2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
herkese merhaba kızlar..

kuzumla doktora gidiyoruz bugün.. zira ne bulantılara ne halsizliğe dayanacak gücümüz kalmadı.. babamız pek heyecanlı gece boyunca debelendi durdu..
bakalım yeni doktorumuzun bir önerisi olacak mı? olursa hepinize yazarım.. he bu arada h&m de hamile pantolonu var düğmesiz 59 lira.. süpermiş.. giydim yemin ederim gazım azaldı resmen.. meğer sıkıştırıyormuşum kendimi

Esra
Aynen alismak lazi, ama benbiki gundur karnimin ustune yatinca agriyor uyandiriyor beni atrs basmalarim var zaten gece ... demin bir arkadas bacagina yastik koy dedi onu deniycem bakalim
yastık işini bende denedim canım ama yok olmadı bende rahat bakalım... alışıcaz bir şekilde bakalım...

güzel hbrlerle canım babalar böyle heycanlı ... :) dr. sonra haberlerini bekliyorum...

kasıklarında ve belinde benim gibi agrı yasayan var mı?
evet canım bende kasıklarımda ağrılar cekiyorum hatta dün gece belimde ağrıdı haftaya dr. gidecem ve sorucam bende şimdi mesela kasığımda pır pır gibi ağrı değil ama değişik bir şey...

güzel hbrlerle canım babalar böyle heycanlı ... :) dr. sonra haberlerini bekliyorum...
inşallah canmm bi çare vardır umarım zira çalışırken dayanamıyorum halsizlikten yorgun düşüyorum asabım bozuk çabuk sinirleniyorum vallahi karakterim değişti yahu..

Arkadaşlar yukarıda cikan bebeklerinizin cinsiyeti anketi var daha cinsiyetler belli degil anket yarilanmis anlamadim ben nasil oluyor bu

Hayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...

Hayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...
aynen canım benim rahatlıkta sınırsız..
ayrıcada amiinn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza kuzularııı..

aynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyo

Selamn aleylum kizlar aranzda sigara içen varmi varsa birakan varsa bana yardmci olablirmi günde1paket iiciyorm.

Çok geçmiş olsun canım bendede mide bulantısı var
çopk saol cnm miğde bulantısı 3-5 gündür bende de tavan yaptı, dün avm gezim dedim yemek de yerim diye düşündüm, her mağaza mı kokar ya, en sevdiğim zara home, chakra bile iğrenç koktu burnuma hiç gezemedim ( yemek yiyim dedim onu yedim sora doğruuu wc ye çıkarmaya

Çubuk kraker geçiriyormuş biraz aldım yiyorum azcık geçti dayanılmıycak gibi her an kusucam sanki

ya kızlar benim SAT 13.03.2015 ,

c.tesi doktora gidicem ilk defa acaba ultrasonla kalp atışları ve kese görünür mü

bebekimi görmek için çok heycanlıyım

ya kızlar benim SAT 13.03.2015 ,

c.tesi doktora gidicem ilk defa acaba ultrasonla kalp atışları ve kese görünür mü

bebekimi görmek için çok heycanlıyım
Bizde yarın gidicez inşallah görürüz :) haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…