Kötü düşünme canım Allahın izniyle sağlıklı bi doğum olur ins yürüyüş yapabiliyorsan yürü rahatlarsin
Aslında değil 36+5 im bugün 2800 gr dedi dr çok iyi dedi daha iki haftam var bir 200 gr alsa tm kızım 2870 doğmuştu çokta minik değil normal bebişti kız kardeşim 30 haftalık oda 2800 gr fakat anne baba iri onlarda bence zayıf diye sıkıntı yapma gayet iyi sağlıklı olsunlar bende süt yumurta ceviz muz hergün tüketiyorum şimdide nar ve pancara başladım kan içinBenim bebeğim haftasına göre küçük. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde kilosu 2.700 gr. gözüküyordu. Herşey yedim burda okuduğum. Muz, süt, kaşar, pekmez, ceviz. Başka önerileriniz var mı yapabileceğim?
kuzum efe bebek yanına geldimi emmeye başlar merak etme ve süt olayı sen daha yeni doğum yaptın bşiraz daha bekle sabret hem sütün çoğalması azıcık arz talep meselesi bebek ne kadar emerse o kadar çoğalır sen bolö sıvı gıda al dengeliş beslen yeter sıkma o tatlı canını daEymen nin odası çok güzel Maşaallah. Güle güle büyüsün oglusun. Bu arada Maşaallah baya sut biriktirmissin. Her paket tek sagmadami çıktı canım. Çünkü benım sutun geliyor az mı çok mu anlamıyorum. Seninkine göre benimki çok az ve bebeğim kuvezde. Arttırmak için nelere dikkat ediyorsun
Gerci ilk iki bebegimde kucuktu. Sanirim ben 3 kilonun ustune cikamiyorumAslında değil 36+5 im bugün 2800 gr dedi dr çok iyi dedi daha iki haftam var bir 200 gr alsa tm kızım 2870 doğmuştu çokta minik değil normal bebişti kız kardeşim 30 haftalık oda 2800 gr fakat anne baba iri onlarda bence zayıf diye sıkıntı yapma gayet iyi sağlıklı olsunlar bende süt yumurta ceviz muz hergün tüketiyorum şimdide nar ve pancara başladım kan için
iyiyiz ayşecim ya sadece yorgun ve uykusuzum sen nasılsın efe bebek nasıl bugün görüşmeniz nasıl geçti
Bende cok merak ediyorum. iki sezeryandan sonra normal denemek istiyorum. o yuzden acemi sayilirim. nasil anlaycm gercek sanci hangisi diye?Bebislerini kucagina alan anneler bana da anlatir misiniz ? Nasil sancilar geliyordu sertlesme seklinde mi karinda elektriklenme gibi mi ? Ilk defa anne olacagim icin bilmiyorum. Aslinda sertlesmenin sanci oldugunu da bilmiyordum yeni ogrendim.
çok sağol gülcancım suni sancıyla doğum yaptımHayirli olsun bebisin canim. Saglikla buyut insallah. Suni sanciyla mi dogdu bebegin ?sezeryan mi ?
Simdi ogrendiklerime dayanaraktan duzenli araliklarla gelen sanci dogum sancisi duzensiz olanlar yalanci dogum sancilariymis yani doguma hazirlik evresi :)Bende cok merak ediyorum. iki sezeryandan sonra normal denemek istiyorum. o yuzden acemi sayilirim. nasil anlaycm gercek sanci hangisi diye?
Suni sanci da zorlandin mi bizle tecrubelerini eger halin varsa anlatirmisin? Idrarimda protein fazlasi varmis ve gebelik zehirlenmesi olabilirmis Allah korusun tansiyonum cikarsa hemen suni sanciyla dogurtacaklarmis. Suni sanciya da herkes cok kotu diyor. Bukadar az zamanim kalmisken de sorunsuz olur hersey insallah.çok sağol gülcancım suni sancıyla doğum yaptım
Bende de sanci oldukca gozum hep saattesanki her an olacakmis gibi bekl8yorum heyecanlaSimdi ogrendiklerime dayanaraktan duzenli araliklarla gelen sanci dogum sancisi duzensiz olanlar yalanci dogum sancilariymis yani doguma hazirlik evresi :)
sen nasıl özendiriyosun öyle yaaaBir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzelkızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye
Sağlıkla alın sizde bebişleri kucağınıza daha paylaşcak çok şey var
neyi cnm lansinoh mu? memeyi silmeden de bebek emzirilebilir dimi?Bende huylanmıştım ama o kdr çok teyit ettirdim ki içim rahatladı zaten cilt onu emiyo her türlü o cildinde kalıyo silip de kurutma gögüs ucunu cnm nemli kalsın bence
bi sonuca ulaşırsan etiketini beklerim, ben de merak ettimBence abartmış, penis değil deri kesiliyor. Ayrıca önemli olan boyu değil işlevi :))) o yaştaki travma, sonra ereksiyon açıkığı falan daha büyük risk bence . Memleket problemi gibi erken boşalmak, iktidarsızlık yaygın... Ben de tekrar bir araştırayım ama zannetmiyorum .
günlerimiz aynıCok tesekkur ederim üşenmedin aradin miNasıl duygulandim var ya fındık burun köfte dudak tabirlerine bayıldım Rabbim nazarlardan saklasın tum bebisleri en son nicki nick dogum yapmis sanırım ay sira bize geliyor
Yani benimde öyleydi dr çok iyi dedi seninde iyi boşuna stres yapmaGerci ilk iki bebegimde kucuktu. Sanirim ben 3 kilonun ustune cikamiyorum
Bende de sanci oldukca gozum hep saattesanki her an olacakmis gibi bekl8yorum heyecanla
Evetsen nasıl özendiriyosun öyle yaaadoğuruveresim geldiyo okuyunca..
neyi cnm lansinoh mu? memeyi silmeden de bebek emzirilebilir dimi?
bi sonuca ulaşırsan etiketini beklerim, ben de merak ettim
günlerimiz aynı
Canim Allah ım agrisiz sizisiz doğum nasip etsin inşaallah. Sağlıcakla al kuzunu kucagina inşaallah
sağolun kızlar insallah güzel olur herseyHadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım. :)
Hayirlisiyla saglikla alicaz insallah bebeğimizi kucağimiza canimCanimmmmmyok daha dogurmadim başı kanalda rahim agzi cok kısalmıs ve rahim incelmis dr bugun yarin diyor ama tık yok daha bu aralar gelse cok iyi olur kilosu yuksek olursa sıkıntı olur diye cok korkuyorum
evet cnm az kaldi benide korku heyecan sardi .Ayy inanmıyorummm az kaldııı geliyooo kızınnGülaycımm çok sevindimm
insallah canim güzel haberlerle dönerim bende insallahHayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Suni sancı kötü değil canım işin kötüsü o kadar sancıyı çekipte sezeryan olmak zorunda kalmak suni sancıyla normal sancının ağrısı aynı normal olmadığı için sancı veriliyor inşallah suni yda normal sancı çekerek doğurursun o kadar çekipte sezeryan olmak zorunda kalmazsınSuni sanci da zorlandin mi bizle tecrubelerini eger halin varsa anlatirmisin? Idrarimda protein fazlasi varmis ve gebelik zehirlenmesi olabilirmis Allah korusun tansiyonum cikarsa hemen suni sanciyla dogurtacaklarmis. Suni sanciya da herkes cok kotu diyor. Bukadar az zamanim kalmisken de sorunsuz olur hersey insallah.
Evet sen sona yaklasmissin. Rabbim hayirli dogumlr nasip etsin.Senin daha zamanin var gibi ama . saglikla kucagimiza aliriz insallah bizde . bende cok heycanliyim. Artik beklemek te zor geliyor inan
Suni sancı kötü değil canım işin kötüsü o kadar sancıyı çekipte sezeryan olmak zorunda kalmak suni sancıyla normal sancının ağrısı aynı normal olmadığı için sancı veriliyor inşallah suni yda normal sancı çekerek doğurursun o kadar çekipte sezeryan olmak zorunda kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?