Çok sağol tatlım. Sıvı tuketimime çok dikkat ediyorum. Biberonun kolayligina iki günde alışmış sıpa. Meme emmek zor geliyor. Bugun uc saatte bir hastaneye gittim. Iki cuk cuk yapıyor en fazla. Annemde eve bi gelsin alistiririz onu diyor. Merakla bekliyoruz keratayikuzum efe bebek yanına geldimi emmeye başlar merak etme ve süt olayı sen daha yeni doğum yaptın bşiraz daha bekle sabret hem sütün çoğalması azıcık arz talep meselesi bebek ne kadar emerse o kadar çoğalır sen bolö sıvı gıda al dengeliş beslen yeter sıkma o tatlı canını da
kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guyaTatlim tebrik ederim bebisine kavusmussunNasılsın simdi
Canım kolaymı daha çok yeni inşallah günden güne toparlayacaksın yardım edenin coktu yanlış hatırlamıyorsam eve donunce kendini sakın yorma bebeğinle ilgilen sadece Cok tebrik ederim bol sütlerin olsun inşallahkimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
Ağrı kesici yapmiyorlarmi canımkimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
Ay maşallahhhhhhkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
Sali günü azaldı gbı brz, dun yine normale döndü, iyi mi kötü mü bilmiyorumAa super 37 de donmesi bide 32 den sonra donemez diyordu drlar.bebisin hareketleri nasıl meltem bu haftalarda azalma varmi
İzin bitimi çikiş yapacak cnm İzin boyunca raporlu gozükeceksnÇok teşekkür ederim ben doğum sonrası işe devam etmeyeceğim işten çıkardı gösterecek işsizlik maaşı için.. İşten çıkışımı doğum izni bitiminde mi yapmış olacak yoksa doğumdan hemen sonra mıefe keremin annesi
Amin zeynomİnşallah canım darısı senin başına. Kolay doğumun olur inşallah .
sağolun kızlar insallah güzel olur hersey
Hayirlisiyla saglikla alicaz insallah bebeğimizi kucağimiza canim
Birdaha ortadan kaybolma canim merak ediyoz sonra:)
evet cnm az kaldi benide korku heyecan sardi .
insallah canim güzel haberlerle dönerim bende insallah
Canim maltepede maltepe hastanesi
Dogumhanede bebegin kakasini yaptığını fark edince sezaryana almislarSezeryan mı oldu, saglıklısı olsun, gozu aydın elifimizinelifeva
Meltemcim bu saatte ayaktasın iyi misinSezeryan mı oldu, saglıklısı olsun, gozu aydın elifimizinelifeva
Yurudum cnm ama agrilara devam cok bi degsklik yok sizliyor heryerimBende sana yazacaktim nasıl oldun diye ben yürüyüş yaptıkça ağrılarım azaldı sanki sadece çatı ağrılarım biraz arttı
Oyyyy masallah subhanallah ona cok tatli yaaa Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin cnmkizlar biz dogduk,3700 gr 47 cm killi tuylu bir oglum oldu.agrim var insallah yakin zamanda gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?