- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Hamile giyim yeni başlamış defactoda, altlar hiç güzel gelmedi bana ama üstler fena değilÇocuk ve Bayan için lcw nin ürünlerinide beğeniyorum defacto kullanmam pek
Hamile giyim yeni başlamış defactoda, altlar hiç güzel gelmedi bana ama üstler fena değil
Lcw çoğu şeyi oradan alıyorum hem uygun hem güzel.
Ben oğlumda mothercare den de almıştım. Ayın 15 i ve 30 unda pırlanta ürünlür yapıyorlar. İndirimli oluyor. Ve inan 2. erkek olursa beniim ( umarım kız olur bu aradaBebeğim için e-bebek ten alabilirim orayıda çok övüyorlar
Benim içime kız doğuyor hadi hayırlısıBen oğlumda mothercare den de almıştım. Ayın 15 i ve 30 unda pırlanta ürünlür yapıyorlar. İndirimli oluyor. Ve inan 2. erkek olursa beniim ( umarım kız olur bu arada) çoğu kıyafet sapasağlam duruyor.
Ayy cinsiyetleri belli olsun hayırlısıyla
Ne güzel yaa ben de kız istiyorum ama içime yine erkek doğuyor bakalım. Sağlıkla gelsin inş. bebişlerimizin hepsiBenim içime kız doğuyor hadi hayırlısı
Amin canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil :)Ne güzel yaa ben de kız istiyorum ama içime yine erkek doğuyor bakalım. Sağlıkla gelsin inş. bebişlerimizin hepsi
İnşallah canım bu sevincimizide burdan paylaşırızsalı gunu bende gittim ama bende duyamadım pazartesi gidicem inşşallah sağlıkla duyarız
Var canım fazla ayakta durmaktan oluyo dinlen geçer ben dün baya ayakta kaldım gece Ağrı'dan yaramıyorum sabah uyandığımda geçmişti amakasıklarında ve belinde benim gibi agrı yasayan var mı?
Bende içiyorum ya vicdan azabı çekiyorum Kafayı yiyicem önceden günde 1paket içiyordum ama şimdi azalttım biraz 1 paket 2-3 gün yetiyoSelamn aleylum kizlar aranzda sigara içen varmi varsa birakan varsa bana yardmci olablirmi günde1paket iiciyorm.
bence az yemenin bir sıkıntısı yok ben maydanoz filan yedim cunku hemekte vardi. benim eltim cig kofte bile yedi birsey olmadi cok olmamasi sartiyla Allah in izniyle birsey olmaz bence ama yine de sen nasil istersen oyle yapKızlar mayonezde çiğ yumurta var çok tüketmek zararlı diye biliyorum. Ama bişeyin içinde azcık yesem sıkıntı olur mu yaaCanım bişey çekiyor o yüzden dedim
Yok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)bence az yemenin bir sıkıntısı yok ben maydanoz filan yedim cunku hemekte vardi. benim eltim cig kofte bile yedi birsey olmadi cok olmamasi sartiyla Allah in izniyle birsey olmaz bence ama yine de sen nasil istersen oyle yap
Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kiiYok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
Az yeseniz birşey olmaz bence :)Kızlar mayonezde çiğ yumurta var çok tüketmek zararlı diye biliyorum. Ama bişeyin içinde azcık yesem sıkıntı olur mu yaaCanım bişey çekiyor o yüzden dedim
Bence evde yapılan daha sağlıklı çiğköftenin içerisine zeka gerileyici birşey katıyorlarmış kendimiz yapıp yesek daha sağlıklı olur benceCigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
Icinde cig et olani yasak cunku bakteriler zarar verebilirmis bebislerimizeCigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
Canım ben ev yapımı tüketmiştim, dışardakilerde et olması yasak zaten. Mecburen etsiz satıyorlar.Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
Hadi inşallah yapcak bişey yok yiycem vallaAz yeseniz birşey olmaz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?