Ben oğlumda doğuma kadar hep öyle yatmıştım.
Hay sagol canim ya bu aksam deniyim barebyavas yavas alismam lazim cunku karnimin ustune yayinca agridigi fark ettim

Aynen alismak lazi, ama benbiki gundur karnimin ustune yatinca agriyor uyandiriyor beni atrs basmalarim var zaten gece ... demin bir arkadas bacagina yastik koy dedi onu deniycem bakalim

Arkadaşlar merhaba,doktor ali osman koyuncuoğluna gidiyorum,hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba benım bırkaç arkadasım kendisinde doğum yaptı,cok memnunlar.
Cok ılgılı bır dr muş.forumda ararsan hakkında yazılanlar var zaten

folit asit kullananlarda mide bulantısı daha az oluyormuş doktor söylemişti. nedenini bilmiyorum.

Tuvalet banyoya mutfağa giremiyorum Sabh tuvalette çıkardım sonunda zaten sadece su çıktı offff ögürmek geliyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…