sat kac canımMrb arkadaslr ben de Rabbim nasip ederse Aralik da on bese geliyor dogumum Rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallah
yastık işini bende denedim canım ama yok olmadı bende rahat bakalım... alışıcaz bir şekilde bakalım...Aynen alismak lazi, ama benbiki gundur karnimin ustune yatinca agriyor uyandiriyor beni atrs basmalarim var zaten gece ... demin bir arkadas bacagina yastik koy dedi onu deniycem bakalim
güzel hbrlerle canım babalar böyle heycanlı ... :) dr. sonra haberlerini bekliyorum...herkese merhaba kızlar..
kuzumla doktora gidiyoruz bugün.. zira ne bulantılara ne halsizliğe dayanacak gücümüz kalmadı.. babamız pek heyecanlı gece boyunca debelendi durdu..
bakalım yeni doktorumuzun bir önerisi olacak mı? olursa hepinize yazarım.. he bu arada h&m de hamile pantolonu var düğmesiz 59 lira.. süpermiş.. giydim yemin ederim gazım azaldı resmen.. meğer sıkıştırıyormuşum kendimi
evet canım bende kasıklarımda ağrılar cekiyorum hatta dün gece belimde ağrıdı haftaya dr. gidecem ve sorucam bende şimdi mesela kasığımda pır pır gibi ağrı değil ama değişik bir şey...kasıklarında ve belinde benim gibi agrı yasayan var mı?
inşallah canmmgüzel hbrlerle canım babalar böyle heycanlı ... :) dr. sonra haberlerini bekliyorum...
Hayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...herkese merhaba kızlar..
kuzumla doktora gidiyoruz bugün.. zira ne bulantılara ne halsizliğe dayanacak gücümüz kalmadı.. babamız pek heyecanlı gece boyunca debelendi durdu..
bakalım yeni doktorumuzun bir önerisi olacak mı? olursa hepinize yazarım.. he bu arada h&m de hamile pantolonu var düğmesiz 59 lira.. süpermiş.. giydim yemin ederim gazım azaldı resmen.. meğer sıkıştırıyormuşum kendimi
Cinsiyet 17. hafta civarında belli oluyor diye biliyorum neden koyulmuş acabaArkadaşlar yukarıda cikan bebeklerinizin cinsiyeti anketi var daha cinsiyetler belli degil anket yarilanmis anlamadim ben nasil oluyor bu
bel ağrım azaldı da cnm kasık devam, hele dün feciydi.kasıklarında ve belinde benim gibi agrı yasayan var mı?
aynen canım benim rahatlıkta sınırsız..Hayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...
Çok geçmiş olsun canım bendede mide bulantısı varbel ağrım azaldı da cnm kasık devam, hele dün feciydi.
aynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyokızlar mide bulantısı beni bitiriyor..bu gce de uyutmadı çok kötüyüm okula sürüklenerek gidiyorum..kendimde değilim burayı bile takip edemiyorum akşam 8de yatış ..bugün doktora gidecem konrol için bakalım ne diyecek ..tahlil ister mi acaba
çopk saol cnm miğde bulantısı 3-5 gündür bende de tavan yaptı, dün avm gezim dedim yemek de yerim diye düşündüm, her mağaza mı kokar ya, en sevdiğim zara home, chakra bile iğrenç koktu burnuma hiç gezemedimÇok geçmiş olsun canım bendede mide bulantısı var
Çubuk kraker geçiriyormuş biraz aldım yiyorum azcık geçti dayanılmıycak gibi her an kusucam sankiçopk saol cnm miğde bulantısı 3-5 gündür bende de tavan yaptı, dün avm gezim dedim yemek de yerim diye düşündüm, her mağaza mı kokar ya, en sevdiğim zara home, chakra bile iğrenç koktu burnuma hiç gezemedim( yemek yiyim dedim onu yedim sora doğruuu wc ye çıkarmaya
Bizde yarın gidicez inşallah görürüz :)ya kızlar benim SAT 13.03.2015 ,
c.tesi doktora gidicem ilk defa acaba ultrasonla kalp atışları ve kese görünür mü
bebekimi görmek için çok heycanlıyım
Mazallah hamilesiniz birde allah korusun sağlıksız olur bebeğiniz içmeyinSelamn aleylum kizlar aranzda sigara içen varmi varsa birakan varsa bana yardmci olablirmi günde1paket iiciyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?