2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah yardımcın olsun canım çalısanlara hamılelık daha zor ben sureklı evdeyım bı yatıp bı kalkıyorum uyku hali cok fena bulantılarım hafıften devam daha cok mıde ekşimesi oluyo bende cok rahatsız edıcı

İyi akşamlar arkadaşlar bendede bulantı var uyku hali halsizlik sizde durumlar aynı heralde şu üç ay çabuk geçsin ya

Selam kızlar kafayı yemek üzereyim cildimm rezil durumda pul pul dökülüyo sizde durumlar nasil ne yapacagimida bilmiyorum tonik krem falan uyguluyorum bu beyazlarim cıkdı ve daha coook basindayiz

Âmin canım, ekşime bende geçen hafta vardı, dikkat et haftaya bulantı gelebilir:)

Selam kızlar kafayı yemek üzereyim cildimm rezil durumda pul pul dökülüyo sizde durumlar nasil ne yapacagimida bilmiyorum tonik krem falan uyguluyorum bu beyazlarim cıkdı ve daha coook basindayiz
hamılelıgın ılk 3 ayı kadınların en cırkın oldukları donem bence benımde yuzumde sıvılceler cıktı ama bişey kullanmıyorum belkı bebekte leke olur dıye saçlarım kırmız normalde uçları aktı turuncu gıbı oldu doktorum boyama dedı kaldım sakar eşek gıbı 3 ayı atlatsakta az bakabılsek kendımıze

aynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyo [/QUO
aynı bendeki durum cnm, miğde bulantısı fena servisle gidip geliyorum iişe servis burnuma kokyor, tüm kokuları burnum çekiyo ve sürekli böğ halindeyim. yemek yiyememek de iyice halsizlik yapıyo
canım bende de oku hassasiyeti ..bugün doktora gittim 12. haftaya kadar sürer dedi bulantılar..veya 16. haftaya kadar da uzuyormş

kızlar bugün doktora gittim 9+3 teyim bebişim 26.37 mm olmuş cinsellik yasak yine sizce normal mi bebişin boyu ..aynı haftada olup bebişininizin boyunu yazarmısınız

AA ben nemlendirici güneş kremi fln kullanıyorum, bebekte niye leke oluyo ya

AA ben nemlendirici güneş kremi fln kullanıyorum, bebekte niye leke oluyo ya
canım bazı yıyceklerle elını yıkamazsan bebekte leke oluyo bu donemde mesela cıgerı elleyıp kazayla bı yerıne dokunursan bebekte dokundugun yerde kırmızı leke oluyo gul koklarsan goz kapagı kızarık oluyo benım kayınvalıdem eşime hamıleyken tvde yılan gormus ne guzel renklerı var demıs esımın derisi pupul yılan derısı gıbı bı akrabamız hamıleyken yılan öldurmus oglunun kucuk dılı yılan dılı gıbı çatal teyzemde denemek ıcın gogsune çilek surmustu kuzenım gogsunde cılek lekesıyle dogdu onun ıcın ne olur ne olmaz bıse kullanmıyorum ben

Merhaba kizlar bugun batimin ustunden 11 gun gect i tekrar kan verdim degerim 18886,7 cikti deger normalmi sizce
Baya yüksek çıkmış maşallah, neden verdinki kan canım ? Ben 2 kere verdim sadece.
Rahmin büyüyor canım, üzerine bir de gaz sancısı olduğu için oluyor bu ağrılar. Ben de bugün gaz sancısından mahfoldum. Sabahtan beri berbat şişim.

Ya bnde bulanti yok ama acıkınca feci başım dönüyo cok acıkıp ve hatta cabuk acıkıp cabuk doyuyorummm :)
Cinsellik yasak mi?? Biz basladik cok sık olmamakla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…