2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Suni verecek canım. Ya her ülkenin farklı oluyor bakışı doğum olaylarına. Biz de bu ilgiyi görebilmek için dünya para dokuyoruz canım. İnan öyle zengin de değiliz. 6 bini geçti şimdiden. Devlet hastaneleri perişan. Özellikle büyük şehirdeysen. Normal doğumu çok istedim ama olmayacak diye çok korkuyorum. Bir de hayalimde hep eşimle sessizce gidip doğumu birlikte yapıp ailelere öyle haber vermek vardı. Ama pazartesi olursa herkes tepemizde olacak. Çok sıkılıyorum. Türk toplumu mahremiyetten filan hiç anlamıyor. Annem de dahil sancı çekerken kimsenin olmasını istemiyordum oysa. Hepsi ayrı gerilim şimdi. Çok üzgünüm

Kizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine

Kizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
Ben her hafta oluyorum canım 34 ten beri suyuna falan bakıyor çünkü

Kızlar bir şey soracağım. doktor 1 ay olmadan göz muaynanesi yaptır dedi benim oğluşa şimdi göz doktorundanmı randevu alacağım çocuk doktorundanmı? birde kalça ultrasonu için hangi bölümden randevu alacağım tecrubeli annelerden cevap bekliyorum kafamda deli sorularr

kız ciger değil dalak leke yapar derler ben 1 ay once ciger yaptim ellerimde bulasti benim bildigim ciger degil dalak icin öyle derler.kafayi yeme bisey olmaz ellerini sabunla istedigin gibi heryerini kaşı:)
Bi çıkolata ye kendine gel gülom :)
yokki olsa yicemde evde yok :)

Bnmki artk hiç yeşil yapmıyo yeşil olunca noluyo
benimkinde arada yeşil var dı demin tel de dr sordum benim kız erken doğduğu için normalmiş ya birden panik oldum nedense arada yeşil oluyor ama öye siyah ilk kaka rengi kadar koyu değil yani onun tedirginliğini yaşadım denizcim

Bence yediklerimizle alakalı peki gaz durumunuz nasıl canım
dr aynı şeyi söyledi birde bebeğin yediği mamada var tabi oda rengi etkiler dedi
gaz durumu yok Zuhal yaa kendisi bildiğin ıkınıp çıkartıyor 15 günlük olduk bugün ama yok kendi başarıyo hala herkes 15-20 günden sonra başlar dedi ama ben de korkuyla bekliyorum
sizde gaz durumu nasıl varmı

off ben daha hiç birini yaptırmadım işitme testi kalça usg si birde göz muayenesi mi varmış onuda yeni duydum yaa

Zaten son zamanlarda bile insan sabırsızlanıyor 41 e sarkmaz ins hiç kimse
Ay inşallah . bugün doktora gittim vajina yumuşatıcı fitil verelim bugece sonrasında da suni sancı verelim dedi ama daha günüm olduğu için gitmek istemedim 2-3 gün daha beklemek istiyorum bu yüzden bakalım hayırlısı insaallah

Cnm çocuk dr una mı soruyon ne güzel kafana göre bulabildin mi birini ben araştrıcam hala inş acil durum oluşmaz şu an için 1 aylık kontrole kadar

Cnm çocuk dr una mı soruyon ne güzel kafana göre bulabildin mi birini ben araştrıcam hala inş acil durum oluşmaz şu an için 1 aylık kontrole kadar
evet canım ya bulduk bir dr ege üniv. de doçent miş ama sadece sarılık olduğunda gittik sende bulursun denizcim meraklanma ama içine sinen biri olması önemli
deniz canım bu işitme testi, kalça usg si, göz muayenesini çocuk dr mu yapıyor yoksa branş dr larımı yapıyor ve nezaman götürmek gerekli ya benim kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…