2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
vay simark benimkide ole yaramazliklr yapiyr cnm bole bisey yok cirpinirmis gibi bianda ole cirpiniyr sonra 1 saat yarim saat tik yok cikolata yiyorum onu yiyorum bunu yiyorum agliyrm korkudn tam hazirlanicz bizimki ufak bi hareketle yuzumuzu gulduruyr bna 2 kez yapti bunu pis kiz korkudn olmustm hayirlisyla gelirlerde bizde bu korkulrla yasamk zornda kalmyz

Hayırlısı olsun kendini yorma eksik hiç bitmiyor dikkatli olcanım
Canım biz alışveriş olayını son haftalara bırakmıştık babamın kazası ve akabinde vefatı üzerine hiçbirşey almamıştım tamamladım bugün hasta bezim ve bebek bezi biberonuda eşim getirecek tamamdır birtek kendimi hazırlamam kalıyor

Bugün cok yoruldum kizlar iki hastane arasinda gidip geldim birde hava ayaz cok soguk rüzgarli öldüm bittim
Sonra yetmedi işkencem birde ağdaya gittim kıl tüy işlerini hallettim biz kadinlar ne kadar zor bir hayat yaşiyoruz ya

Canım daha çok bile alıyor benim 1 haftada 300 gram almıştı geçen cuma kontrole gittiğimde

Canım benim yürümemde falan sıkıntı yok ama bebeğin gelesi de yok. Psikolojik olarak çok bunaldım sadece. Benim doktor 41 e kadar bekletiyor pazartesi son o yüzden.

Doktorda randevun vardi gittinmi ne dedi doktorun?
Canım suyu yerinde. Nst ye girdim. Neredeyse hiç sancı çıkmadı. Daha önce 80 i vuran kasılmalar bugün 20-30 aralığındaydı. Çocuk benimle bildiğin alay ediyor. Doktor keyfi çok yerinde bi de güzel yatmış ki dedi Biz onun keyfini bozmayı biliriz dedi. Pazartesi son işte. Arada bi de cumartesi randevum var. Hayırlısı.

Gözünüz aydın

Ya kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem

Tabiki tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…