- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Onemli degil cnm bnmTamam nurco, Sağolasın :)
Sen nasıl oldun iyi msn
Normal mi olacak sermincm?Kızlar kontrolw gittim doktor yatış verdi cumartesi gününe kadar eksiklerimi tamamlıyım dedim testlerimi verdim eşim cumartesi sabah 8 ameliyat randevusu alacak sancım var
Gecmiş olsun tatlmRahim artik eski haline donmek icin kasilip gevsiyirmus ayni son zamanlarimizda bekledigimjz dogum sancisi gibi ama ben hic bu kadar fazlasini yasamamistim bide gaz sancisiyla birlikte gece inim inim inletti beni
Eee mapcakmişsinz? Beklemeye devam mi?Kızlar doktordan geldim ne sancim var nede başka bisi 39+5 olmuşuz
Senn de mi sezeryan arzucumArkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta
Ayy hadi gozunuz aydn cnm gecmis olsn ins o agrilarnda bian once gecer cnmBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Bnm bildigm son ayinda daha cok kg alir diye biliyrm cnm ins sagligi yernde olurda dogduktn snra annesi guzel besler toplar kendini uzulme cnmkızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Hic uzulme bence benim bebegim 34 haftadan 38e 800gram almisti. Sonra iki haftaya 450 gram daha aldikızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Evet canim bir aksilik olmazsa pazartesiye gun verdi.amin cümlemiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyide nasip etsin.öpüyorum seni ve guzel kiziniBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Bilmiyorum tatlım nasıl kakasi diye sordum iyi dediler. Nil nasıl kilo almaya basladimi fıstıkbak sana demiştim günden güne fark edecek bu bebekelr tam boncuk ya kıyamam ben o efe bebeğe sen sabırlı bak herşey daha güzel olacak ayşecim efe bebek yeşil kakadan sarı kakaya geçti mi
Ok tatlim güzel fikir deniycem mutlakacanım ben ilaç kaşığı aldım mama takviyes,n, onunla yapıyorum keşeke sende yavaş yavaş kaşıkla vermeye başlasan
Benim iki kızım sezeryan canım yarın akşam altıda eşimi arayıp çağırmış cuma akşamı yatacağım kordonlarımı bağlatacağım sezeryan o yüzden canımNormal mi olacak sermincm?
Canim benim maşallah kuzuna. Allah anali babalı büyütsün inşaallahBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardıHepimiz senin doğuracağını sandık, hatta doğurduğunu.
Hakikatten çok acayip insanlar var. Sanki doğurmak bizim elimizde.
Boşver sen takma onları. Keyfine bak. Ben bana soranlara doğurmaktan vazgeçtim diyorum.
Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecekDemek ki annenle kardesin birilerine haber uçurmuşlar :)
Hayrlisi olsun canm, kendini sıkma, bebek nasil istiyosa oyle olsun, normal ya da sezeryan
Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahuHayırlısı olsun tatlım. İnşallah gelir en kısa zamanda. Arayıp soranları da takma kafana hiç. Elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış.
Sorma ya beni 1 kere aramışlığı yok doğum zamanı aklına gelir oldum insanlarınhehe bizim türk milleti fazla meraklı ve tez canlı maalesef banada sürekli söylediler ve sonunda çocuğum dayanamadı ve dışarı çıktı yeter ulan annemi rahat bırakın dedi yengen doğumda gelir meraklanma çok merak ediyorlar acaba bebeklerin tipi nasıl olacak diye ondan soruyor lar banada sürekli tacizde bulunan tipler vardı çok şükür kızımın yüzünüe bakınca aldılar cevaplarını senşnde az kaldı sende al bak bu güzellik benim kızım dersin susar o fesat tipler
En çok kiloyu 38. Haftada alıyor. Sonra evet biraz yavaşlıyor. 38. Haftada 300gr dan fazla almıştı ama 39. Haftada sadece 60 gr almişkızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?