2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İste olmuyo kese birakblsem bi tiksinti gelen diye bakiyorm ama yok malesf

Tiksinti gelmesini falan beklemeyin bence sonuçta zararları kanıtlanmış ve oldukçada riskli. Ben sanatçıyım, yağlı boyalarla uğraşıyorum diye işimi bıraktım, sağlıkla dünyaya gelsinler sonra ne içmek isterseniz icersiniz.

benim kuzenim hamileliği boyunca hiç bırakmadı sigarayı, zeka geriliği vs. olmadı ama çocukları zayıflıktan kurtulamıyor astım bronşitliler hep hep hastalar. ne olursa olsun sigara içilmemeli bence. ben 65 kiloydum dr zayıfla dedi 57 kiloya düştüm 3 ayda. ara sıra yaptığım tatlı atıştırmaların haricinde elimi sürmedem ekstradan tatlıları.

@Esra

yastık işini bende denedim canım ama yok olmadı bende rahat bakalım... alışıcaz bir şekilde bakalım...
denemek lazim zorlamak laxim ay bilemedim mecburuz ( onerilere acik olalim deniyeli mherseyi :)

Cinsiyet 17. hafta civarında belli oluyor diye biliyorum neden koyulmuş acaba
onlar tahmin canim yazildi oyle sonra ogrendigimizde duzeltielecek

yaa kızlar beniğm folic asitim toz suya katıp içiyosnz, şekerli ve inanılmaz miğdemi bulandırıyor (
degistir kuzum benimki hap minicik folbiol kullaniyorum

ayni ben psikolojim bozuldu bu bulantidan cikarmadan. artik rahatlasak bir an önce

Hayırlısı olsun tatlım h&m pantolonları çok rahat şahsen kullanıyorum tüm arkadaslarat avsiye ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inşallah haberlerinizi bekliyoruz ...
Ayy bayılıyorum H&M ürünlerine ama izmir de yok maalesef

Selamn aleylum kizlar aranzda sigara içen varmi varsa birakan varsa bana yardmci olablirmi günde1paket iiciyorm.
Ben de içiyordum ama bebek düşündüğümüz zaman bıraktım. Minicik bir can var onu nasıl zehirlerdim. Canım internetten hamilelikte sigara kullanılınca olan sonuçları gör fotolara bak. Zaten o zaman vicdanen bırakırsın. Çok zor değil ilk 1-2 gün zor. Naneli şeker, naneli sakız kullan. Ağzın boş kalmasın. Umarım hem bebişin hem de kendin için bırakırsın. Ben tam 3 aydır kullanmıyorum. Çok mutluyum şu anda. Sigarasız da yaşanılabiliyor.

Çok rahat ve kullanışlı keşke olsaydı İzmirde 'de İstanbuldakinden alıyorum ben
Ben de lcw ve defactodan aldım birkaç şey ama pantolon istediğim gibi bulamıyırum. Çözümü buldum şimdilik. Normal kot pantolonlarımın düğmesini açık bırakıyorum, bol t-shirt giyiyorum üstüne oldu da bitti =D
Çok şanslısınız canım, h&m bebek-çocuk kıyafetleri de çok güzel

Çocuk ve Bayan için lcw nin ürünlerinide beğeniyorum defacto kullanmam pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…