2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tamam artık burdayim senin bebisin durumu nasil kanala yerlestimi

leylam355 tatlım seninle bir bebişleri paylaşamama durumumuz vardı Doğduktan sonra geçiyor mu? yoksa daha beter mi oluyor

Canim yeelesmedi yerleşsede farketmiyir cunku benim sezeryan
Pazartesi sezeryan olucam bir aksilik cimazsa eğer,bebeğin eşi yaslanmis o yüzden alacak
aaaaaaaaaa ne diyorsunnn sende mi brütüs Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun meleğine canımmm Artık benimkide gelsin yaaaa her ayağa kalktığımda şarr diye suyum gelicek sanıyorum

canım ben hiç zorlanmadım açıkçası hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu hemen suni sancı verildi ama normal sancı nasıl olur sezeryan ağrısı nasıl olur onuda bilmiyorum sadece suyum geldiği için kaygılıydım ve biran önce doğsun istedim canım çok yanmadı ki canı çok tatlıdır senin içinde en güzeli ve hayırlısı ne ise öyle olmasını umut ederim

leylam355 tatlım seninle bir bebişleri paylaşamama durumumuz vardı Doğduktan sonra geçiyor mu? yoksa daha beter mi oluyor
daha beter oluyor bir de benim kızım erken doğdu iyice hassas bir durum prematüre olunca iyice korumacı oldum kimse dokunamadı enfeksiyon riski var dedik eşimle eşler dehşet derecede destekçi oluyorlarmış bu arada doğum öncesi kaygılar eşle ilgili olanlar tamamen siliniyormuş ama bebek paylaşmak asla dokunanı yakarım dedim kibarca

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda inşallah eve çıkarsınız. Peki niye aniden sezeryana aldılar? Sorun neydi?

Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Suyu bittigi icin acil sezeryana aldılar canım. 6. aydan bu yana çok akinti oluyordu kaç kere suyummu siziyor diye doktora gitmiştim. O yüzden suyum az az geldiği için anlayamadim

Bende 3 saate bir sagiyorum canım cuma günü doğum yaptım. Sütun anca 20-30 ml arası çıkıyor. Ama oglusa yetisemiyorum. O 60 ml falan iciyomus. Her geçen günde içtiği değer artıyor Maşaallah. Çayı yarın mutlaka alcam. Petiboru ilk kez duydum mutlaka onuda deniycem. Çok teşekkür ederim canim

Hahaha dokunani yakarim mı ariyorlar sürekli dogurdunmu dogurdunmu ruhum daraldi yeminle en son yengeme dogurmuyorum icimde tutacagim dedim ondan beri aramiyor

Denizcim seninds ilk emzirdigin gun bebek emerken canin yandi mi

Tamam doktorda dedi zaten yurt fisi ysptir
Ama penis biyu kisaligini bir arastir dedi
Agrisiz hisetmez psikoloji vs diye erken yapturip
Ilerdeki hayatinda pdikolojisini dahada bozabilirsin dedi
Sen bilirsin cnm ben oaylasmak istedim

pınarcım çok tatlı bir oğlun var maşallah sağlıkla büyütürsün seni ve babasını çok seven ve sayan bir evlat olsun
bu arada damadım bayağı yakışıklıymış
Seninkine yarmagul olacak derken benimki olmus,bude guya minyon olacak demisyi doktorumseninde emzirirken bebegin cektigi zamsnlar canin aciyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…