- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
çalışıyomsn evdemisin cnmÇubuk kraker geçiriyormuş biraz aldım yiyorum azcık geçti dayanılmıycak gibi her an kusucam sanki
Bizde yarın gidicez inşallah görürüz :)haberlerini bekliyoruz canım
17.03.2015 canım mühendisim fakat şuan evdeyimay önce siz gidiyosnz bana haber et nolur :)) bakalm ona göre benim bebik göstercek mi kendini
SAT kaçtı melda
folit asit kullananlarda mide bulantısı daha az oluyormuş doktor söylemişti. nedenini bilmiyorum.
İste olmuyo kese birakblsem bi tiksinti gelen diye bakiyorm ama yok malesf
Anlamadim ne demek istediginizisat kac canım
Hersey kafada baslar kafada biterr biran önce kafada bitirmeye bak allah korusun bir sorun cikar bebekte vicdan azabindan kurtulamazsinİste olmuyo kese birakblsem bi tiksinti gelen diye bakiyorm ama yok malesf
denemek lazim zorlamak laxim ay bilemedim mecburuz@Esra
yastık işini bende denedim canım ama yok olmadı bende rahat bakalım... alışıcaz bir şekilde bakalım...
onlar tahmin canim yazildi oyle sonra ogrendigimizde duzeltielecekCinsiyet 17. hafta civarında belli oluyor diye biliyorum neden koyulmuş acaba
degistir kuzum benimki hap minicik folbiol kullaniyorumyaa kızlar beniğm folic asitim toz suya katıp içiyosnz, şekerli ve inanılmaz miğdemi bulandırıyor(
ayni ben psikolojim bozuldu bu bulantidan cikarmadan. artik rahatlasak bir an önceben sabah yataktan kalkmadan 5 dk önce uyanıyorum ve çubuk kreker yiyorum hatta tüm gün elimde çubukla dolaşıyorum ama ne fayda o dedikleriniz hafif bulantıları bastırıyor sadece başlarda bende de işe yaıryordu ama artık banamısın demiyor malesef
herkese merhaba kızlar..
kuzumla doktora gidiyoruz bugün.. zira ne bulantılara ne halsizliğe dayanacak gücümüz kalmadı.. babamız pek heyecanlı gece boyunca debelendi durdu..
bakalım yeni doktorumuzun bir önerisi olacak mı? olursa hepinize yazarım.. he bu arada h&m de hamile pantolonu var düğmesiz 59 lira.. süpermiş.. giydim yemin ederim gazım azaldı resmen.. meğer sıkıştırıyormuşum kendimi
Ayy bayılıyorum H&M ürünlerine ama izmir de yok maalesefHayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...
isimlerıyle yaşasınlar ınsallah canımkız olursa alara erkek olursa berke , can
Ben de içiyordum ama bebek düşündüğümüz zaman bıraktım. Minicik bir can var onu nasıl zehirlerdim. Canım internetten hamilelikte sigara kullanılınca olan sonuçları gör fotolara bak. Zaten o zaman vicdanen bırakırsın. Çok zor değil ilk 1-2 gün zor. Naneli şeker, naneli sakız kullan. Ağzın boş kalmasın. Umarım hem bebişin hem de kendin için bırakırsın. Ben tam 3 aydır kullanmıyorum. Çok mutluyum şu anda. Sigarasız da yaşanılabiliyor.Selamn aleylum kizlar aranzda sigara içen varmi varsa birakan varsa bana yardmci olablirmi günde1paket iiciyorm.
yok canım bende yenı yaptırdım gec deıl henuzValla burda sormasam hiç bilmicem :) canım tsk ederim 8 haftaya girdim geç kalmadım inş. Test icin
Çok rahat ve kullanışlı keşke olsaydı İzmirde 'de İstanbuldakinden alıyorum benAyy bayılıyorum H&M ürünlerine ama izmir de yok maalesef
Sağlıkla gelsinlerde isim önemli değil :)isimlerıyle yaşasınlar ınsallah canım
Ben de lcw ve defactodan aldım birkaç şey ama pantolon istediğim gibi bulamıyırum. Çözümü buldum şimdilik. Normal kot pantolonlarımın düğmesini açık bırakıyorum, bol t-shirt giyiyorum üstüne oldu da bitti =DÇok rahat ve kullanışlı keşke olsaydı İzmirde 'de İstanbuldakinden alıyorum ben
Benn hele ki is yapinca agrisindan öluyorummkasıklarında ve belinde benim gibi agrı yasayan var mı?
Çocuk ve Bayan için lcw nin ürünlerinide beğeniyorum defacto kullanmam pekBen de lcw ve defactodan aldım birkaç şey ama pantolon istediğim gibi bulamıyırum. Çözümü buldum şimdilik. Normal kot pantolonlarımın düğmesini açık bırakıyorum, bol t-shirt giyiyorum üstüne oldu da bitti =D
Çok şanslısınız canım, h&m bebek-çocuk kıyafetleri de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?