2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bebeğim için e-bebek ten alabilirim orayıda çok övüyorlar
Ben oğlumda mothercare den de almıştım. Ayın 15 i ve 30 unda pırlanta ürünlür yapıyorlar. İndirimli oluyor. Ve inan 2. erkek olursa beniim ( umarım kız olur bu arada ) çoğu kıyafet sapasağlam duruyor.
Ayy cinsiyetleri belli olsun hayırlısıyla

Benim içime kız doğuyor hadi hayırlısı

Benim gecen seneden Carter' s tan hediye ceklerim var yüklü miktarda, bisey almiycam 6 aya kadar diyorum ama dayanamam sanirim en azından ceklerimi harcarim

Annem Rüyasında Görmüş bugün erkek bebişim varmış benimde içime erkek doğuyo hep sağlıklı olsunda kuzum

Kızlar mayonezde çiğ yumurta var çok tüketmek zararlı diye biliyorum. Ama bişeyin içinde azcık yesem sıkıntı olur mu yaa Canım bişey çekiyor o yüzden dedim

Kızlar mayonezde çiğ yumurta var çok tüketmek zararlı diye biliyorum. Ama bişeyin içinde azcık yesem sıkıntı olur mu yaa Canım bişey çekiyor o yüzden dedim
bence az yemenin bir sıkıntısı yok ben maydanoz filan yedim cunku hemekte vardi. benim eltim cig kofte bile yedi birsey olmadi cok olmamasi sartiyla Allah in izniyle birsey olmaz bence ama yine de sen nasil istersen oyle yap

bence az yemenin bir sıkıntısı yok ben maydanoz filan yedim cunku hemekte vardi. benim eltim cig kofte bile yedi birsey olmadi cok olmamasi sartiyla Allah in izniyle birsey olmaz bence ama yine de sen nasil istersen oyle yap
Yok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)

Yok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii

Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
Bence evde yapılan daha sağlıklı çiğköftenin içerisine zeka gerileyici birşey katıyorlarmış kendimiz yapıp yesek daha sağlıklı olur bence

Canım ben ev yapımı tüketmiştim, dışardakilerde et olması yasak zaten. Mecburen etsiz satıyorlar.
Az yeseniz birşey olmaz bence :)
Hadi inşallah yapcak bişey yok yiycem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…