bugün çok garibim. ben sadece idrar testi yaptım daha doktora gitmedim. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden acele etmedim. dünde sağlık ocağına kan verdim. bugün çıkar dediler öğlen gittim. kan için barkod veren hemşire bir tek gebelik değerini işaretlememiş her değer bakılmış bir o yok. doktorda bende cok üzüldük çokta kızdım. malum yarında tatil acili aradım yaparız dediler yarın oraya gidecem. yalnız doktor bir konuda kafamı karıştırdı o sinirle ve üzüntüyle ne dediğini unuttum ama bir değer varmış hamile olsaydın o 1000 üzerinde olması gerekirdi sen yine dikkat et ama çokta umutlanma dedi. daha sonra yada gebelik olsada çok yenidir dedi. doktorum çok iyidir 1 senedir biliyor istediğimi ve çok iyi davranıyor oda üzüldü. şimdi kafam allak bullak oldu.
Kızlar yaa sizde benim gibi evhamli misiniz son iki gündür mide bulantilarim kesildi diye bugün işten izin aldım koştur kostur hastaneye çok şükür bebis gayet iyi çok sevindim galiba ben mide bulantilarindan kurtuldum darısı başınıza
ins hamilesindir canım özellerde hemen yapıyolar canım bi saat içindede cıkıyor sonucu bulundugun yeri bilmiyorum ama yakınında böyle bi hastane varsa hemen kan ver bence merakında gitmiş olur normal devlet hastanelerinin acilindede bakıyolar ama onun sonucu hemen cıkmıyorbugün çok garibim. ben sadece idrar testi yaptım daha doktora gitmedim. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden acele etmedim. dünde sağlık ocağına kan verdim. bugün çıkar dediler öğlen gittim. kan için barkod veren hemşire bir tek gebelik değerini işaretlememiş her değer bakılmış bir o yok. doktorda bende cok üzüldük çokta kızdım. malum yarında tatil acili aradım yaparız dediler yarın oraya gidecem. yalnız doktor bir konuda kafamı karıştırdı o sinirle ve üzüntüyle ne dediğini unuttum ama bir değer varmış hamile olsaydın o 1000 üzerinde olması gerekirdi sen yine dikkat et ama çokta umutlanma dedi. daha sonra yada gebelik olsada çok yenidir dedi. doktorum çok iyidir 1 senedir biliyor istediğimi ve çok iyi davranıyor oda üzüldü. şimdi kafam allak bullak oldu.
inşallah idrar testi yaptım evde çıktı. bugün öyle olunca korktumgebelik testi %90 doğru sonucu vermiyor mu? Umarım güzel haberler alırsın yarin ,içini ferah tut.
inşallah idrar testinde çıktı zaten . ilçedeyim ben özel hastane yok . gün içinde çıkar dediler ama aradımins hamilesindir canım özellerde hemen yapıyolar canım bi saat içindede cıkıyor sonucu bulundugun yeri bilmiyorum ama yakınında böyle bi hastane varsa hemen kan ver bence merakında gitmiş olur normal devlet hastanelerinin acilindede bakıyolar ama onun sonucu hemen cıkmıyor
Kızlar yaa sizde benim gibi evhamli misiniz son iki gündür mide bulantilarim kesildi diye bugün işten izin aldım koştur kostur hastaneye çok şükür bebis gayet iyi çok sevindim galiba ben mide bulantilarindan kurtuldum darısı başınıza
Canım benimkiside salı günü baktırdıgımda 1,08 cm di:)Bu arada bebeğim 10.5 m olmuş
On martson adet tarıhın ne
gozun aydın canımarkadaşlar nasılsınız?
ben dayanamadım memleketteyim die dönünce kendi doktoruma gitmeyi bekliyordum randevuma da daha 15 gün vardı ama bugün doktora gittim bebişimi gördüm kalp atışını dinledim baş popo arası 1,5 cm olmuş ama genel boyutu 4 cm filan dedi çok güzel bir duygu ya bulantılarımı bile unuttum bugün Allah isteyen herkese nasip etsin
adetmıkizlar adet tarihi yaklasan varmi benim 2 gun var ve bugun sanci ve bel agrisi cekiyorum sizler nasilsiniz
gozun aydın canım
verırız verırız cıkma canını bende 1 kılo almısımKızlarr 1 ayda 1,5 kilo almışım yaaaaaaaÇok canım sıkkın
cok sevındım canım guclenmıs demekkı bebegının kalbı maşşallah ben ıyıyım arada bulantılarım oluyo bıde çok iştahım kesıldı butun gun aç beklıyorum gece eşim gelınce motorla azcık gezdırıyo açılıyorum gelınce yıyebılıyorumsağol canım
kalp atışını en son boğuk duymuştum böyle net duymak çok hoş ya
sen nasılsın ?
Kızlar kasıklarım çok ağrıyor ve midem bulanıyor napıcam bilemedim böyle bişey yaşayan varmı
Doktora gidince haber ver cnm :) seninki görünürse benim de görünür demektir17.03.2015 canım mühendisim fakat şuan evdeyim
Doktorum bana 3 gün üst üste bulantin kesilirse hemen geliyorsun demişti :) bende senin gibiyim evham yapıyorum hemen
Ctesi doktora gideyim söylücem,denemek lazim zorlamak laxim ay bilemedim mecburuz( onerilere acik olalim deniyeli mherseyi :)
onlar tahmin canim yazildi oyle sonra ogrendigimizde duzeltielecek
degistir kuzum benimki hap minicik folbiol kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?