Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kiiYok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
Canim korkma ben de de oyle oldu. Zamanla yok oldu kesede bebegimin yanindaydi. ben de vajinl jel kullaniom bir de progestn igne.kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüne gittim. bebeğimin kesesinin yanında kan kesesi-yolu varmış. doktor kanaman var mı dedi. kanamam hiç olmadı ve lekelenmemde. ama doktorum gelecekte olabilir işareti verdi ve bana GYNO-LOMEXIN ve CRINONE %8 vajinal ovul yazdı. var mı benle aynı durumu yaşayan ve bu ilaçları kullanan
bu arada düşük riskine karşı bol bol sıvı alımını önerdi. size de yazmak istedim
Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kiiYok canım çok tüketmem zaten ama 1-2 kereden birşey olmaz sanırım. Çiğ köfte oğluma 7 aylık hamileyken dayanamayıp 2-3 tane yemiştim ben de =)
ahah benimde çekiyor bende yiyimCanım ben ev yapımı tüketmiştim, dışardakilerde et olması yasak zaten. Mecburen etsiz satıyorlar.
Hadi inşallah yapcak bişey yok yiycem valla
Hahah ye artık napalım ye gitsinahah benimde çekiyor bende yiyim
bana doktor tembihledi cig et yeme sakin diyr. Ama etsiz cigkofteler de guzel onlardan ye :)Cigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
son adet tarıhın neAnlamadim ne demek istediginizi
etsız yıyebılırsın canım bende cok yıyorum alırken ozellıkle etsız dıye tembıhlıyorumCigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
Osesin sitesinde etsiz yaziyor.. Ne midesiz oldum inanamiyorum. Bulantidan geberiyorum. Ama baharatli cigkofte yiceem.. Sonumuz hayrolaaa ..etsız yıyebılırsın canım bende cok yıyorum alırken ozellıkle etsız dıye tembıhlıyorum
açlık başa bela canımOsesin sitesinde etsiz yaziyor.. Ne midesiz oldum inanamiyorum. Bulantidan geberiyorum. Ama baharatli cigkofte yiceem.. Sonumuz hayrolaaa ..
Simdilerde yeni yeni farkediyorum uc saat birsey yemezsem midem sirtima yapismis gibi oluyorum. Bulantida aclikla tavan yapio..açlık başa bela canımbu ıyı zamanlarımız :d 1 ay sonra 1 saat aç kalamıycaz sen bıde o zamanları dusun
canım benim doktorum özellikle belirtmişti ben sormadan çiğ köfte yiyebilirsin demişti etsiz olan tabi ki sanırım hamileler oldukça soruyormus bi zararı yok dedi :) bende midem bulanmaya baslamadan yemiştim ama simdi agzıma bi şey süremiyorumCigkofte olayi kafama cok takiliyor .. Yasak olan evde yapilan cig et kullanilan degil mi.. Yani piyasadakilerden etsiz olanlari yesek birsey olur mu acaba kii
IYI SENI 3 SAAT IDARE EDIYOR BENI MUMKUN DEGIL TIKA BASA YESEM SADECE YARIM SAAT ONDAN SONRA SANKI GUNLERDIR ACMISIM GIBIYIMSimdilerde yeni yeni farkediyorum uc saat birsey yemezsem midem sirtima yapismis gibi oluyorum. Bulantida aclikla tavan yapio..
aynen canım acıktıkca bulanıyo onumuzdekı ay 1 saat bıle ac kalamıycazSimdilerde yeni yeni farkediyorum uc saat birsey yemezsem midem sirtima yapismis gibi oluyorum. Bulantida aclikla tavan yapio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?