2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

gebelik testi %90 doğru sonucu vermiyor mu? Umarım güzel haberler alırsın yarin ,içini ferah tut.

Doktorum bana 3 gün üst üste bulantin kesilirse hemen geliyorsun demişti :) bende senin gibiyim evham yapıyorum hemen

kizlar adet tarihi yaklasan varmi benim 2 gun var ve bugun sanci ve bel agrisi cekiyorum sizler nasilsiniz

ins hamilesindir canım özellerde hemen yapıyolar canım bi saat içindede cıkıyor sonucu bulundugun yeri bilmiyorum ama yakınında böyle bi hastane varsa hemen kan ver bence merakında gitmiş olur normal devlet hastanelerinin acilindede bakıyolar ama onun sonucu hemen cıkmıyor

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor ve midem bulanıyor napıcam bilemedim böyle bişey yaşayan varmı

inşallah idrar testinde çıktı zaten . ilçedeyim ben özel hastane yok . gün içinde çıkar dediler ama aradım

ayh inş darısı başımıza senin adına bulantılardan kurtulmana çok sevindim

gozun aydın canım

sağol canım
kalp atışını en son boğuk duymuştum böyle net duymak çok hoş ya
sen nasılsın ?
cok sevındım canım guclenmıs demekkı bebegının kalbı maşşallah ben ıyıyım arada bulantılarım oluyo bıde çok iştahım kesıldı butun gun aç beklıyorum gece eşim gelınce motorla azcık gezdırıyo açılıyorum gelınce yıyebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…