2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii

Canim korkma ben de de oyle oldu. Zamanla yok oldu kesede bebegimin yanindaydi. ben de vajinl jel kullaniom bir de progestn igne.
Iki hafta filan surdu yok olmasi. Doktor kanaman olursa hemen ara filan dedi korkuttu beni ama cok sukur adece lekelenme oldu bir kac kez ve yok oldu.
dinlen bol bol. Iliskiye filan girmeyin. Yemek bile yapma. doktor bana her hamilelikte olabilir vucut onu kendisi yok ediyor dedi. Insallah sende de oyle olur

Yok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii

bana doktor tembihledi cig et yeme sakin diyr. Ama etsiz cigkofteler de guzel onlardan ye :)

kızlar bu yenmemesi gereken şeylerden az yemek çok yemek farketmez bence ya zarar verme ihtimali varsa az yesenizde verir. Çığ yumurta ,çığ et toksoplazmaya yol açıyor eğer vücudunuzun buna bağışıklıgi varsa bir sıkıntı olmaz ama yoksa zarar verebilir.

etsız yıyebılırsın canım bende cok yıyorum alırken ozellıkle etsız dıye tembıhlıyorum

Osesin sitesinde etsiz yaziyor.. Ne midesiz oldum inanamiyorum. Bulantidan geberiyorum. Ama baharatli cigkofte yiceem.. Sonumuz hayrolaaa ..
açlık başa bela canım bu ıyı zamanlarımız :d 1 ay sonra 1 saat aç kalamıycaz sen bıde o zamanları dusun

açlık başa bela canım bu ıyı zamanlarımız :d 1 ay sonra 1 saat aç kalamıycaz sen bıde o zamanları dusun
Simdilerde yeni yeni farkediyorum uc saat birsey yemezsem midem sirtima yapismis gibi oluyorum. Bulantida aclikla tavan yapio..

canım benim doktorum özellikle belirtmişti ben sormadan çiğ köfte yiyebilirsin demişti etsiz olan tabi ki sanırım hamileler oldukça soruyormus bi zararı yok dedi :) bende midem bulanmaya baslamadan yemiştim ama simdi agzıma bi şey süremiyorum

Simdilerde yeni yeni farkediyorum uc saat birsey yemezsem midem sirtima yapismis gibi oluyorum. Bulantida aclikla tavan yapio..
IYI SENI 3 SAAT IDARE EDIYOR BENI MUMKUN DEGIL TIKA BASA YESEM SADECE YARIM SAAT ONDAN SONRA SANKI GUNLERDIR ACMISIM GIBIYIM

of kızlar aklım cıktı tavandan ustume kocaman orumcek ındı ondan kacarken kazayla hayvancagızı öldurdum :S

bugün çok garibim. ben sadece idrar testi yaptım daha doktora gitmedim. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden acele etmedim. dünde sağlık ocağına kan verdim. bugün çıkar dediler öğlen gittim. kan için barkod veren hemşire bir tek gebelik değerini işaretlememiş her değer bakılmış bir o yok. doktorda bende cok üzüldük çokta kızdım. malum yarında tatil acili aradım yaparız dediler yarın oraya gidecem. yalnız doktor bir konuda kafamı karıştırdı o sinirle ve üzüntüyle ne dediğini unuttum ama bir değer varmış hamile olsaydın o 1000 üzerinde olması gerekirdi sen yine dikkat et ama çokta umutlanma dedi. daha sonra yada gebelik olsada çok yenidir dedi. doktorum çok iyidir 1 senedir biliyor istediğimi ve çok iyi davranıyor oda üzüldü. şimdi kafam allak bullak oldu.

arkadaşlar nasılsınız?
ben dayanamadım memleketteyim die dönünce kendi doktoruma gitmeyi bekliyordum randevuma da daha 15 gün vardı ama bugün doktora gittim bebişimi gördüm kalp atışını dinledim baş popo arası 1,5 cm olmuş ama genel boyutu 4 cm filan dedi çok güzel bir duygu ya bulantılarımı bile unuttum bugün Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar yaa sizde benim gibi evhamli misiniz son iki gündür mide bulantilarim kesildi diye bugün işten izin aldım koştur kostur hastaneye çok şükür bebis gayet iyi çok sevindim galiba ben mide bulantilarindan kurtuldum darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…