Allah yardımcın olsun canım çalısanlara hamılelık daha zor ben sureklı evdeyım bı yatıp bı kalkıyorum uyku hali cok fena bulantılarım hafıften devam daha cok mıde ekşimesi oluyo bende cok rahatsız edıcıSlm kızlar nasılsınız,
Ben artık o kadar bitik o kadar halsizim ki buraya bile yazmaya mecalim yok hep uyku hali oluyoşimdi dışarda yemek yedim burdan hiç kalkıp eve gidesim yok ışınlansam keşke. Olduğum yerde uyumak istiyorm kocam da mesaide 2 gündür o geliyo uyuyom sabah iş güç ay Allah'tan yarın tatil de biraz dinlenicem.
Sizin nasıl gidiyo hamişlik bu hafta özellikle benim çok yorulduğum bulantı ve kuşamlarımın başladığı bir hafta oldu Allah hepimize kolaylık versin
zaten herkes kızın olacak deyip duruyor bana. çünkü tatlı görmeye bile dayanamıyorum.yok minnak değil kızdır o
Elevit canımarkadaşlar doktorlarınız hangi vitaminleri verdi?
tatlıdan tiksındıysen kızın olcakzaten herkes kızın olacak deyip duruyor bana. çünkü tatlı görmeye bile dayanamıyorum.
bişe kalmadı kız 1 ay kaldıİyi akşamlar arkadaşlar bendede bulantı var uyku hali halsizlik sizde durumlar aynı heralde şu üç ay çabuk geçsin ya
canım elevıt kullanma doktorundan decavıt ıste aynı işlemı goruyo elevıtın ıcınde domuzla ılgılı bısey varElevit canım
Âmin canım, ekşime bende geçen hafta vardı, dikkat et haftaya bulantı gelebilir:)Allah yardımcın olsun canım çalısanlara hamılelık daha zor ben sureklı evdeyım bı yatıp bı kalkıyorum uyku hali cok fena bulantılarım hafıften devam daha cok mıde ekşimesi oluyo bende cok rahatsız edıcı
ay ınsallah gelmez bulantılarım var hafıf ama ınsallah sıddetlenmez :SÂmin canım, ekşime bende geçen hafta vardı, dikkat et haftaya bulantı gelebilir:)
hamılelıgın ılk 3 ayı kadınların en cırkın oldukları donem bence benımde yuzumde sıvılceler cıktı ama bişey kullanmıyorum belkı bebekte leke olur dıye saçlarım kırmız normalde uçları aktı turuncu gıbı oldu doktorum boyama dedı kaldım sakar eşek gıbı 3 ayı atlatsakta az bakabılsek kendımızeSelam kızlar kafayı yemek üzereyim cildimm rezil durumdapul pul dökülüyo sizde durumlar nasil ne yapacagimida bilmiyorum tonik krem falan uyguluyorum bu beyazlarim cıkdı ve daha coook basindayiz
İnşllh cnm . Niğde bulanında yemek yiyemiyosun, yiyemeyince halsizlik oluyoay ınsallah gelmez bulantılarım var hafıf ama ınsallah sıddetlenmez :S
aynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyo[/QUO
canım bende de oku hassasiyeti ..bugün doktora gittim 12. haftaya kadar sürer dedi bulantılar..veya 16. haftaya kadar da uzuyormşaynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyo
zaten bı kac gundur iştahsızım bıanda canım bısey cekerse yedım yedım yemezsem butun gun aç kalıyorumİnşllh cnm . Niğde bulanında yemek yiyemiyosun, yiyemeyince halsizlik oluyo
Hadi yacanım bende de oku hassasiyeti ..bugün doktora gittim 12. haftaya kadar sürer dedi bulantılar..veya 16. haftaya kadar da uzuyormş
AA ben nemlendirici güneş kremi fln kullanıyorum, bebekte niye leke oluyo yahamılelıgın ılk 3 ayı kadınların en cırkın oldukları donem bence benımde yuzumde sıvılceler cıktı ama bişey kullanmıyorum belkı bebekte leke olur dıye saçlarım kırmız normalde uçları aktı turuncu gıbı oldu doktorum boyama dedı kaldım sakar eşek gıbı 3 ayı atlatsakta az bakabılsek kendımıze
canım bazı yıyceklerle elını yıkamazsan bebekte leke oluyo bu donemde mesela cıgerı elleyıp kazayla bı yerıne dokunursan bebekte dokundugun yerde kırmızı leke oluyo gul koklarsan goz kapagı kızarık oluyo benım kayınvalıdem eşime hamıleyken tvde yılan gormus ne guzel renklerı var demıs esımın derisi pupul yılan derısı gıbı bı akrabamız hamıleyken yılan öldurmus oglunun kucuk dılı yılan dılı gıbı çatal teyzemde denemek ıcın gogsune çilek surmustu kuzenım gogsunde cılek lekesıyle dogdu onun ıcın ne olur ne olmaz bıse kullanmıyorum benAA ben nemlendirici güneş kremi fln kullanıyorum, bebekte niye leke oluyo ya
Baya yüksek çıkmış maşallah, neden verdinki kan canım ? Ben 2 kere verdim sadece.Merhaba kizlar bugun batimin ustunden 11 gun gect i tekrar kan verdim degerim 18886,7 cikti deger normalmi sizce
Rahmin büyüyor canım, üzerine bir de gaz sancısı olduğu için oluyor bu ağrılar. Ben de bugün gaz sancısından mahfoldum. Sabahtan beri berbat şişim.Kizlar bugun resmwn agladim ya ... size agrimi anlatmaya caliscam sizdede oluyormu ? Gobek deligimden gobegime bbaglu bir ip var gobegimi tutan sanki o ipe bir dugum atmislar kisalmis gobegimde buyumus zorlama oluyor agri yapiyor ve ayrica gaz yapiyor ... agriyi anca boyle tabir.edebildim sizdede varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?