2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kizlar bugun batimin ustunden 11 gun gect i tekrar kan verdim degerim 18886,7 cikti deger normalmi sizce

Canim ne yaptin gittin mi doktora? Kime gittin? Mide bulantin icin ne onerdi? Mide bulantilari canima tak dedi hic bi sey yiyemiyorum yaa

IYI SENI 3 SAAT IDARE EDIYOR BENI MUMKUN DEGIL TIKA BASA YESEM SADECE YARIM SAAT ONDAN SONRA SANKI GUNLERDIR ACMISIM GIBIYIM
Benim bebis biraz minnak ondan olabilir.. Gecen hafta 7 haftalik dedi dr. Bi hafta sonra baska bi dr. Da 7 haftalik dedi oysa aradan bi hafta gecmisti. Dun ise bi baska dr 5 -6 haftalik dedi ben 12 haftayi nasil tamamlicamm bilemiyorum
henuz dr a karar veremedigimicin bu karmasalar aslinda..
ben yemek yemegi seven bi insan zaten degildim. Yasamak icin yiyordum eskiden zevk alarak degil. Su an da devamli acikinca ve yemek yapamayinca baya sorun oluyo.. Ruyalarim bile yemek olmaya basladi artik.. Hemde sacma sapan gecen gun ruyamda yogurda soda katiyodum durum vahim yani .. Ama bi haftalik bulantilar yuzunden iki kilo vermisim. Ac ac geziodum dune kadar bugunde biri c igkofte dedi sagolsun onu yedim

Crl ölçümü yapilana kadar haftatalarda değişiklik olur sizde keseye göre baktılar herhalde değil mi :)

Kizlar bugun resmwn agladim ya ... size agrimi anlatmaya caliscam sizdede oluyormu ? Gobek deligimden gobegime bbaglu bir ip var gobegimi tutan sanki o ipe bir dugum atmislar kisalmis gobegimde buyumus zorlama oluyor agri yapiyor ve ayrica gaz yapiyor ... agriyi anca boyle tabir.edebildim sizdede varmi ?

Saçma bir alıntı yaptı yazım senin yazının sonuna eklendi ordan okursun canm

Çok hoşsun canım ya güldürdün beni bebek iki ayını doldurmadan Dr lar net bişey soyleyemiyor zaten 8 haftayı doldurunca haftasiyla uyumlu olup olmadığına bakılıyor

canım o bana oncekı gebelıgımde olmustu doktor arkadasıma dedıgımde bebegın hareket etmeye basladıgını demıstı gobek delıgınde agrı bundada basladı hafıf hafıf

canım o bana oncekı gebelıgımde olmustu doktor arkadasıma dedıgımde bebegın hareket etmeye basladıgını demıstı gobek delıgınde agrı bundada basladı hafıf hafıf
Yaw sikayet etmek gibi olmasin ama bugun artik agladim ya bide gazzzz sanki dolu ici

Yaw sikayet etmek gibi olmasin ama bugun artik agladim ya bide gazzzz sanki dolu ici
canım cok sıcak ıyı deıl ama havluyu ısıtıp karnına sarsan uzun tutmadan azda olsa gaz sancın gecer o cok kotu bı agrı bende arada yasıyorum karnımı ısıtıp rahatlıyorum

canım cok sıcak ıyı deıl ama havluyu ısıtıp karnına sarsan uzun tutmadan azda olsa gaz sancın gecer o cok kotu bı agrı bende arada yasıyorum karnımı ısıtıp rahatlıyorum
Insan korkuyor ya biraz yuruyum dedim soguk sogu kterler doktum iki gram yuruyunce

crinone bende kullandım canım lekelenmem gecınce bıraktım ınsallah oyle bısey yasamazsın
inşallah canım. sende de kan kesesi mi görüldü?
Cnm sanirim durumumuz ayni. Kanama yok ama olabilir dedi dr. Ins o alan yok olursa dusukle sonuclanmazlar
evet aynen kanama yok ama olabilir dedi hatta olmamasına şaşırdı. cinsel ilişki yasakmış biz normal hayatımıza devam ediyorduk söylemesi ayıp
canım bugünde aksine cenaze vardı tüm gün ayaktaydım o kadar yoruldum ki.. bu arada kanaman hiç olmadı değil m? çok geçmiş olsun sana da. allahım bitsin şu 3 ay.. allahım bebeklerimizi bağışlasın bize

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor ve midem bulanıyor napıcam bilemedim böyle bişey yaşayan varmı
hepimiz
Kızlarr 1 ayda 1,5 kilo almışım yaaaaaaaÇok canım sıkkın
sıkma canını benim ilk hamileliğimde ilk 3. ayın sonunda 2 kg almıştım ama doktorum şiş bu kilo değil demişti. ilk 8 hafta 6 kg vermiştim
Canım benimkiside salı günü baktırdıgımda 1,08 cm di:)
kaç haftalıktı salı günü baktırdığında. benim 7 hafta 4 günlükken 1.7 mm di.
Merhaba kizlar bugun batimin ustunden 11 gun gect i tekrar kan verdim degerim 18886,7 cikti deger normalmi sizce
maşallah hoşgeldin
yok minnak değil kızdır o
rahim genişliyor ilk hamileliğimde çok olmuştu

Slm kızlar nasılsınız,
Ben artık o kadar bitik o kadar halsizim ki buraya bile yazmaya mecalim yok hep uyku hali oluyo şimdi dışarda yemek yedim burdan hiç kalkıp eve gidesim yok ışınlansam keşke. Olduğum yerde uyumak istiyorm kocam da mesaide 2 gündür o geliyo uyuyom sabah iş güç ay Allah'tan yarın tatil de biraz dinlenicem.
Sizin nasıl gidiyo hamişlik bu hafta özellikle benim çok yorulduğum bulantı ve kuşamlarımın başladığı bir hafta oldu Allah hepimize kolaylık versin

bılmıyorumkı canım benım doktorum rısk olsa bıle kolay kolay demıyo ama progestan verdı bana 3 ayına kadar devam edelım dedı lekelenmem olmustu ben ultrasona baktıgımda tuhaf gorunuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…