o zaman bende hiç işe yaramadı bu iş ben birde önceden başladım folik asite ocaktan beri kullanıyorum ama bulantıdan ölecemfolit asit kullananlarda mide bulantısı daha az oluyormuş doktor söylemişti. nedenini bilmiyorum.
ben sadece doktorun soyledigini yazdim. amacim kimsenin moralini bozmak aklini karistirmak degildi. hem neden boyle kotu dusunceli olayim ki.buradada kimsenin boyle bi amaci oldugunu dusunmuyorum. bende on tane dogum yapmadim ilk hamileligim yasayarak ogreniyorum ve buradanda tecrubeli arkadaslarin fikirlerinden faydalaniyorum . doktorun goruslerini hepimiz zaman zaman paylasiyoruz. dusuncesi size ters gelmis olabilir ama mesajiniz son yarisi doktoru elestirmekten cikip direk beni suclar hale gelmis.
dr az beslenenlerde, bulantıdan dolayı iyi beslenemeyenlerde ağır geçiyrmuş bulantı, mideyi boş tutmamak lazımmış,kraker işe yarıyor diyorlar :) bu arada karnımın sağ tarafında ağrı var. bu ay pek ümitli reğililm ya hadi hayrlısıo zaman bende hiç işe yaramadı bu iş ben birde önceden başladım folik asite ocaktan beri kullanıyorum ama bulantıdan ölecem
ÖYLE EVET, BİZ KULLANMASAK BİLE ÇEVREMİZDE HERKES KULLANIYOR. ŞU ANDA FRANSADA ANAOKULLARINDA Wİ-Fİ YASAK, DEVLET ORDA YASAKLAMIŞ. BU BİLE GÜZEL BİR ADIM BENCE.Bence ultrasona kadar bi dünya şey var telefonlar her dk elimizde sadece radyasyon bilgisayarlar baş ucumuzda internetteyiz bence çok daha fazla zararlı
MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR, KAÇ KERE ULTRASON ÇEKİLDİNİZ? AMERİKADA BELİRGİN ANORMAL ŞİKAYETLER(KANAMA ANORMAL SANCI VS.) OLMADAN 11. HAFTADAN ÖNCE ULTRASON ÇEKİLMİYORLAR. EĞER BİRKAÇ KEZ DÜŞÜK KİMYASAL GEBELİK YAŞAKMIŞSA 35 YAŞIN ÜSTÜNDE VE BAŞKA RAHATSIZLIKLARI VARSA VE KANAMA YOKSA EN ERKEN 7. HAFTADA BAKIYRLAR. BİZDE DAHA 4 HAFTALIKKEN 11 HAFTAYA KADAR 4-5 KEZ ULTRASON ÇEKİLİYR İNSANLAR.
salı gunu bende gittim ama bende duyamadım pazartesi gidicem inşşallah sağlıkla duyarızArkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi? Ben daha yaşayamadım o muhteşem duyguyu cumartesi günü randevumuz var inşallah duyarım son günlerde çok endişeleniyorum bu konu hakkında
Kizlar bende cok siddetl
Amin canımm inşallah duyarız bende yarın gidicemsalı gunu bende gittim ama bende duyamadım pazartesi gidicem inşşallah sağlıkla duyarız
DOKTORUN İYİ BİR DOKTOR BENCE. ÇÜNKÜ HAMİLELİKTE YA HEP YA HİÇ KURALI VARMIŞ. GEBELİK GELİŞİMİNİNKÖTÜ GEÇTİĞİ EN ÖNEMLİ BELİRTİSİ NORMAL OLMAYAN KANAMAYMIŞ ANORMAL SANCIYMIŞ. HER ŞEY NORMALSE AKIŞINA BIRAKMAK VE HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARMAK EN İYİSİ. DOKTORUM ESKİDEN ULTRASON YOKTU KAYGI DA YOKTU DEDİĞİ AN ONUN RAHATLIĞINI ANLADIM. DOKTORUNUN ÖNERİLERİNİ DİNLEMELİSİN ANORMAL DURUM İNŞ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE.ben suana kadar sadece 1 kere ultrasona girdim gecen hafta ,ondada sadece keseyi gorduk. 6 mayisa randevu verdi ozamanda kalp atisini duyariz dedi. bende cok merak ediyorum herkes kalp atisini duydu bebegi gordu surekli doktrou ariyorum oda diyorki eger gelismeyecek ise zaten bu sure zarfinda gelismez ultrasona girmen bu durumu degistirmeyecek, Acik renk ve yogun bir kanaman olmadigi surece endise etmene ve bana gelmene gerek yok diyor. Bende bugun baska bir doktora gidip ultrasona girip gelisimini gorsem mi diye aklimdan geciriyordum acikcasi ..
Evet cok haklısın sabah yanınızda kraker grısını gıbı seyler bulundurun ve yıyın.bulantı bırkez oldu mu surekli yasanıyor genelde ve gercekten cok sıkıntılımeyve yemek ve tuzlu şeyler kraker gibi iyi geliyor
ben sabah yataktan kalkmadan 5 dk önce uyanıyorum ve çubuk kreker yiyorum hatta tüm gün elimde çubukla dolaşıyorum ama ne fayda o dedikleriniz hafif bulantıları bastırıyor sadece başlarda bende de işe yaıryordu ama artık banamısın demiyor malesefEvet cok haklısın sabah yanınızda kraker grısını gıbı seyler bulundurun ve yıyın.bulantı bırkez oldu mu surekli yasanıyor genelde ve gercekten cok sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?